Galerie luků - uživatelé
Moderátoři: hawkwind, lasky, Pája1111
Re: Galerie luků - uživatelé
Peter, má to s nasazenými končíky něco pod dva metry, ale dřevo bylo asi 194 cm nebo tak něco. 76" by mělo stačit.
J.
J.
Power is a dimension which raises all these concerns a thousand fold. With power you can indulge corrupt motives with corrupt behavior, coerce others into collaborating or submitting to your corruption, and impose the consequences of it on many innocent people much more easily. Why is then everybody willing to offer endless benefits of a doubt to the powerful, and none to the powerless?
http://picasaweb.google.com/cornus2/WarboW03#
Drevo je dlhé 83´´,
má to trochu hadovitosť aj vrtulu.
Drevo je dlhé 83´´,
má to trochu hadovitosť aj vrtulu.
To vydá krásně, zkus to udělat 78" a eventuelně pak zkrátit, to ti dá prostor pro snažší nátah, nebo vyzískání trochu síly, ale teda - pro mě je tohle rovná tyč
Tam kde kácím je na tom dřevu vždycky nějaká pořádná vyhýbka 
J.
J.
Power is a dimension which raises all these concerns a thousand fold. With power you can indulge corrupt motives with corrupt behavior, coerce others into collaborating or submitting to your corruption, and impose the consequences of it on many innocent people much more easily. Why is then everybody willing to offer endless benefits of a doubt to the powerful, and none to the powerless?
Nesťažujem sa, drevo je naprosto luxusné. Nabude tam abi žiadny suk.
Skúsim 78 celkovú dĺžku, 76 ntn.
Predstava tak 90 na 31 cca
Dnes to otesám a hodím ešte do sušičky.
Skúsim 78 celkovú dĺžku, 76 ntn.
Predstava tak 90 na 31 cca
Dnes to otesám a hodím ešte do sušičky.
na dĺžku pri silnom agátovom luku by som dal pozor kvôly kompresným prasklinám. dorábam poriadne krivý(no trocha som ho vyrovnal
) tisový luk a niektoré miesta sú "zaujímavé". potom hodím do galérie.
Nejprve si zjistěte fakta, potom je můžete překroutit dle libosti.
Mark Twain
Mark Twain
Toto je galerie, omezte chat.
J.
J.
Sorry, nechal som sa uniesť sudmi.
Premaž to.
Premaž to.
Na MS 3D som to neskúšal, nebol po ruke ľahký drevený šíp.hawkwind napsal:Cornus a půjde na 160 fps když dáš 8gr/lbs ? .-)
J.
Ishi meral môj 55 lb ´´Mollegabet´, ktorý som mu robil 'šípom 8.4 grn/lb 174fps.
Je to tento fešák:Další Cornusův Holmegaard nebo spíš jak tu bylo uvedeno Mollegabet je na světě. Jak Cornus slíbil, udělal mi stejný typ o něco silnější. Dneska jsem měl konečně čas ho trochu otestovat a opět mě nadchnul.
Tady jsou výsledky mého rychlého testu:
napínací síla: 55 liber
hmotnost šípů: 29,5 g tj. 460 grains t.j. 8,4 grains/ libru
rychlost šípů ( průměr 50 vystřelených) : 174 stop/ sekundu
Domnívám se, že to je hódně dobrý výsledek. thumbright thumbright thumbright
Opět Cornusi smekám a mnohokrát děkuji. Very Happy Very Happy
http://picasaweb.google.com/lh/photo/X9 ... directlink
Zatiaľ najrýchlejšie čo sa mi podarilo vyrobiť.
Pěkný, super. Já musím změřit luk co jsem dělal pro Triss, to je sonofthegun.
J.
J.
No, asi tri mesiace sušené drevo.
- Pája1111
- Bůh inhumačních technik

- SHŠ: Divoké svině
- Místo/Bydliště: Brno
Velmi pěkné výsledky! Gratuluji...
„Jest čestné koupiti si dívku, unésti ji násilím je znakem statečnosti a odvahy, ale svésti děvče úsměvy a sladkými slůvky je podlé a hanebné“
- Lumir
- Místo/Bydliště: Krakonošovo
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem si byli konečně byli s kamošem Peťou zastřílet...
Jeho tisový lučík, dělaný ze třech kusů takové ubohé haluze, spojené V-splitem, 35lbs na 30"

A jeho akátový luk, takový placatější longbow, 60lbs na 31"

Jeho tisový lučík, dělaný ze třech kusů takové ubohé haluze, spojené V-splitem, 35lbs na 30"

A jeho akátový luk, takový placatější longbow, 60lbs na 31"

Tuez cette merdaille!
- Lumir
- Kontaktovat uživatele:
Já při nátahu 34", přemejšlím jestli jsem si neotočil ramena, to spodní je nějaké slabší...

Tady je ještě ten můj lepeňák, na mě je malý, ale Peťoj docela slušel, 80lbs at 31", střed 25mm, konce 9mm široké, mrská pěkně rychle, ještě z něj tak umět střílet

Co Kašo, dobry?

Tady je ještě ten můj lepeňák, na mě je malý, ale Peťoj docela slušel, 80lbs at 31", střed 25mm, konce 9mm široké, mrská pěkně rychle, ještě z něj tak umět střílet

Co Kašo, dobry?
Tuez cette merdaille!
Pěkně Lumíre, pěkně.
Zkus to otočit, ale může se stát, že to bude podobné i obráceně (jako občas u mě
).
Ten tis ze tří kusů jsi slepoval kde? A funguje to takhle slepené vpohodě?
Kolik dáš nejvíc, jestli by sis nechtěl zastřílet v Medlánkách?
Zkus to otočit, ale může se stát, že to bude podobné i obráceně (jako občas u mě
Ten tis ze tří kusů jsi slepoval kde? A funguje to takhle slepené vpohodě?
Kolik dáš nejvíc, jestli by sis nechtěl zastřílet v Medlánkách?
- Lumir
- Kontaktovat uživatele:
Diky Kašo diky 
Ten tis si dělal Peťa, lepený je to v těch červených místech nad a pod rukojetí. A zatím to funguje, Peťa si s tím fakt vyhrál...
Hele, zkoušel jsem tu svou 80ku a s obtížema jsem ji natáhnul. Kdybych si už konečně udělal nějaký pořádně dlouhý tisák a někdo mi ukázal jak na to tak těch 80 dám.
Ten tis si dělal Peťa, lepený je to v těch červených místech nad a pod rukojetí. A zatím to funguje, Peťa si s tím fakt vyhrál...
Hele, zkoušel jsem tu svou 80ku a s obtížema jsem ji natáhnul. Kdybych si už konečně udělal nějaký pořádně dlouhý tisák a někdo mi ukázal jak na to tak těch 80 dám.
Tuez cette merdaille!