Kandidáti do pranýře
Re: Kandidáti do pranýře
Uniformy jsou horší než co jinýho protože jsou na nich takový věci jako např. předepsaný švy. To je těžká tvrdá krejčovina a nečekal bych, že kdo neumí ušít něco jako třeba takovej ten vněnej anglickej "buissnes" oblek, se vším všudy, podloženej atd, tak nedá uniformu dohromady.
J.
J.
Power is a dimension which raises all these concerns a thousand fold. With power you can indulge corrupt motives with corrupt behavior, coerce others into collaborating or submitting to your corruption, and impose the consequences of it on many innocent people much more easily. Why is then everybody willing to offer endless benefits of a doubt to the powerful, and none to the powerless?
- MadHamster
- SHŠ: Tizon
- Místo/Bydliště: Havířov
- Kontaktovat uživatele:
Uff ufff, ještě že jsem sprostý AS kontraktor(už pracuju na správně zanedbaném vzhledumercenary napsal: http://www.country-military-plzen.cz/mi ... topten.htm

"Heresy is like a garden weed, it won't stop feeding until you... BURN THE WHOLE DAMN GARDEN WITH A FLAMER, BURN IT, BURN IT TO HELL!!!!!" "Is there a wittle puppy in the garden? ITS A DAEMON! BURN IT!"
Já si říkám že je to mazec. Ale že to poberou i lidi mimo obor mě nenapadlo. Vždyť divák tomu přece nerozumí ne????
Smysl války není hrdinně padnout za vlast, ale donutit ty parchanty na druhé straně, aby padli za tu svojí....
-
- Místo/Bydliště: Brno, občas Třinec
- Kontaktovat uživatele:
NO podle mně lidi mimo obor nepoznají detaily v rozlišení jednotek, vyznamenání. Možná někteří nerozliší švýcary od wermach uniforem ale celkový vzhled asi ohodnotit dokážou.
Jinak nejvíc se mi líbila reakce spolubydlícího který hraje airsoft a po prolistování těchto stránek asi dvě hodiny hodnotil svoje vybavení jak moc je mimo a jestli se tam náhodou taky nemá objevit
nakonec došel k názoru že asi ne.
Jinak nejvíc se mi líbila reakce spolubydlícího který hraje airsoft a po prolistování těchto stránek asi dvě hodiny hodnotil svoje vybavení jak moc je mimo a jestli se tam náhodou taky nemá objevit

- noxter
- SHŠ: http://www.rytiri.com/
- Místo/Bydliště: Ostrava
No v referencích mají psáno, že to dělala pro Mizerné žoldáky, takže jak moc je to dobré by nám asi mohl poreferovat Standa mž, nebo někdo od nich...? A jak jsem se u nich tak díval, tak mají od ní i Lancoše.Siegfried napsal:Mě ta sedmiletka nepřišla špatně, tedy třeba ty vesty a kalhotyAle středověkje převážně hrůza. Ale zase tohle střihově pěkný až až. http://www.textiler.cz/eshop/katalog_detail.php?id=150 sice kopie Medieval marketu, ale proč ne
Kdo uteče vyhraje, kdo nepřijde nemusí utíkat...
- Standa mž
- Sponzor Brodce
- SHŠ: Slánská rota
- Místo/Bydliště: Horšovský Týn
- Kontaktovat uživatele:
Je to tak . Šili jsme u ní .Dělala nám lancknechty a ten arming doublet co má na stránkách . Ale už je to 3 roky . Lancknechty zrovna rozprodáváme a ten arming doublet ,tak ten už taky prodávám . Obědnávali jsme to v době kdy jsme dělali čistou scéniku a na to je to docela v pohodě . Dnes už jsme někde malinko jinde . Myslím že je schopná ušít i z pořádného materiálu i odpovídající věci , ale hlavně dělá pro scéniku .
Kritizovat- to znamená usvědčit autora, že to nedělá tak, jak
bych to dělal já, kdybych to uměl.
Čapek K.
bych to dělal já, kdybych to uměl.
Čapek K.
Asi to sem tak úplně nepatří, ale nechápu jak někdo může prodávat něco takového jako tady:
http://www.foreverinblack.com/corsets_2.html#
A to prý ta paní šije korzety už 15 let!
Speciálně ten vínový mě zaujal...a ta modelka plnějších rozměrů...no nevím jestli je to chytrá propagace...
http://www.foreverinblack.com/corsets_2.html#
A to prý ta paní šije korzety už 15 let!
Speciálně ten vínový mě zaujal...a ta modelka plnějších rozměrů...no nevím jestli je to chytrá propagace...
http://sartor.cz/ - hedvábný obchod. Hedvábné a lněné látky, brokáty, šňůry, lněné nitě.
Ignac: Na tom som frcal svojho casu riadne... Dokonca som si aj kusu vyrobil a strielal z nej ceruzky z balkona do cigosov...
V kazdom pripade, ono to malo take dve roviny, ta druha sa odohrava akoby po jeho smrti ci co, v takej mystickej rovine. A tieto epizody boli uplne paradne.... Aspon si ich teda tak pamatam, ehm....

