XVI. Dobývání Malešova 1. 9. 2018

Moderátor: Monika

Odpovědět
Avatar uživatele
Monika
Příspěvky: 1470
Registrován: 10 Dub 2010, 13:20
SHŠ: Civitas Pragensis
Místo/Bydliště: Český Brod
Kontaktovat uživatele:

XVI. Dobývání Malešova 1. 9. 2018

Příspěvek od Monika »

Pozvánka na XVI. Dobývání Malešova
Přátelé, kamarádi,

tradičně se před prázdninami ozývám s pozvánkou na Dobývání Malešova. Téma letošního ročníku je opět zatím jen v hlavách scénáristů, ale to nám nevadí. Důležité je, že se zase potkáme a ukážeme světu trochu LH :)

Letos vychází první zářijová sobota na 1.9., rádi bychom tedy, abyste dorazili v odpoledních hodinách v pátek 31. 8.

Jako každý rok i letos zajistíme po celou dobu akce výborné středověké jídlo, ke kterému si můžete dát řízné pivko z Přátelského pivovaru. Dobovou jídelní výbavu už bereme jako samozřejmost. V sobotu přes den i večer nám zahrají tradiční "Krlessáci". Takže klasika :)

O co bychom vás rádi poprosili?

Zachovejte vysoký kostýmový standard z předchozích akcí…
Máte-li možnost předvést nějaké vystoupení, historické řemeslo, či chcete mít stánek, dejte vědět, budeme velice vděční…
Máte-li možnost a chuť přivést pěkný historický stan, dejte nám prosím vědět… okolí trvrze není nafukovací, tak abychom to měli nějak pod kontrolou… Kdo stan nenahlásí a nedostane od nás potvrzení, že s ním počítáme ho možná nebude mít kde postavit...

Prosím o vyplnění přihlašovacího formuláře: https://goo.gl/forms/YQG5IbPhkAchOets2. Ieálně v průběhu července. V případě dotazů určitě pište.

Moc se na vás těšíme!

Za Malešovskou posádku zdraví Michal

+420 777 852 682
Ďábel má devět holek a osm z nich provdal: Svatokupectví za kněze, pokrytectví za mnichy, vydírání za rytíře, svatokrádež za rolníky, přetvářku za soudce, lichvu za měšťany, okázalost dal vdaným ženám a poslední smilstvo: tu však nechtěl provdat, nýbrž ji nabízí všem jako holku pro všechny.
Odpovědět

Vrátit se na “Pražský svaz”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů