Jesenny turnaj CSWBS pri Malackéch 2023
Moderátoři: hawkwind, lasky, Pája1111
Jesenny turnaj CSWBS pri Malackéch 2023
Zdravím.
Dňa 14.10.2023, pri meste Malacky, na lúke jazdeckého klub Libero horse, gps 48.401121, 16.981321 , sa bude konať jednodenný turnaj.
Výtaný sú všetci lukostrelci. Bodované kategórie budú však len dve: luky s prírodných materiálov nad 70lb a luky s prírodných materiálov pod 70lb. V oboch kategóriach su povinné drevenné šípy s prírodnými letkami.
Disciplíny, klasika CSWBS, plus nejaké doplnkovky, aby sa nepovedalo, že sa navyblbneme.
V prípade záujmu o účasť mi napíšta tu na fóre, prípadne do osobky, prípadne na facebook.
Dňa 14.10.2023, pri meste Malacky, na lúke jazdeckého klub Libero horse, gps 48.401121, 16.981321 , sa bude konať jednodenný turnaj.
Výtaný sú všetci lukostrelci. Bodované kategórie budú však len dve: luky s prírodných materiálov nad 70lb a luky s prírodných materiálov pod 70lb. V oboch kategóriach su povinné drevenné šípy s prírodnými letkami.
Disciplíny, klasika CSWBS, plus nejaké doplnkovky, aby sa nepovedalo, že sa navyblbneme.
V prípade záujmu o účasť mi napíšta tu na fóre, prípadne do osobky, prípadne na facebook.
Naposledy upravil(a) wobler dne 05 Zář 2023, 10:40, celkem upraveno 1 x.

Re: Jesenny turnaj CSWBS pri Malackéch 2023
Zdar,
tak já a Jana se hlásíme.... já wb 115lb, jana 35.
tak já a Jana se hlásíme.... já wb 115lb, jana 35.

Ahojte, o kolkej hodine začína turnaj ? Ďakujem.
Už som si to zistil cez FB.
Už som si to zistil cez FB.

Dobrý den,
také jsem viděl informaci o turnaji na Facebooku, ale myslím, že je trochu pozdě se přihlásit. Doufám, že se budu moci zúčastnit příště. Navíc teď, když jsem zaregistrovaná na fóru, budu moci sledovat novinky.
také jsem viděl informaci o turnaji na Facebooku, ale myslím, že je trochu pozdě se přihlásit. Doufám, že se budu moci zúčastnit příště. Navíc teď, když jsem zaregistrovaná na fóru, budu moci sledovat novinky.
- lasky
- SHŠ: CSWBS
- Místo/Bydliště: Kolačín, dedinka pod horou.
urcite pozde nieje.
Luk je dielo božie, rovnako ako aj žena.
Díky moc za turnaj, bylo to super ... i nové výzvy jako střelba proti slunci a přez terení (mírné zvlnění terénu
) překážky byly zábavné!

Tiež ďakujem Woblerovi za príjemné stretnutie priateľov lukostreľby
. Ríman bol obzvlášť zábavný
.
Tu sú moje fotky:
https://photos.app.goo.gl/4zvvzWJNmTB2zNT9A
Tabuľku výsledkov niekto spraví?

Tu sú moje fotky:
https://photos.app.goo.gl/4zvvzWJNmTB2zNT9A
Tabuľku výsledkov niekto spraví?
Nejprve si zjistěte fakta, potom je můžete překroutit dle libosti.
Mark Twain
Mark Twain
Zde výsledky z turnaje u Woblera:
hlavní turnaj a doplňkové disciplíny:
hlavní turnaj a doplňkové disciplíny:
- Přílohy
-
- Výsledky turnaje CSWBS v Plaveckém Štvrtku 14.10.2023.jpg (304.25 KiB) Zobrazeno 570 x
-
- Výsledky doplňkových disciplín CSWBS v Plaveckém Štvrtku 14.10.2023.jpg (198.22 KiB) Zobrazeno 588 x