Co mě dnes pobavilo na lidech:
debata začala vcelku normální diskuzí nad jedním kurzem DRC v Brně, a pak to začlo být zajímavé...
uživatel
scaner69 doporučil dotyčnému, aby se na kurz vykašlal a vstoupil někam do skupiny, neb : "
podle mého jsou tyhle domy a podobné jenom voblbovačka ",
na to se uživatel
Kwakchna podíval na jeho profil a nedalo mu to: "
Fotografie ve tvém profilu mluví jasně. Pokud by se měl v dnešní době někdo ubírat touto cestou tak potěš prdel. ",
pak se debata ubírala obvyklým proudem, až se dostala sem:
scaner69 "
ano už jsem to tak zraychleně četl ale stejně si to myslým že je to nejlepší volba protože i já jsem takhle začínal a další lidé které znám osobně sem jim takhle doporučil začít a jenom si to vychvalovaly...ano je pravda že jsem se třebas na tento dům zrovna nepodíval to beru ale stejnak to můj názor nemění...a k těm fotkám bych si přál slišet konkrétně co se vám nezdá a né jenom že mluví za sebe a že v airsoftu se nějaký krávovyny stratí.... "
Boiohazard správně zhodnotil situaci: "
No-jestli jsou v profilu vrcholné fotky vaší skupiny a zabýváte se hist.šermem,pak je to dobrý náběh na slušnou hádku.Z hlediska historie a tzv. koukatelného minima je špatně zcela vše.Ale koukám že jsou tam vidět Gladiusáci,to jsi s nima nebo je to jen z Točníku? "
a pak už to jelo:
scaner69: "
heej nejde na tebe reagovat....no s gladiusem nejsem ale je to naše hodně spřátelená skupina která nás na jejich akce zve už 11 let já jsem ze Zlatýho Grálu dyžtak naše stránky jsou http://www.shszlatygral.cz/home.html se podívej jestli to bude lepší než na profilu ale letošní akce tam ještě nejsou "
Rushwolf: "
hmm... já sem docela šnorer, ale tohle asi fakt nebude tak úplně koscher..."
V.Kubaljak: "
Proč by si stěžovali, když ty lepší cesty nezkusí, protože jsi jim je zavřel? Fotky jsou otřes s prominutím a to vrcholnej středověk zrovna nežeru. Už jen ty pexesa, co používáte. :-["
scaner69: "
noo vydíš a vo to de vy tu tak každýmu nutíte nebo né nutíte ale doporučujete to co máte rádi vy ale třeba já prostě miluju gotiku "
No a to jsem odpadala
A pak mě
scaner69 ještě dorazil: "
pokuď de vo tu gotiku my všechno podložený máme z hystorických knih a všecho konec konců máme klubovnu na muzejní zahradě a do muzea neomezený přístup takže vaše názory na naše oblečení beru ale mi ho podle nás a podle diváků máme dobrý a v ukázkách soubojů a ohňové shou sme pole všech skupin co nás viděly jedni z nejlepších konec konců proč by si nás jinak na září vyžádalo Alpské Německé město že máme přijet šermovat na jejich slavnosti?...."
Splňuje to všechny aspekty keckovatosti:
příšerná čeština
dlouho existující skupina
láska ke gotice