spadla mi čelist z toho donebevolajícího paskvilu. ještě teď mám osypky...
No, zatím máme jenom spícího knížete, ale Václav to není!Maršálek napsal:Vida, Bruncvíkův ztracený meč - "Všem nepřátelům země české hlavy dolů!"![]()
P.S. ve znaku je hlava svatováclavského orla, jasně odkazujííc na prastarý původ, značka meče pod ním pak odkazuje právě na Bruncvíka. Teď ještě najít spící Blanické rytíře...
Je vidět že prodejce je mírně zmaten... "zbrojíři" bratři Kryštofové sice prodávají podobný šrot, ale honosí se značkou TB "three bros"deCarabas napsal:Prodám jeden a půl ruční meč určený na šerm - Ćepel 80cm a rukojeť 27cm i s hlavicí. Výrobce jsou zmámí čeští zbrojíři bratři Krištofové - mají ve znaku orlí hlavu.. Jedná se o velmi rozšířené zbraně, které používají naši přední šermíři.. Vhodné na gotiku, super stav, dodělávaná malá kruhová záštita, při šermu skvěle chrání prsty. Fotky v příloze. Cena 2000Kč nebo 80E
TOHLE je maximalni kravina .) nevim kde to okoukal ale je to hnus !!Mahy napsal:No, zatím máme jenom spícího knížete, ale Václav to není!Maršálek napsal:Vida, Bruncvíkův ztracený meč - "Všem nepřátelům země české hlavy dolů!"![]()
P.S. ve znaku je hlava svatováclavského orla, jasně odkazujííc na prastarý původ, značka meče pod ním pak odkazuje právě na Bruncvíka. Teď ještě najít spící Blanické rytíře...![]()
A ještě čerstvost z Bazaru: Takhle řešené uchycení lamel mi pořijde jako mrhání materiálem a prací na něco co absolutně neposkytuje žádnou ochranu![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host