Kandidáti do pranýře
Re: Kandidáti do pranýře
http://www.youtube.com/watch?v=wCDw3FX8 ... r_embedded
tak to vypadá když dročkař špatně odhadne soupeře. jen se divím že to skončilo jen takhle....
tak to vypadá když dročkař špatně odhadne soupeře. jen se divím že to skončilo jen takhle....
Kdo není ochoten bránit svoji svobodu, nesmí se divit, že mu občas pod okny zaparkují cizí tanky.....
Kdo překove meče v pluhy bude orat pole pro ty, kteří to neudělali.
vyměkl, já bych mu osekal vše co přečnívá 
"Ty vole! Tolik Indyjánů jsem v životě neviděl!" gen. Custer.
Hrdý majitel několika halaparten a hákovnic a neutuchající prudič, který má zvláště spadeno na blbce. A že jich je!
http://sedmiletka.brodec.org/
Hrdý majitel několika halaparten a hákovnic a neutuchající prudič, který má zvláště spadeno na blbce. A že jich je!
http://sedmiletka.brodec.org/
Tak kdopak to je? Vlasta Pecháček? Mistr Blažek?

- narvek
- SHŠ: Cornwallská lehká pěchota
- Místo/Bydliště: Kostelní Radouň/Praha
- Kontaktovat uživatele:
Indy: Myslíš třeba ruce a nohy?
no te pero, az by mi niekto prerazil holou prackou zadne sklo, tak z toho auta nevystrcim nos
:D:D
Muž může být šťasten s kteroukoli ženou, pokud ji nemiluje.(Oscar Wilde)
Je-li některá žena věrna svému muži, je to ze zlomyslnosti k tomu třetímu. (Oscar Wilde)
Je-li některá žena věrna svému muži, je to ze zlomyslnosti k tomu třetímu. (Oscar Wilde)
- noxter
- SHŠ: http://www.rytiri.com/
- Místo/Bydliště: Ostrava
měl na ruce boxeradeCarabas napsal:no te pero, az by mi niekto prerazil holou prackou zadne sklo, tak z toho auta nevystrcim nos:D:D
Kdo uteče vyhraje, kdo nepřijde nemusí utíkat...
jaj tak to je v pohode, to by som vyliezol a auta a roztrhal ho na cucky 
Muž může být šťasten s kteroukoli ženou, pokud ji nemiluje.(Oscar Wilde)
Všechno je dobrý, když je dost vodky
Len aby to neskončilo zbrojákmi na meče a podobným hurhajom ako vznikol na SVK okolo airsoftoviek, keďže politici sú drblí. 
Varpulis
Btw. na Facebooku už přišli s identitou pána s mečem, majitel nebo jeden z majitelů agentury Traken....
Kdo není ochoten bránit svoji svobodu, nesmí se divit, že mu občas pod okny zaparkují cizí tanky.....
- Kuno
- Bůh rytířů

- SHŠ: SHŠ Revertar
- Místo/Bydliště: Zlín
Hmmm..ještě,že nezaútočil dřevcem na koni:)))Žoldák napsal:Btw. na Facebooku už přišli s identitou pána s mečem, majitel nebo jeden z majitelů agentury Traken....
Wir wissen was wir sollen machen und niemand wird uns kommandieren!!!
A to je proč jsem se vždycky modlil aby mě nikdy nikdo nepřepadl když si nesu meč. A i v tom případě jsem si vždycky říkal že nesmí opustit pochvu. Případů nepřiměřené obrany již bylo, a navíc, společnost miluje skupinovou vinu. Když je jeden člověk s mečem magor, pak asi musej bejt všichni šermíři magoři, to dá rozum.
A pak přijde ten zbroják, a konec šermu v čechách jak jej známe.
A pak přijde ten zbroják, a konec šermu v čechách jak jej známe.
- každá dlouhodobá politika potřebuje jednou za čas projít takovou malou defenestrací.
otázka zní zda to byla nepřiměřená obrana. dročkář měl údajně na ruce boxer a to už je zbraň, takže by to mohla být nutná obrana...
No, o to ve své podstatě vůbec nejde. Spíš o názor veřejnosti na lidi s mečem.
Ten chlapík rozhodně vypadal že odjíždí když byl jeho majetek napadnut, takže z pohledu přemýšlející bytosti dobrý. Z pohledu zákona měl pravděpobně zastavit a poklidně vyčkat příjezdu policie.
Protože vracení se za odcházejícím člověkem a hnaní ho mečem rozhodně jako sebeobrana nevypadá.
Ten chlapík rozhodně vypadal že odjíždí když byl jeho majetek napadnut, takže z pohledu přemýšlející bytosti dobrý. Z pohledu zákona měl pravděpobně zastavit a poklidně vyčkat příjezdu policie.
Protože vracení se za odcházejícím člověkem a hnaní ho mečem rozhodně jako sebeobrana nevypadá.
- každá dlouhodobá politika potřebuje jednou za čas projít takovou malou defenestrací.
No nechci ti kazit iluze, ale v tomto případě je meč proti boxeru hodně nevyrovnaná zbraň. V žádném případě by to neuhrál na nutnou obranu.Žoldák napsal:otázka zní zda to byla nepřiměřená obrana. dročkář měl údajně na ruce boxer a to už je zbraň, takže by to mohla být nutná obrana...