Len tak pre opravu Captain america nebol v lige spravedlivych ale v pomstiteloch.
ok súhlasvechio napsal:ale houby.. chceme udělat Ligu spravedlivých! Já bych byl třeba Captain America..A ty můžeš být Green Lantern!Dorlas napsal:Nevravel si že superman bol trápny? nechceli sme robiť radšej x-menov?
Já už nebudu.Indy napsal:Jmenuj Kuno
Ony tu asi jsou, jenže někde o 50-80 stránek dozadu.Kuno napsal:možná bych to kritizování nekritizovaltak přísně jako pan Jan
ale přijde mi,že v pranýři jsou většinou začínající skupiny nebo takové,co mají v sezoně dvě tři veřejné produkce a proto povědomí diváků o historii kurví nepatrně.
Přitom je tu X skupin vystupujících na desítkách nebo stovkách akcí ročně vydávaných právě za vzory nám ostatním, honosících se různými přídomky,tituly..atd, ......a navzdory tomu jejich vybavení zdaleka nedosahuje ani věrohodnosti naposledy kritizovaných.
Proč tu nejsou???
Viděno - podivné
Podľa mňa to tak zlé nie je. Počul som o tom a myslel som si, že to je minimálne o rád horšie.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů