Víte, tam je trochu komplexnější problém (aspoň mně se to tak zdá).
Já to vidim takhle - Proki se snaží akci nepochybně zkvalitňovat, vypracovává podmínky, organizuje lidi, zve si Ronšpečata

) aby předváděli to, co opravdu bylo.
Na druhou stranu ale chápu, že nemůže v týhle situaci prostě stanovit kostýmový podmínky 1410-1434, protože by se v bitvě sešlo tak 5, slovy pět lidí. Mimoto si dovedu představit (oprav mě Láďo jestli se mejlim) že každá další podmínka ho stojí sáhodlouhý reptání a nadávání větších či menších kamarádů, který "přece přijeli na Corvus, aby si tam užívali a ne aby je někdo buzeroval a natož jim říkal co maj mít na sobě a jak se mají chovat".
Chápu, že tenhle přerod v kvalitu je po čertech těžká věc. Nicméně Prokimu fandim a přeju si, aby ve svý snaze nepolevoval.
Corvus je takový zvláštní prolínání dvou světů...LH a lidí co to pojímají historicky, něco o tom vědí a chtějí si užít echt, nerušenou akci evokující středověk a to nejlíp po celej víkend a klasickejch českejch mečíkářů, který jsou nejšťastnější, když se za lítého hovoru o cigaretách zpijou do němoty poté, co to těm "historickejm hadrákům" nandali v bitvě a baví se tím, jak ty sudlice přes svý nárameníky jak vrata a plechový štíty ani necejtili.
Jsem docela zvědavej, jak se situace vyvine do příštích let...doufám, že to bude směrem k historii a pokud ano, s mojí pomocí můžou organizátoři počítat.
Jinak, co se mě týká, jsem pro zvolení konstantního období (a vůbec bych se nezlobil, kdyby se jednalo o 14. století, zvlášť druhou polovinu hehe

)
Tak to vidím já.