Nejsem již součástí organizačního týmu a v lecčems můžu se Snasem nesouhlasit.
Respektuji, že každý má právo si vybrat, na jakou akci chce jet a nemám s tím problém. Je mi jako účastníkovi srdečně jedno, kdo akci organizuje a jak se k tomu dostal, pokud bude vše fungovat jak má. Je mi srdečně jedno, jestli na tom vydělá, nebo ne. Nemám morální problém přiznat, že každý má za svou práci nárok na přiměřený zisk. To, že jsme ho v minulých letech při spolupráci s Jandou nevyžadovali bylo naše rozhodnutí, které v nás nezanechalo nějaký pocit křivdy, nebo hořkosti. Pro mně byl garantem Libušína vždy Hejtman, nikoli Janda. Hejtman se letos opět chopil organizace spolu se Siegfriedem, Randomem, Melkelem, Lazarem, Dagfarim a dalšími. Snase neznám, je ano a oni jsou pro mě stále garanty kvality. Jsem s nimi v kontaktu a tak jsem si mohl udělat představu o tom, jak se v novém organizace zvládá.
Na základě těchto informací jsme se rozhodl, že na Libušín pojedu a i letos povedu Hradecké do pole. Šik Hradeckého dvora bude mít opět spolehlivou oporu ve spojencích, kterými jsou Teutoni, Johanité a Templáři. Jako se účastníme boje, účastníme se i táboření s ostatními.