Galerie luků - uživatelé
Moderátoři: hawkwind, lasky, Pája1111
Re: Galerie luků - uživatelé
Už jsem mu dal vědět...to me nastval, jednak vypadam jako blbec a druhak jsem nestihl ty toulce, ale pritom kopyto nekde lezi.
"Všude je základním krokem vyjít ke kořenům své krajiny, svého etnika, svého dědictví. To není žádný nacionalismus, to je přirozený pluralismus, ve kterém vyrůstal druh homo sapiens sapiens." Egon Bondy
- Pája1111
- Bůh inhumačních technik

- SHŠ: Divoké svině
- Místo/Bydliště: Brno
Myslím, že na to jak vypadáš, to vliv nemělo
Ale díky, že jsi se o to postaral....
„Jest čestné koupiti si dívku, unésti ji násilím je znakem statečnosti a odvahy, ale svésti děvče úsměvy a sladkými slůvky je podlé a hanebné“
Mno vod tebe to sedíPája1111 napsal:Myslím, že na to jak vypadáš, to vliv nemělo![]()
Protož, prosím, povstaň Pane Bože vojsk, silný mstiteli, jenž mstíš hřiechy otcóv nad syny až do třetieho i čtvrtého pokolenie! Pozdvihni sě, jenž súdíš zemi, odplať otplatu pyšným a na tohoto přezřejmého potupitele tvého nepoškvrněného zákona a znamenitého haněče a tvých věrných lítého záhubci ruku tvé pomsty ztáhni!
Dlho nič nové tak dávam ďaľší svoj produkt.
http://picasaweb.google.com/cornus2/PyramidFlatbowAsh#
Toto je dobrý tvar pre biele drevo ako jaseň. Pyramídový plocháč z hustejšieho jaseňa.
60@28
Má to mierne reflexné konce asi 1 palec, bočný taper pri konštantnej hrúbke ramien.
Šírka ramien 70-9 mm
http://picasaweb.google.com/cornus2/PyramidFlatbowAsh#
Toto je dobrý tvar pre biele drevo ako jaseň. Pyramídový plocháč z hustejšieho jaseňa.
60@28
Má to mierne reflexné konce asi 1 palec, bočný taper pri konštantnej hrúbke ramien.
Šírka ramien 70-9 mm
Pěknej, ale ta šířka 70 to je maso....
Power is a dimension which raises all these concerns a thousand fold. With power you can indulge corrupt motives with corrupt behavior, coerce others into collaborating or submitting to your corruption, and impose the consequences of it on many innocent people much more easily. Why is then everybody willing to offer endless benefits of a doubt to the powerful, and none to the powerless?
Jo, tiež sa mi to moc nepáči, ale striela to krásne. Pokus zo zvyšného krátkeho dreva.
Už by som to nerobil.
----------------------- 11 pro 2009, 13:48 ---------------------
Lískový longbow 50@28, 70 ntn, 470 gramov váži.
http://picasaweb.google.sk/cornus2/Lies ... 7024401186
Je to taký ten ultralight-superfast na flightové pokusy.
Už by som to nerobil.
----------------------- 11 pro 2009, 13:48 ---------------------
Lískový longbow 50@28, 70 ntn, 470 gramov váži.
http://picasaweb.google.sk/cornus2/Lies ... 7024401186
Je to taký ten ultralight-superfast na flightové pokusy.
- Pája1111

Pěkné! Co k tomu dodat? Nic....
Ta líska podle mého asi moc dlouho nevydrží, ta gramáž je super, ale značí to řídké dřevo.
Ta líska podle mého asi moc dlouho nevydrží, ta gramáž je super, ale značí to řídké dřevo.
„Jest čestné koupiti si dívku, unésti ji násilím je znakem statečnosti a odvahy, ale svésti děvče úsměvy a sladkými slůvky je podlé a hanebné“
Jo, presne tak Pájo.
Skoro sa utahá je to moc ľahké drevo.
Zvažujem, že to zoslabím na 30.
----------------------- 15 pro 2009, 17:37 ---------------------
Svídový lučík z pekne hustého dreva pri šírke 28 mm vyšiel 50 lbs.
Urobil som mu trochu reflex pre krásny švih.

