Helfštýn
- Broďan
- Bůh cynismu

- Místo/Bydliště: Český Brod
- Kontaktovat uživatele:
Re: Helfštýn
Pájo, musela to bejt pěkná Sodoma Gomora. Kolikrát tě ty buzeranti přefikli? Že ti to kvůli divákům stojí za to?

Cynik je zlosyn, jehož pokřivené vnímání způsobuje, že vidí věci jaké jsou, ne jaké by měly být.
- Pája1111
- Bůh inhumačních technik

- SHŠ: Divoké svině
- Místo/Bydliště: Brno
Hochu, to je oběť nás "umělců" pro diváka. Prostě dáš do toho všechno...... 
„Jest čestné koupiti si dívku, unésti ji násilím je znakem statečnosti a odvahy, ale svésti děvče úsměvy a sladkými slůvky je podlé a hanebné“
- Jarwiks
- Místo/Bydliště: Brno/Uherské Hradiště-Jarošov/Modrá
- Kontaktovat uživatele:
Tak se za sebe a za našu skupinu taky přidávám ke gratulacím na supr a fakt supr akci.
A zárověn bych se chtěl veřejně omluvit, těm které jsem v pátek veřejně pohoršil. Protože během toho týdne jsem slyšel věci, kterým se nechce věřit, že jsem v pátek večer vyváděl.
A zárověn bych se chtěl veřejně omluvit, těm které jsem v pátek veřejně pohoršil. Protože během toho týdne jsem slyšel věci, kterým se nechce věřit, že jsem v pátek večer vyváděl.
"Nesnažte se opít trpaslíka notorika a do mrtva se zpijte jen tehdy, když je na blízku někdo, kdo vás může pohřbít."
- Pája1111
- Bůh inhumačních technik

- SHŠ: Divoké svině
- Místo/Bydliště: Brno
Byls v pohodě.... Teda až na mluvené slovo, tomu nešlo moc rozumět 
„Jest čestné koupiti si dívku, unésti ji násilím je znakem statečnosti a odvahy, ale svésti děvče úsměvy a sladkými slůvky je podlé a hanebné“