děkuji Radimovi za mé uvedení. Rád bych se vám představil. Jmenuji se Martin Vorel, šermíři mi říkají Supík.
Šermu se věnuji od roku 1998, kdy jsem začínal u SHŠ "Řád rytířů Zlatého draka" následně jsem přešel k SHŠ Pancharti. Obě dvě skupiny již neexistují a v případě Panchartů je mi to dvojnásob líto, přesto můj zájem o šerm a historii nepolevil a i proto se chci nyní věnovat Brodci. Mým cílem bude pokračování ve vedení fóra stejným směrem, jako to dosud dělal Radim a SSB. Zároveň nehodlám konat nic proti vůli SSB a adminů.
K vedení fóra po technické stránce mám dostatečné zázemí a dlouholeté zkušenosti. Mé ostatní "šermířské" projekty budu zároveň korigovat tak aby nevznikali nějaké třecí plochy. Těmi projekty jsou:
- šermířský bazar: bazar.arms.cz
- šermířské fórum: sermovani.cz
Jak bazar tak i sermovani.cz jdou svým zaměřením po jiné linii, takže nehrozí, že by brodec byl nějak ovlivněn.
(v následné diskuzi, pokud bude zájem, tuto problematiku rád proberu podrobněji.)
Rád bych vás všechny nyní poprosil: pokud chcete, tak mi prosím napište do fóra či přes SZ všechno co to by mohlo Brodci do budoucna pomoci. Může to být něco, co jen nosíte v hlavě a nenašli jste si čas to někomu napsat.
Sestavím bodový plán pro další potřebné činnosti, které je potřeba nějakým způsobem podchytit a udělat. Po následné diskuzi bych ho realizoval. Postupně vytvořím technické a metodické zázemí pro jakousi ucelenou encyklopedii správných postupů či rad jak řešit jednotlivé problematiky.
Děkuji ti Radime za předání fóra, tvá zmínka o rušení fóra byla poněkud alamující. Prosím také SSB, aby se mnou měli alespoň ze začátku trpělivost, když něco pochopím až na podruhé