...jen doufám že všechny fotky z dob Adamantea jsou již nenávratně ztraceny... Protože to by byl vskutku náš konec, pane Waffle. Sladké dvacáté století...
- každá dlouhodobá politika potřebuje jednou za čas projít takovou malou defenestrací.
To by nebylo k smíchu, ale k pláči. Mám to ještě všechno ve velmi živé paměti. Navíc by jsme mohli místním způsobit psychickou újmu nad tím jak nedůslední a odfláklí keckaři tradiční uživatelé tohoto fóra byli.... na druhou stranu na Zbořeňáku bývá dosti vlhko, šance že tento kompromitující materiál zmizí jednou provždy ze světa nezní zas tak špatně.
Naposledy upravil(a) Lazar dne 25 Črv 2010, 08:19, celkem upraveno 1 x.
- každá dlouhodobá politika potřebuje jednou za čas projít takovou malou defenestrací.
Dobrá tak tedy i já asi cca 5 let z5 njn to byly časy...krásné kožené kalhoty a cosi červeného z něčeho co kolem dobových látek běželo a jako třešnička na dortíku je pérová kapucka ,kterou jsem před týdnem daroval a nový majitel z ní má ohromnou radost,dělá šerm srdíčkem.
No, toto nie je ani tak zaciatok, to je tak stred "kariery", ale rozhodne je to funny oproti tomu, ako vyzerame dnes Jo, zamat, nepodsite hadry (vsimnite si moj cerveny termo natelnik pod kostymom), stuzky, krajky a precudesne strehy a precudesny serm... Na druhej strane, keby aspon takto vyzerali niektore 17kove kecky dnes :D
Muž může být šťasten s kteroukoli ženou, pokud ji nemiluje.(Oscar Wilde)
Je-li některá žena věrna svému muži, je to ze zlomyslnosti k tomu třetímu. (Oscar Wilde)
no... pobavil jsem se a respekt vám všem!:) moje počátky digitálně nemám, ale našel jsem pár fotek z té doby. Začal jsem v roce 1999, to zdokumentované bohužel nemám, ale mám fotku z Libušína 2000 a druhou z května 2001. Příští týden to zkusím naskenovat a hodím to sem. Těšte se, neboť k šermu mě původně přivedla láska k fantasy
"Rád slyším pleskání kroužkového odění o hrušku sedla a zvonění a cinkání postroje, pak spěchám dál a vidím prošívanice navlékané přes pancíř, pleskání praporců pozvedá mého ducha..." Petr z Bergeraku, 13. století