Kandidáti do pranýře
Re: Kandidáti do pranýře
To je přesné vymezeníCzernozub napsal:Je to takovej historickej bulvár, no...
Sebekritika je zdravá, takže se přidám - Jo, Maršálku styď se, srdcaři utrápenej. Jestlipak máš tu svojí turnajovou loučku doloženou, aha?Maršálek napsal:jsem pro sebekritiku a bourání rovnostářství![]()
Maršálek - špatně je všechno, kromě jeho ženy![]()
P.S. sice to dělá srdcem a má málo peněz, ale když se na většinu jeho věcí podívám...
- každá dlouhodobá politika potřebuje jednou za čas projít takovou malou defenestrací.
Mám a je fákt stará - už z dob Josefiánských (a sv. Josef, co si nechal postavit město nad ní) je prej pěkně starej patron (nebo alespoň myslím, že náš flanďák to říkává vo něm)
A že je louka stará je jasný už z toho, že je podezděná a to se už dneska přeci dávno nedělá. I ten starej mlejn, co stojí na jejím konci, má všelijak sfušovanou elektriku. Nejspíš ještě vod Křižíka a to byl ňákej učitel národů a zakladatel
I tam proběhl nejeden slavný turnaj, ten nejstarší byl tuším cyklo a soutěžili v něm čs. vojáci z místních kasáren na sjíždění pevnostních schodů
Na tohle mně nedostanete, tohle mám fakt načtený (z vobrázků)
A že je louka stará je jasný už z toho, že je podezděná a to se už dneska přeci dávno nedělá. I ten starej mlejn, co stojí na jejím konci, má všelijak sfušovanou elektriku. Nejspíš ještě vod Křižíka a to byl ňákej učitel národů a zakladatel
I tam proběhl nejeden slavný turnaj, ten nejstarší byl tuším cyklo a soutěžili v něm čs. vojáci z místních kasáren na sjíždění pevnostních schodů
Na tohle mně nedostanete, tohle mám fakt načtený (z vobrázků)
...
Sacrebleu!
Příště tě dostanu, Fantomasi.
Sacrebleu!
Příště tě dostanu, Fantomasi.
- každá dlouhodobá politika potřebuje jednou za čas projít takovou malou defenestrací.
Nevzdávej to! Maršálek to má jen z iluminací, a všichni víme, jak jsou nespolehlivé jako jediný zdroj informací. Co hmotné nálezy na loučce, aha?
Nejsem si úplně jistý, jestli jsi tam byl, ale ta louka je doslova plná artefaktů. Asi by si nevěřil, co všechno se tam najde, zvláště po punkovém koncertu 
Nebyl, ale tyhle detektorářské sběry já neuznávám. Byl tam provedený nějaký odborný průzkum?
NO DOVOL
Každý z nás je odborník na svém místě.
Každý z nás je odborník na svém místě.
- narvek
- SHŠ: Cornwallská lehká pěchota
- Místo/Bydliště: Kostelní Radouň/Praha
- Kontaktovat uživatele:
Já tam jednou našel flašku od whisky a to spadá do mé odbornosti anglofonika 
Jasnej důkaz luxusního importu, nejspíš tam dřív stával hrad, nebo alespoň tvrz (no a vždycky před turnajem tam rozpačitě postávám já )narvek napsal:Já tam jednou našel flašku od whisky a to spadá do mé odbornosti anglofonika
- narvek
- Kontaktovat uživatele:
Na to by se dalo napsat něco sexuálně dvojsmyslného....Maršálek napsal:Jasnej důkaz luxusního importu, nejspíš tam dřív stával hrad, nebo alespoň tvrz (no a vždycky před turnajem tam rozpačitě postávám já )narvek napsal:Já tam jednou našel flašku od whisky a to spadá do mé odbornosti anglofonika
myslíš jako - rozpačitě postává v zamyšlení: Kam s ním...narvek napsal:Na to by se dalo napsat něco sexuálně dvojsmyslného....
samozřejmě se stanem.
aby byl nepřehlédnutelný a přitom současně skýtal dostatek diskrétního prostoru pro ty zástupy panen které mu jím pravidelně musí procházet (stanem)? ... .
Muhehehe
bezprizorní a všudypřítomná, rustikálně upřímná
Kdybychom byly muži, hovořily bychom teď o tom, jak za svou zem položíme své životy. Jako ženy můžeme mluvit jen o tom, že se položíme.
Kdybychom byly muži, hovořily bychom teď o tom, jak za svou zem položíme své životy. Jako ženy můžeme mluvit jen o tom, že se položíme.
- narvek
- Kontaktovat uživatele:
Myslel jsem něco prvoplánovitějšího, třeba jak moc pevně tam stál nebo tak něco