No hej... Je to takou tou nešťastnou formou podané. V istých momentoch to má nádych kopania do zadku a kričania jedného po druhom.deCarabas napsal:Varpulis: ja ti neviem, nez duely, skor ma stve ten sposob prednesu, ci prednasania, ci co je to

No hej... Je to takou tou nešťastnou formou podané. V istých momentoch to má nádych kopania do zadku a kričania jedného po druhom.deCarabas napsal:Varpulis: ja ti neviem, nez duely, skor ma stve ten sposob prednesu, ci prednasania, ci co je to
to je už moc aj na larpistov
Dorlas napsal:neboj druhý diel má len nejaké tri minúty
Randall napsal:Dorlas napsal:neboj druhý diel má len nejaké tri minúty
Teda, sice jenom 3 minuty, ale zato mele kraviny to sem neviděl. No je mi z něj blbě
Hele jde to, ale ten sek musí jít na dřevo kousek pod hrotem. Zrovna v pondělí jsme se to učili na německý škole. Když budeš šikovnej a trefíš se dvakrát do stejnýho místa, je velká šance že to přerazíš. Ale má to podmínku dlouhýho tesáku a obouruč. seknutí. Jinak obsah toho videa mě opravu rozesmálRandall napsal:Teda mě je blbě, ten člověk na tom videu očividně nikdy neměl v ruce železný kopí. Jinak toho jeho asistenta znám, darmo mluvit...
No prostě už vidim jak mi někdo sráží špičkou tesáku kopíčko až na zem.
Na druhý díl jsem neměl odvahu.
To se pak dá tesák použít jinak, ale na přeražení kopí to už není ani náhodouIndy napsal:proto mám na dřevcích kované pera půl metru dlouhá.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti