KdF: Kunst des fechten
KdF: Kraft durch Freude

po zachyceni bodu a zvednuti obou rukou nad uroven hlavy ma souper dostatek casu mi levou volnou rukou vrazit do obliceje, co by asi nemelo byt. Tato technika je vubec takova zvlastni, ja se svyma 166 cm ji nedavam na cloveka pres 180Nuže bodne-li ti někdo nahoře na obličej, tak popadni svou dýku do obou rukou jako předtím a zachyť na to ten bod. A běž s ním rychle dozadu za něj a klesni mu za jeho hlavu na krk, jak zde stojí vyobrazeno. Tak jej stáhneš na zem.
co děláme špatně, když při otáčení má soupeř dostatek času mě bodnout do zad?Nuže stojí-li někdo proti tobě s dýkou a ty z něj máš obavy, tak běž vcelku okatě na něj a učiň, jako bys jej chtěl bodnou nahoře na obličej. A otoč se před ním dokola na svou pravou stranu a bodni jej dole do varlat, jak zde stojí vyobrazeno.
co děláme špatně, když při otáčení má soupeř dostatek času mě bodnout do zad?Nuže stojí-li někdo proti tobě s dýkou a ty z něj máš obavy, tak běž vcelku okatě na něj a učiň, jako bys jej chtěl bodnou nahoře na obličej. A otoč se před ním dokola na svou pravou stranu a bodni jej dole do varlat, jak zde stojí vyobrazeno.
Myslim ze v tomto pripade mas tiez problem so vcasnostou - nerobis to v superovom tempe ale das mu sancu zareagovat. Nie kazda technika je vhodna pre kazdeho. Tazko podla mna budes pacit za krk niekoho o vela vyssieho ako ty, alebo nejaku vazbuBilajz napsal:fol 24.vpo zachyceni bodu a zvednuti obou rukou nad uroven hlavy ma souper dostatek casu mi levou volnou rukou vrazit do obliceje, co by asi nemelo byt. Tato technika je vubec takova zvlastni, ja se svyma 166 cm ji nedavam na cloveka pres 180Nuže bodne-li ti někdo nahoře na obličej, tak popadni svou dýku do obou rukou jako předtím a zachyť na to ten bod. A běž s ním rychle dozadu za něj a klesni mu za jeho hlavu na krk, jak zde stojí vyobrazeno. Tak jej stáhneš na zem..
ok,já z toho co Bilajz psal pochopil,že se snažíotáčet tělem dokola.kakac napsal:Ruku otacas v lakti urcite. Najprv bodas z vrchnej polohy a indes stacas ruku v lakti do spodnej polohy a zasahujes. Myslim si ale ze aj tak treba vykrocit poriadne do prava pri tomto stucku.
Oleš napsal:cus chtel bych se zeptat jestli nekdo ma nejake zkusenosti s http://www.armaferre.cz/ zam par lidi co na ty seminare jezdi a celkem si to chvali a jde videt ze se i neco naucili , neni to scenika ale prakticke"bojove" uziti podle fechtbuchu, ale i presto nazoru neni nikdy dost
odkud jsi?Oleš napsal:No ja bych se prave rad venoval sermu tak nejak spise z te strany funkcni nez scenicke ale nejak nevim kam jit nebo kde hledat nejake ucitele nebo skupiny s podobnym zamerem
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti