Byl bych rád kdybyste mi sem napsali co vám přišlo dobrý, co vás zklamalo a co si míte že by se dalo vylepšit.
A prosm pokud možno věcně, nechci tu z toho vyrobit flamovací tlachárnu

Díky
SiG
Moderátor: Zbiroh
Tak příště, nebo ti ho pošlu poštou. Víkend je strašně krátká doba a já spoustu lidí jenom zahlédnul. Navíc mám špatnýho pamatováka na ksichty a párkrát jsem si naběhl. Už se těším, až naše miminko povyroste a budu jezdit na více akcí.Olaff napsal:No a este by som sa rad ospravedlnil Brodanovi, ktory mi doniesol CD a ja som na neho regulerne zabudol aj priamo namieste.
S tou strelbou to byla vubec bida ... Aspon za Bern - ja vam rikal ze redit prach kafem je blbej zpusob jak usetritKulíšek napsal:Pro mě jako účastníka výborná a skvělá akce, kuchyně dobrá a to ty ošklivácký věci jinak nejim. Akorát příště bych nerad opět dělal roli blba kterej neví jestli má nabito.
(modří vědí).
lol to musím Almonovi říct, že je slečnaJelas napsal: prijde za mnou slecna a rekne ze BUDU strasit na detsky stezce - a jeste misto nacviku.
Jestli myslíš tu akci kdy byla sebrána zbrojná síla naším Hauptmanem a šli jsme vyrvat naší vlajku ze spárů mrzkých banditů a lumpů tak to byla akce spíš asi pro nás a řekl bych že tak to bylo i původně zamýšleno takže efekt byl skvělejTóna napsal:Ještě připomínka k honění lapků po lese-to je určeno pro procházející diváky? jestli ano, tak zrovna, když jsem se ho též účastnil,na to koukali asi tři lidi a pak odešli, což mi přišlo dost neefektivni, ale bylo to aspoň nějaký zpestření i pro nás samozřejmě.
Já jsem to pochopil jako zábavu pro účinkující. K čemu potřebuješ diváky, když jde o pobití pár lapků a lůzy z města? Do tábora např. dorazila zpráva, že nám kdosi ukradl bernskou korouhev. Tak dal hejtman dohromady pár lidí a vytáhli jsme do lesa. Tam jsme omylem pobyli houf měšťanů, kteří zajali lapku Argona. Protože řval, že ho zajali loupežníci. To se stane. Pak jsme pobili pár vlastních, kteří sešli na zcestí a jeden z nich ukradl korouhev za účelem vydírání. A pak mne zajali měšťané, se kterými jsem se chtěl domluvit. Pak už šlo jen o výkupné, mučení a případnou smrt. Ale nakonec to spravil přiměřený úplatek. Tedy nic zajímavého pro diváka.Tóna napsal:Ještě připomínka k honění lapků po lese-to je určeno pro procházející diváky?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host