Kandidáti do pranýře

odstrašující případy, nevídané události...
Ignac
SHŠ: kanton Bern
Místo/Bydliště: Praha

Re: Kandidáti do pranýře

Příspěvek od Ignac »

Tu jsem nevyfotil ani já... Ale viděl jsem ji. Půvabná :-D
Kritizovat- to znamená usvědčit autora, že to nedělá tak, jak
bych to dělal já, kdybych to uměl.

Čapek K.
Žoldák

Příspěvek od Žoldák »

Ignáci, nejlepší na tom bylo, jak ty zoufalci pózovali a tys je byl schopen přesvědčit o tom, že to s nima myslíš dobře. A pak provedeš takovouhle kurvárnu :badgrin:

Jinak se mi líbila hláška Mojsheho, který zvedajíc se a odcházejíc z tábora pravil: "Jdu k Baťovi. Podívat se na kecky." To celé s naprosto vážným obličejem...
Kdo není ochoten bránit svoji svobodu, nesmí se divit, že mu občas pod okny zaparkují cizí tanky.....

Kdo překove meče v pluhy bude orat pole pro ty, kteří to neudělali.
Random
SHŠ: Fäähnli Rattenschwanz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Random »

Škoda, žes nedodělal ten fotoseriál "Jak osamělý řitíř útok čtrnácti halapartníků ustát zkusil a neuspěl", ale chápu, taky sis chtěl bouchnout, viď.

Na něm mě naprosto fascinovala ta kroužkovka (včetně kapuce) na holém těle. Ptal jsem se ho, jestli má dobrého chirurga. Prý ho už dobře znají v nemocnici, protože tam často končí, protože to takto praktikuje už tři roky.

To mě s ohledem na jeho vybavení nepřekvapilo, ale neleze mi do palice, jak hrdým tónem to říkal. On žije v domnění, že to tak má být a zranění k šermu patří. Bez nich by asi nebyl ten správný tvrďák.
"Ad ultimum!"
Ignac

Příspěvek od Ignac »

Fotoseriál bych klidně dokončil, bouchání do ubožáků už mám dost, ale byl dán povel, tak jsem běžel zařadit se do čtverce. Je pravda, že v Rakovníku jsem si dobře zavzpomínal na vlastní začátky... (Vystoupeni Hospoda, kroužkovka bez prošívanice, hrdost na sebemenší prkotinu... :albino: )

Čapek K.
Jiří z Holohlav
Místo/Bydliště: Rumburk

Příspěvek od Jiří z Holohlav »

:sick: Teda název toho souboru zrovna nepovzbudí k sebereflexi - co takhle "výlet do pravěku" :albino:
Amantius
SHŠ: Sprisahanci
Místo/Bydliště: Slovensko

Příspěvek od Amantius »

Ale jakú krásnu pochvu má... :badgrin: A aj disketovka bola. Všetko jak sa patrí.
Varpulis
Random
SHŠ: Fäähnli Rattenschwanz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Random »

Ta pochva má i svoji historii. Já ji nezopakuji přesně, ale stačí si na toho borce vzpomenout a hned mám lepší náladu. Něco s Johankou z Arku a francouzskými liliemi, ale nevysvětlil, proč je proboha o kus kratší :badgrin:
"Ad ultimum!"
Ignac

Příspěvek od Ignac »

S tou pochvou se to má takhle, jsem za ním zašel a zeptal se, jestli si ho můžu vyfotit, ochotně mi zapózoval (ó, jaké jsem zlo...) a pak jsem se ho zeptal, jestli ty lilie jsou francouzské nebo skautské, tak mi ještě zapózoval s pochvou a přitom mi pověděl, že jsou francouzské, ale že prý má smůlu, protože když chtěl mít francouzskou pochvu, tak myslel na meč Johanky z Arku, ale když si ji vyrobil, tak mu ve skupině pověděli, že zrovna Johanka měla na pochvě anděly... Tak jsem poznamenal, že Johanka snad ale byla ženská, načež mi odpověděl, že to ví,ale když se prý řekne Francie, tak se mu vybaví lilie a Johanka z Arku...

No není to kouzelné?

Čapek K.
Maršálek
Místo/Bydliště: HK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maršálek »

Tím se vše, včetně provedení výrazně širší a kratší pochvy na něco zjevně původně jiného,vysvětluje ;)
Mahy
Místo/Bydliště: Třebíč

Příspěvek od Mahy »

Maršálek napsal:Tím se vše, včetně provedení výrazně širší a kratší pochvy na něco zjevně původně jiného,vysvětluje ;)

Myslíš, že Johanka na NÍ měla lilie? Vždyť to měla být panna? :oops: :shock: :lol:
Quod licet Jovi, non licet bovi
Rychlokvaška ve všech směrech
http://polnimyslivci.webnode.cz/
deCarabas

Příspěvek od deCarabas »

Mahy: ved mala na NEJ lalie, pretoze bola ta JEJ cista neposkvrnena ako lalia. Paaaneboze, sak stredoveka symbolika :D
Muž může být šťasten s kteroukoli ženou, pokud ji nemiluje.(Oscar Wilde)

Je-li některá žena věrna svému muži, je to ze zlomyslnosti k tomu třetímu. (Oscar Wilde)
Jiří z Holohlav
Místo/Bydliště: Rumburk

Příspěvek od Jiří z Holohlav »

Hm, moje lilie pořád okusujou rudí brouci a jejich larvy nosí svůj trus na zádech.
Tak nevím ,jak to je s tou neposkvrněností lilií.
vechio

Příspěvek od vechio »

Obrázek
http://gwydyon.rajce.idnes.cz/Hodinove_ ... G_2904.JPG
Tohle samotné není jen tak ..ale budou jedni z přednášejících na téhle akci: http://www.armycon.ic.cz/index.html no myslím že se přijdu podívat.. :protest:
Captain Mortaigne regimentu
Obrázek
Mortaigne regiment Projekt rekonstrukce vojenské jednotky z období třicetileté války
Bilajz
SHŠ: Burgunďané, Doba Karlova
Místo/Bydliště: Brno

Příspěvek od Bilajz »

Program ostatních přednášek vypadá celekm dobře, možná bych do toho šel taky ;-)
LosPedros
SHŠ: http://rytiri.com/
Místo/Bydliště: Ostrava

Příspěvek od LosPedros »

Kruciprdel odkud to taháte? To je masakr největší. Obvykle radši nekomentuju nic, ae tohle je mooooc veliká hovaďárna.
Ale jinak palec nahoru za prvního týpka z leva. Má krásně prochcané gatě. No a ten zbytek.....celé je to tak blbé že jsem z toho asi dostal rakovinu.
Odpovědět

Vrátit se na “SSB pranýř”