Fotografie našich počátků.
- Hynek z Těchlovic
- SHŠ: Exitus in Dubio
- Místo/Bydliště: Děčín
- Kontaktovat uživatele:
Re: Fotografie našich počátků.
Jelikož mám zde na Brodcii své vlákno a myslím, že postupuji kupředu dovolím si i já svůj začátek 
- Přílohy
-
- 49510a97e4e6642fa3120100.jpg (152.8 KiB) Zobrazeno 5172 x
Vilém ze Skorotic (1420 - 1434) velitel posádky páně Hynka z Těchlovic
- MLuks
- SHŠ: Gléva Jana Smiřického
- Kontaktovat uživatele:
Taktéž nesmím zůstat pozadu 
cca březen 2008
cca březen 2008
- Přílohy
-
- plech.jpg (19.87 KiB) Zobrazeno 5165 x
- MLuks
- Kontaktovat uživatele:
No jistě, byl jsem ten nejhustodémonštější rytíř v ČernošicíchHynek z Děčína napsal:Jééé něco podobnýho mi ještě doma straší taky!Doufám, že najdu podobného blbce jako jsem byl já před lety a pošlu to o kecku dál! Taky sis v tom připadal hrozně drsně?
Všechno už je rozprodáno - zůstaly jen buzňáče, ve kterých straším nebohá děcka
Co dodat? Byl jsem ...hm...mno...jak jen... řitíř

Ale bylo mi krásně, zpívalo se s partou bezva kamarádů, měli jsme k sobě blíž a měli jsme se rádi

Ale bylo mi krásně, zpívalo se s partou bezva kamarádů, měli jsme k sobě blíž a měli jsme se rádi
Kolik bys za to chtěl? Na larp se hodí vždyckyHynek z Děčína napsal:Jééé něco podobnýho mi ještě doma straší taky!Doufám, že najdu podobného blbce jako jsem byl já před lety a pošlu to o kecku dál! Taky sis v tom připadal hrozně drsně?
Pěchota z přesvědčení.
I na ten LARP můžeš vypadat solidně. Nemusíš vyhazovat peníze za blbou výstroj s tím, že je to na larp.Czernozub napsal:Kolik bys za to chtěl? Na larp se hodí vždyckyHynek z Děčína napsal:Jééé něco podobnýho mi ještě doma straší taky!Doufám, že najdu podobného blbce jako jsem byl já před lety a pošlu to o kecku dál! Taky sis v tom připadal hrozně drsně?
)
To jo, ale ty máš zbytečný peníze na to aby jsi si teď předělával svoji postavu viz. tvé motto- nebýt hadrákem a zároveň si na Larp koupil zbroj kterou nikam jinam nepožiješ? Drahej špásCzernozub napsal:No, tak jestli je to něco jako nahazoval MLuks tak mi to přijde na fantasárnu výborné...Mahy napsal: I na ten LARP můžeš vypadat solidně. Nemusíš vyhazovat peníze za blbou výstroj s tím, že je to na larp.
Já vím, nechtěl jsem ji kupovat, ale znám pár lidí co plechy shání, já jezdím navíc za zloMahy napsal:To jo, ale ty máš zbytečný peníze na to aby jsi si teď předělával svoji postavu viz. tvé motto- nebýt hadrákem a zároveň si na Larp koupil zbroj kterou nikam jinam nepožiješ? Drahej špásNa larp můžeš jet ve své kostýmu z gotiky a budeš za kinga s výstrojí. Tak nač další zbroj?
Pěchota z přesvědčení.
- MLuks
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že tyhle plechy jsou dostatečné zlo...Czernozub napsal: Já vím, nechtěl jsem ji kupovat, ale znám pár lidí co plechy shání, já jezdím navíc za zlo
Ale sjíždíme do OT, co takhle to utnout?
Muj prvni "kompletni" bojovy kostym, druhy z prave strany
Skoda Hynku, ze jsis je tenkrat poridil a az pak jses me na ne ptalHynek z Děčína napsal:Jééé něco podobnýho mi ještě doma straší taky!Doufám, že najdu podobného blbce jako jsem byl já před lety a pošlu to o kecku dál! Taky sis v tom připadal hrozně drsně?
Pridavam zrejme moji prvni sermirskou fotku z cca me druhe bitvy okore 1999
- Přílohy
-
- okor 1999 to byly zacatky ..
- supik99.jpg (92.6 KiB) Zobrazeno 5112 x
No kalhoty ala "falesna krouzkovka" jsem mel tenkrat puvodem z nejakeho divadelniho fundusu. Podle jejich stavu a stari si v tom filmu mozna i zahraliCzernozub napsal:Pán je fanoušek Údolí včel?
Je tomu tak, ten teren je nezamenitelny. Tohle vzniklo na hrade Chateau des Baux, kde jsme tehdy 10 tydnu vystupovali. Myslim ze to mohlo byt tak 2003.Mojshe napsal:kde je to focené? Provence? jižní Francie?
Muhehe tak tohle je moje první harampádí
Protož, prosím, povstaň Pane Bože vojsk, silný mstiteli, jenž mstíš hřiechy otcóv nad syny až do třetieho i čtvrtého pokolenie! Pozdvihni sě, jenž súdíš zemi, odplať otplatu pyšným a na tohoto přezřejmého potupitele tvého nepoškvrněného zákona a znamenitého haněče a tvých věrných lítého záhubci ruku tvé pomsty ztáhni!
hned mne napadlo že to bude na Baux de Provence, na místní náhorní plošině s katapulty.scarvein napsal:Je tomu tak, ten teren je nezamenitelny. Tohle vzniklo na hrade Chateau des Baux, kde jsme tehdy 10 tydnu vystupovali. Myslim ze to mohlo byt tak 2003.Mojshe napsal:kde je to focené? Provence? jižní Francie?
úžasná krajina, z hradeb jsem tam udělal tuhle fotku: