Kandidáti do pranýře
- Ogrier
- SHŠ: Maligarde
- Místo/Bydliště: Pavlikov + Rakovnik
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kandidáti do pranýře
Me se hrozne moc libi nohy toho rytire uprostred. Ja si totiz furt lamal hlavu s tim, jak zamaskovat koleckove brusle. Ted konecne vim jak na to. thx
-Beatus vir qui timet Dominum-
To je prd, já o víkendu shlédl na Točníku rytířský turnaj s opravdovými koňmi, nefalšovaným hliníkem, koženým pexesem, jako terč bylo prase z plastového pytle se slámou pomalovaného fixou, "víno" se pilo přímo z plastového kanďáku, okolo se motali šermíři v gumofilcákách, elasťákách, "meče" za páskem, záporák měl pod rohatým kbelcem krásný šátek od AČR a mnoho dlaší pastvy pro oči, okořeněné skvělým humorem a hereckými výkony hodnými oskara. (zvlášť nájezd na otočnou figurínu krokem, minutí terče a zásah okapu kasy byl luxusní)
Bohužel foťák byl dole na parkovišti a tak to bude strašit jenom pár lidí.
V programu to bylo označeno jako skupina W-arlet, ale stránky mají aktualizované naposledy asi před pěti lety
V programu to bylo označeno jako skupina W-arlet, ale stránky mají aktualizované naposledy asi před pěti lety
Jojo,taky jsem je viděl,úžasnej zážitek.Nějaké fotky jsou tady: http://berounsky.denik.cz/multimedia/ga ... 54195.htmlGrum napsal:To je prd, já o víkendu shlédl na Točníku rytířský turnaj s opravdovými koňmi, nefalšovaným hliníkem, koženým pexesem, jako terč bylo prase z plastového pytle se slámou pomalovaného fixou, "víno" se pilo přímo z plastového kanďáku, okolo se motali šermíři v gumofilcákách, elasťákách, "meče" za páskem, záporák měl pod rohatým kbelcem krásný šátek od AČR a mnoho dlaší pastvy pro oči, okořeněné skvělým humorem a hereckými výkony hodnými oskara. (zvlášť nájezd na otočnou figurínu krokem, minutí terče a zásah okapu kasy byl luxusní)
W-arlet jsou klasika. Krom toho že to jsou docela prima lidi jsou prosulí svojím velkým dílem na zimní bitvě v Podbořanech. Jak to tam vypadá asi mnozí vědí.
Jinak jak koukám na ty fotky, oni to pravděpodobně jen združili pod svým jménem, neb většinu těch lidí na fotkách neznám - W-Arleti obvykle provozují zejména krčmu U Spálený nohy, kterou asi mnozí znají lépe než jejich šerm. Dvakrát jsem pro ně vystupoval a vzpomínky jsou veskrze velmi pozitivní (zejména po té lidské stránce), jen historie bych u nich opravdu moc neočekával a jejich způspb herecké frašky je... velmi netradiční, to je pravda také. Což považuji za věčnou škodu, ale obávám se že v tomto ohledu jsou nepředělatelní.
I když k do ví, třeba když budeme jezdit jako Pražani na Podbořany dost dlouho tak si někdo všimne že vypadáme dost jinak než ostatní.... asi ne. Ale alespoň se pobrodíme ve sněhu.
Jinak jak koukám na ty fotky, oni to pravděpodobně jen združili pod svým jménem, neb většinu těch lidí na fotkách neznám - W-Arleti obvykle provozují zejména krčmu U Spálený nohy, kterou asi mnozí znají lépe než jejich šerm. Dvakrát jsem pro ně vystupoval a vzpomínky jsou veskrze velmi pozitivní (zejména po té lidské stránce), jen historie bych u nich opravdu moc neočekával a jejich způspb herecké frašky je... velmi netradiční, to je pravda také. Což považuji za věčnou škodu, ale obávám se že v tomto ohledu jsou nepředělatelní.
I když k do ví, třeba když budeme jezdit jako Pražani na Podbořany dost dlouho tak si někdo všimne že vypadáme dost jinak než ostatní.... asi ne. Ale alespoň se pobrodíme ve sněhu.
- každá dlouhodobá politika potřebuje jednou za čas projít takovou malou defenestrací.
Krčmu U spálený nohy opravdu znám a na Točníku byla.
Však jsem z toho udýchaná, jak mě honíte!Maršálek napsal:Nepřeháníme to občas s tím honem za každou cenu? Pak ze sebe děláme blbce, viď Kreo?
Aspoň vím, na co narážela děcka na Zbirohu, že ses do mě zase obul. Místo vzteklé příšery si za tím počítačem představ malou rozívenou trochu potměšilou holčičku s vyšíváním v tlapičkách a pak si to přečti ještě jednou.
"Bát se? Tebe? Před hodinou jsem zabila a stáhla medvěda dvakrát tak velkého - a to ani neměl tak hloupé poznámky!"
hra Proroctví, Altar
Protož, prosím, povstaň Pane Bože vojsk, silný mstiteli, jenž mstíš hřiechy otcóv nad syny až do třetieho i čtvrtého pokolenie! Pozdvihni sě, jenž súdíš zemi, odplať otplatu pyšným a na tohoto přezřejmého potupitele tvého nepoškvrněného zákona a znamenitého haněče a tvých věrných lítého záhubci ruku tvé pomsty ztáhni!
- noxter
- SHŠ: http://www.rytiri.com/
- Místo/Bydliště: Ostrava
No ty pičoSiegfried napsal:WTF? http://www.youtube.com/watch?v=4by8PVd9 ... re=channel
Kdo uteče vyhraje, kdo nepřijde nemusí utíkat...
- Dorlas
- SHŠ: Sprisahanci
- Místo/Bydliště: Žilina
- Kontaktovat uživatele:
poliaci sú oproti tomuto šermiarsky majstri

"Never trust another reenactor."
- Hynek z Těchlovic
- SHŠ: Exitus in Dubio
- Místo/Bydliště: Děčín
- Kontaktovat uživatele: