Ta trasa je ten okruh.
Žádné vstupné není ... až dojdeš tak se přiznej že jsi z brodce, to tě odlišíme od běžných "mudlů"!.
Od Zlína bych to objížděl přes Jarošov.
Kaša
Moderátoři: hawkwind, lasky, Pája1111
dakujem, ale mne uz take jedla smrdia.. a nejem to.
Rádi tě uvidíme znovu a neboj se příště ptát víc ... vypadáme že jsme zabraní do střelby ale při pauzách a guláši moc rádi pokecáme ...Faolins napsal: ↑04 Kvě 2019, 21:45Já se dost styděl .. A mamka má v háji záda, bylo toho na ni tak akorát ale chtěla na výlet no .. Nicméně fórum je obsáhlé a já se dočetl co sem potřeboval i díky vašim radám, takže teď už musím jen zapracovat na výrobě abych získal potřebné zkušenosti.. určitě jsme se neviděli naposled možná si s vámi i někdy zastrilim
nemas coho.. pridi.. dones flasu medoviny a pokecame.Faolins napsal: ↑04 Kvě 2019, 21:45Já se dost styděl .. A mamka má v háji záda, bylo toho na ni tak akorát ale chtěla na výlet no .. Nicméně fórum je obsáhlé a já se dočetl co sem potřeboval i díky vašim radám, takže teď už musím jen zapracovat na výrobě abych získal potřebné zkušenosti.. určitě jsme se neviděli naposled možná si s vámi i někdy zastrilim
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host