Kandidáti do pranýře
Re: Kandidáti do pranýře
nenapíše, je to sobec a chce ty melouny pro sebe

- Kuno
- Bůh rytířů

- SHŠ: SHŠ Revertar
- Místo/Bydliště: Zlín
Dášenka: Jo tak je to!! Zdeslav nabídne nižší cenu a dobovější rytíře....
Vidíš,to mne nenapadlo a proto ostanu nafurt chudý Valášek....
Vidíš,to mne nenapadlo a proto ostanu nafurt chudý Valášek....
Wir wissen was wir sollen machen und niemand wird uns kommandieren!!!
Tož chudý Valášku, už si přihlášené na Hajnicu?
"Ty vole! Tolik Indyjánů jsem v životě neviděl!" gen. Custer.
Hrdý majitel několika halaparten a hákovnic a neutuchající prudič, který má zvláště spadeno na blbce. A že jich je!
http://sedmiletka.brodec.org/
Hrdý majitel několika halaparten a hákovnic a neutuchající prudič, který má zvláště spadeno na blbce. A že jich je!
http://sedmiletka.brodec.org/
Tož to by mně taky zaujímalo? Uvidíme Tě konečně?
- Kuno
- Bůh rytířů

- SHŠ: SHŠ Revertar
- Místo/Bydliště: Zlín
Na Hajnici se bohužel neuvidíme. Jsme ta tuto akci moc staří a nechcu se potom uvidět třeba v topicu "Kandidáti do pranýře"
To bych nepřežil....
Wir wissen was wir sollen machen und niemand wird uns kommandieren!!!
výmluvy, samé výmluvy...
co na svatbě Čírtěte dělali ti oděnci? předpokládám že měli něčemu zabránit... a neměli na to dost sil
Karlovské průvody jsou klasika - tradičně to bývá sběrna všeho nemožného..., holt Zdeslave nastává tvá svatá válka
Spakona: do porodu nám zbývá necelých 14 dní, budu samozřejmě informovat, ale překvapivě ne na tomhle vlákně
Karlovské průvody jsou klasika - tradičně to bývá sběrna všeho nemožného..., holt Zdeslave nastává tvá svatá válka
Spakona: do porodu nám zbývá necelých 14 dní, budu samozřejmě informovat, ale překvapivě ne na tomhle vlákně
- Kozlík
- Šikula :)

- SHŠ: Civitas Pragensis/Guardia BB
- Místo/Bydliště: Český Brod
Tak jsem se chtěl odvážně podívat na Čírtěcí fotku (ne že bych ji neznal, bohužel... ale šermíř nejsem, muhehe
), tak po kliknutí na odkaz mi to vyhodilo (jsem v práci, omezené přístupy k netu) tuto hlášku:
Reason: The Websense category "Sex" is filtered.
Čím to asi bude, hmmm
Reason: The Websense category "Sex" is filtered.
Čím to asi bude, hmmm
Moje nenávist zestárla, stala se pohrdáním...
Baba, přesila je sice frustrující, ale i boj zdánlivě předem prohraný stojí za to zkusit. Zatím zbrojíme.Maršálek napsal: Karlovské průvody jsou klasika - tradičně to bývá sběrna všeho nemožného..., holt Zdeslave nastává tvá svatá válka![]()
Kuno, Dášeňka: Nic vám neřeknu, příživníci! Přihodim velmistra Blažka a pár dalších existencí a udělám si z průvodu Karla IV. panoptikum českého šermu!
Uvidíte, jak budou naši potomci nadšeně platit, aby mohli okem spočinout na tom, z čeho že si to ten Karel IV. tenkrát tak v hrobě potlouk kosti.
jen ještě k tomu turnaji páně Blažka.... tak si říkám jestli bysme se nevešli do tolerance, protože mi nikdo nevyvrátí, že dobový oděv máme všichni....
- Přílohy
-
- IMG_6365.jpg (140.95 KiB) Zobrazeno 5602 x
Smysl války není hrdinně padnout za vlast, ale donutit ty parchanty na druhé straně, aby padli za tu svojí....
Já myslim že pár tomíků už se do dané kostýmové tolerance Dart Blážy vejde 
Just old fashioned cowboy...

Rizek napsal:Já myslim že pár tomíků už se do dané kostýmové tolerance Dart Blážy vejde
Díky za důvěru, pojedem si vybojovat minimálně nárok na míň kousavý spodky...
Smysl války není hrdinně padnout za vlast, ale donutit ty parchanty na druhé straně, aby padli za tu svojí....
Máte smůlu hoši-bylo jasně napsáno, že klobouky jen okrajově!!!
No jo. To je vlastně pravda.... Ale zase o baretech nic napsáno nebylo tak hezky všichni převlíknout kebulky do a hurá do toho 
Just old fashioned cowboy...

Mahy napsal:Máte smůlu hoši-bylo jasně napsáno, že klobouky jen okrajově!!!
no a myslíš si, že bysme se cpali do centra dění, kde bysme mohli narazit na samotného Velmistra??? ne ne budem se držet pěkně při krajích, takže klobouky jsou OK.
Jinak, smutný je, že ta helma by dokonce nekam do toho 14. stol. snad i patřila, nevím přesně od kdy ji nosí jako tradiční, ale od středověku určitě. jó to je tak, když se nelpí na tradicích...