http://www.youtube.com/watch?v=S9wOgWejQL8
Skoro sa utahá je to moc ľahké drevo.
Zvažujem, že to zoslabím na 30.
----------------------- 15 pro 2009, 17:37 ---------------------
Svídový lučík z pekne hustého dreva pri šírke 28 mm vyšiel 50 lbs.
Urobil som mu trochu reflex pre krásny švih.
http://www.youtube.com/watch?v=S9wOgWejQL8
Jen kdyby ses naučil kotvit pod ucho. S longbow si hrozně kradeš výkon tím krátkým nátahem.
J.
(Jsi nějak moc plodnej poslední dobou jedinej kdo mastí luky) Grrr!
J.
(Jsi nějak moc plodnej poslední dobou jedinej kdo mastí luky) Grrr!
Power is a dimension which raises all these concerns a thousand fold. With power you can indulge corrupt motives with corrupt behavior, coerce others into collaborating or submitting to your corruption, and impose the consequences of it on many innocent people much more easily. Why is then everybody willing to offer endless benefits of a doubt to the powerful, and none to the powerless?

Jasan (SG 0,7-0,75), 179 cm.
Střed 29x21, konce cca 8x8, nátah 24kg na 70cm.
Set asi 2,5cm.
Tětiva Spectra 652.
Končíky z parůžku.
Možná to chtělo při tilerování ještě trochu ubrat uprostřed.
Vzdělání při člověku nectném je toliko jako šperk v rypáku svině. J. A. Komenský
Jo, tiler máš blbe, ale dá sa to ešte vylepšiť ubraním zo strednej časti.
Odeber Honzo nějaké dřevo z celého středu, z horního ramene od středu zhruba do 2/3 délky ramene je vidět že se to moc neohýbá. Jinak dobrej pokus - končíky z parůžku se opravdu blbě dělaj a prakticky nikdy se nedaj vyleštit ani nasadit stejně jako ty z rohoviny. Pája má možná někde obrázek toho luku co jsem dal Kaschovi, ten měl původně bílé parůžkové končíky a je to opruz. Vidím že sis nedal poradit a kopíroval ty končíky z toho obrázku, ale inu kdo chce kam.....
J.
J.
To dřevo odeberu.
S těmi končíky jsem moc dobře nepopasoval, to je evidentní. Ono je na tom větším vidět, že mi na špičce vylezla dřeň (nebo co to je) toho parohu. Jenže mi bylo líto na první pokus hned mařit rohovinu (kterou jsem draze zaplatil).
Ale ty příští budou určitě lepší.
S těmi končíky jsem moc dobře nepopasoval, to je evidentní. Ono je na tom větším vidět, že mi na špičce vylezla dřeň (nebo co to je) toho parohu. Jenže mi bylo líto na první pokus hned mařit rohovinu (kterou jsem draze zaplatil).
Ale ty příští budou určitě lepší.
Vzdělání při člověku nectném je toliko jako šperk v rypáku svině. J. A. Komenský
- Pája1111

Ten horní končík máš podsazený, přesně jako já u skládacího tisáku
Jinak tiler je tak jak říká Jarda... Odeber.
Jinak tiler je tak jak říká Jarda... Odeber.
http://picasaweb.google.sk/cornus2/Warbow02#
Mám ho už vyše mesiaca.
Myslel som, že som ho sem už dával.
Samozrejme už má aj príslušnú tetivu.
100lbs, 76´´ ntn dlhý, 35 mm široký, Smbucus nigra
Mám ho už vyše mesiaca.
Myslel som, že som ho sem už dával.
Samozrejme už má aj príslušnú tetivu.
100lbs, 76´´ ntn dlhý, 35 mm široký, Smbucus nigra