Kandidáti do pranýře
Re: Kandidáti do pranýře
Jo, Kubo, to je ono
To som myslel.

Muž může být šťasten s kteroukoli ženou, pokud ji nemiluje.(Oscar Wilde)
Je-li některá žena věrna svému muži, je to ze zlomyslnosti k tomu třetímu. (Oscar Wilde)
Je-li některá žena věrna svému muži, je to ze zlomyslnosti k tomu třetímu. (Oscar Wilde)
Pokial bol ten poklopec na tridsiatkovej akcii, ma to tu co robit, bohuzial.
"Humor je boj s lidskou hloupostí. V tomto boji nemůžeme nikdy vyhrát, ale nikdy v něm nesmíme ustat. Ovšem pozor na zmýlenou - ten, koho považujeme za blbce, považuje za blbce nás. Jde o to nevyvraždit se." Jan Werich
Tiež pravda.Olaff napsal:Pokial bol ten poklopec na tridsiatkovej akcii, ma to tu co robit, bohuzial.

Varpulis
- Dorlas
- SHŠ: Sprisahanci
- Místo/Bydliště: Žilina
- Kontaktovat uživatele:
video stojí za to http://korzar.sme.sk/c/5937181/rozhanov ... bitka.html
"Never trust another reenactor."
Dorlas napsal:video stojí za to http://korzar.sme.sk/c/5937181/rozhanov ... bitka.html
Co na to říct za podmínky, že vynechám sprostá slova....asi nic.
Jinak mám pocit, že jsem tady před nějakou dobou psal, že ač pána neznám, přijde mi svou prezentací poněkud jako kretén. Nerad to říkám, potvrdil...
Kdo není ochoten bránit svoji svobodu, nesmí se divit, že mu občas pod okny zaparkují cizí tanky.....
Kdo překove meče v pluhy bude orat pole pro ty, kteří to neudělali.
Kdo překove meče v pluhy bude orat pole pro ty, kteří to neudělali.
Kategorie: Oblečení Datum: 2011-06-15 09:57:51 detail
Vážení páni ryíři, každý rytíř musí být do boje dobře vyzbrojen. Ale co ve volné chvíly, ve společnosti krásných dam? Nezapomeňte na to, že dámám imponuje krása. Nabízím k prodeji tuniky , ale i další části oděvu, které můžete potřebovat - viz foto.

Tak z tohohle budou ty zmiňované krásné dámy tak paf, že si sednou na své ctěné zadky a nevěřícně budou poulit kukadla.

Vážení páni ryíři, každý rytíř musí být do boje dobře vyzbrojen. Ale co ve volné chvíly, ve společnosti krásných dam? Nezapomeňte na to, že dámám imponuje krása. Nabízím k prodeji tuniky , ale i další části oděvu, které můžete potřebovat - viz foto.
Tak z tohohle budou ty zmiňované krásné dámy tak paf, že si sednou na své ctěné zadky a nevěřícně budou poulit kukadla.

Naposledy upravil(a) Mahy dne 16 Črv 2011, 21:09, celkem upraveno 1 x.
z tohohle jsem tak paf, že mi praskly skla v brejlích (alespoň si ty "kukadla nevypoulim")Mahy napsal:
Tak z tohohle budou ty zmiňované krásné dámy tak paf, že si sednou na své ctěné zadky a nevěřícně bodou poulit kukadla.![]()
![]()
"I'm leading children, and I'm getting them killed."
no já hlavně poulím kukadla na ty hrubky - ty sou taky originál? 

bezprizorní a všudypřítomná, rustikálně upřímná
Kdybychom byly muži, hovořily bychom teď o tom, jak za svou zem položíme své životy. Jako ženy můžeme mluvit jen o tom, že se položíme.
Kdybychom byly muži, hovořily bychom teď o tom, jak za svou zem položíme své životy. Jako ženy můžeme mluvit jen o tom, že se položíme.
Ja ja, das ist original!Spakona napsal:no já hlavně poulím kukadla na ty hrubky - ty sou taky originál?
Jsem ztracený, právě mi unikla poslední příležitost jak uchvátit dámy. Na Frýdlant už ji koupit nestihnu

Fotky z bitky pri rozhanovciach:
http://www.ephoto.sk/komunita/clanky-uz ... iach-2011/
Rád bych vypíchnul typa s krásným kotlíkem na hlavě v zelené tunice, který nejsem já
http://www.ephoto.sk/komunita/clanky-uz ... iach-2011/
Rád bych vypíchnul typa s krásným kotlíkem na hlavě v zelené tunice, který nejsem já

Pěchota z přesvědčení.
Vyyyyyyyyzivneeeee 

Muž může být šťasten s kteroukoli ženou, pokud ji nemiluje.(Oscar Wilde)
Rozhanovce 2011? Super akcia...
Bola to hrozná vojna...

Druid z Diabla 2 útočí...

Aj košický cech zváračský prišiel na pomoc kráľovi Karolovi Róbertovi z Anjou...

Ale bitku nakoniec rozhodli osamelí hrdinovia z Asterionu, hlavne hobit zlodej, barbar válečník, človek hraničiar a elfka alchymistka, ktorí zatlačili vojská zla do úzadia...

Bola to hrozná vojna...

Druid z Diabla 2 útočí...

Aj košický cech zváračský prišiel na pomoc kráľovi Karolovi Róbertovi z Anjou...

Ale bitku nakoniec rozhodli osamelí hrdinovia z Asterionu, hlavne hobit zlodej, barbar válečník, človek hraničiar a elfka alchymistka, ktorí zatlačili vojská zla do úzadia...

Varpulis
- Matej Kukučka
- SHŠ: Argyll
Tak toto je vazne grc... nacakal som, ze to bude uplne tip-top, ale toto sa neda nazvat ani len slabou parodiou na LARP... aj ked aby som bol objektivy, tak Trnavski zoldieri tradicne neskl