Sice to nejsou moje začátky, ale prakticky jsem musel začít od začátku.
Hajnice 2007
ty svářečáky

To byl ten ročník, kdy jsem byl za mimořádného tvrďákaDivous napsal:Našel jsem klenot, Wothamburg 2000 (max. 2001). Já úplně vpravo s tím žlutým sluníčkem. Ale za pozornost stojí postava vlevo ode mě, se štítem s velkou bílou růží - to je tehdy se teprve rodící celebrita, dnes známá jako "Maršálek"
![]()
Respekt!Maršálek napsal:Chceš mě trumfnout? Ubožáku, slyš tedy a žasni![]()
Tělo mi kryla nezdolatelná kroužková brň, přezdívaná závistivci „šizenka“. Tuto znamenitou košili s dlouhým rukávem a nohavicemi dále doplňovala démonická helma. Nejenom že vypadala strašidelně, ale působila tak i na toho, kdo ji měl na hlavě. Kromě úctyhodné váhy jak z rytířských písní (podávali mi ji dva statní muži), chránila mou čest i tím, že mi svými promyšlenými tvary bránila se nedůstojně předklánět a zaklánět, což jak známo, je rytíře nehodno. Mé srdce kryl znamenitý štít z oceli a meč ve zdobené pochvě byl od proslulého mečíře Krondiho. Na poboční zbraně si již nevzpomínám, ale pochybuji, že by jakkoli pokulhávaly za mou znamenitou výstrojí![]()
Až tě vzkřísí, smíš plakat, prostý člověče
Také jsem se tehdy cítil jako skvěle vybavený šermíř a opovrhoval jsem keckaři. Jo, ještě jsem zapomněl na ten "varkoč" - byl samozřejmě z praporovinyMaršálek napsal:Pokud jde o studentské práce na toto téma, už se mi ozvala druhá autorka knihy o českém šermu. Zjevně tedy ještě ležím v dosažitelné nálezové vrstvě![]()
Ale na rovinu - já se na uvedené fotce tehdy cítil v daném vybavení a s tehdejšími vědomostmi jako king
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host