V kazdom pripade, ono to malo take dve roviny, ta druha sa odohrava akoby po jeho smrti ci co, v takej mystickej rovine. A tieto epizody boli uplne paradne.... Aspon si ich teda tak pamatam, ehm....

"Humor je boj s lidskou hloupostí. V tomto boji nemůžeme nikdy vyhrát, ale nikdy v něm nesmíme ustat. Ovšem pozor na zmýlenou - ten, koho považujeme za blbce, považuje za blbce nás. Jde o to nevyvraždit se." Jan Werich
http://www.youtube.com/watch?v=Ig4bdX5CoDk
Ale toto bolo podla mna omnoho lepsie, to sa mi paci doteraz, dokonca to mam kdesi cele nahrate...
Ale toto bolo podla mna omnoho lepsie, to sa mi paci doteraz, dokonca to mam kdesi cele nahrate...

"Humor je boj s lidskou hloupostí. V tomto boji nemůžeme nikdy vyhrát, ale nikdy v něm nesmíme ustat. Ovšem pozor na zmýlenou - ten, koho považujeme za blbce, považuje za blbce nás. Jde o to nevyvraždit se." Jan Werich
- Romikov
- Bééé !!!
- Místo/Bydliště: Horní Řasnice ev.č.8
Pánové prosím ne více "off topic" to už tady jednou bylo a víte jak to dopadlo.
zapiš si za uši - dobro!.. Je zákeřné,... ale zlo ! Je vzrušující! Omamné! Je ... povznášející.... a teď táhni!
Protož, prosím, povstaň Pane Bože vojsk, silný mstiteli, jenž mstíš hřiechy otcóv nad syny až do třetieho i čtvrtého pokolenie! Pozdvihni sě, jenž súdíš zemi, odplať otplatu pyšným a na tohoto přezřejmého potupitele tvého nepoškvrněného zákona a znamenitého haněče a tvých věrných lítého záhubci ruku tvé pomsty ztáhni!
Ale že ty kluci mají drsné výrazy ve tvářích
Prostě hotoví rytíři 

Spolkni to, ty uličnice jedna, spolkni, sou v tom vitamínky....
- Random
- SHŠ: Fäähnli Rattenschwanz
- Kontaktovat uživatele:
Takový svobodný pány snad lepší zavřít 
Ale na konec týdne mám lepší: večer končí skvělé Kryštofí díko "Ať žijí řitíři!" To je teprve odvaz!!! Výstrojními podmínkami na Libušín by ti borci neprošli už vloni, natož letos. A já se budu dívat a ještě se snažit to děcku moc neznechutit

Ale na konec týdne mám lepší: večer končí skvělé Kryštofí díko "Ať žijí řitíři!" To je teprve odvaz!!! Výstrojními podmínkami na Libušín by ti borci neprošli už vloni, natož letos. A já se budu dívat a ještě se snažit to děcku moc neznechutit

"Ad ultimum!"