Hříbek rozhodně nebude vypadat tak blbě jako na sudetské Doppelhelmbarte, kterou jsem chtěl předtím. Tahle sudlička bude i ovladatelnější díky své malé váze a krátkému ratišti.
je to má soukromá sbírka...noxter napsal:Mojshe: je možné někde vidět celou galerii z toho Grandsonu, nebo je to tvá soukromá zbírka?
Zdravím.Broďan napsal:U Brožka dělá sudlice P. Nádvorník (mob.: 728 316 131). Ta moje je k vidění tady (zcela vlevo), ta vpravo je od Lebdušky:
http://brodec.org/Hruba_Skala_2006/slid ... tra_3.html
Randall napsal:Ahoj! Když už se tu tak pěkně řešej tyčovky, chtěl bych se optat, nevíte jak to je s kůsama v letech 1474-1499 na území Švýcarska? Co jsem tak bádal, tak by to neměl být problém. Všimnul jsem si jedný na fotkách co postoval Mojshe, ale neměl by někdo ještě nějaké foto?
Děkuji
Děkuji, každé foto se hodí. Já vím, že to je hodně malý časový úsek, zajímalo mě jenom jestli někdo nemá něco co by do tohoto úseku sedělo. Upravím to na větší rozsah. O použití staršího kusu též přemýšlím, klidně by se ještě mohli vyskytovat.avatar napsal:Randall napsal:Ahoj! Když už se tu tak pěkně řešej tyčovky, chtěl bych se optat, nevíte jak to je s kůsama v letech 1474-1499 na území Švýcarska? Co jsem tak bádal, tak by to neměl být problém. Všimnul jsem si jedný na fotkách co postoval Mojshe, ale neměl by někdo ještě nějaké foto?
Děkuji
Tady jsem našel jednu ze starého aukčního katalogu - foto nic moc, provenience pravděpodobně Burgundsko - 15.st, je to takový ranější typ, ale zajímavý. Udáváš moc krátké časové údobí - některé věci nejsou tak chronologicky citlivé. Ale radši použít starší kus, než se vybavit výrazně mladším, ne?
POPISEK U TÉ KŮSY JE "fancouzská/burgundská"Randall napsal:Ahoj! Když už se tu tak pěkně řešej tyčovky, chtěl bych se optat, nevíte jak to je s kůsama v letech 1400-1499 (resp. 1474-1499) na území Švýcarska? Co jsem tak bádal, tak by to neměl být problém. Všimnul jsem si jedný na fotkách co postoval Mojshe, ale neměl by někdo ještě nějaké foto?
Děkuji
ve Stichwaffen jsou dvě. ale nepíše se tam, že by byly švýcarské. V popiscích se také píše francouzské/burgundské.avatar napsal:Doplnění rozměrů u té mojí - délka kovové části je 86 cm. Další exemplář kůsy je, myslím, ve Stichwaffen. Půjčil jsem, tak nemůžu
zkontrolovat.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host