Eifel napsal:Zdravím pánové
Překvapujue mě váš názor na Merlety. Dle mého názoru je to skoro absolutní špička u nás. Pokud Aselhaz uvažuje o veřejném vystoupení ( snad za pár let ), tak právě Merlety doporučuji. Mám tu čest už hezkou řádku let dělats nimi a je radost ty kluky ( kterým je ke 40 ) vidět v akci. Je pravda, že moc ,, rádoby technicky " ve svých vystoupeních zas až tak nejedou, ale vzhledem k tomu, že by jejich souboj skončil v 10 vteřině, tak se jim nedivím. Viděl jsem dělat několikrát dělat akce na kameru a zvládají do puntíku ,, středověkké techniky ". Až budou někteří tak dobří co oni, tak prosím, ale zatím nic moc. Musím přiznat, že vybavením jste perfektní, ale šerm technicky perfektní, ale mnohdy scénicky nepoužitelný a o divadlu ani nemluvím...
Ted' , ale k mému dotazu. Potřebuji skrýt na levé noze ortézu přes koleno, která je do půli stehna až do poloviny lýtka a zrovna mě nic nenapadá, tak zháním inspiraci na příští sezónu. Neznáte nějakou dobrou skupinu co se týče vybavení, abych se mohl inspirovat ? Díky za info.
Myslím že debatovat zde o kvalitě Merletů je zcela zbytečné. Jejich produkce snad mluví za vše. Krom toho tuším že podstatná část aktivních přispěvatelů na Brodec nemá ambice se jakkoliv scénicky angažovat. Takže se o divadlo (a mnozí ani o šerm) příliš nezajímají.
Nemyslím si tedy, že by tohle bylo nejvhodnější fórum pro tyhle úvahy.
K tvému dotazu. Zajímá tě období pozdního středověku? Ortézu můžeš zakrýt jak volnými kalhotami nošenými v RS, tak plátovou zbrojí, ale i landsknechtskými plunderhosse. Je podstatné jaké zamýšlíš období (krajinu, postavení, etc..). V případě, že se ti jedná o pozdní středověk, kterým se tohle fórum zabývá, bude pravděpodobně nejlepší si založit vlastní topic v salonu krásy. Viz.
viewtopic.php?f=1&t=13 Popřípadě použít badatelský kroužek. Pokud tě zajímají gladiátoři, tak doporučuji jiné fórum.
To samé platí k dotazu na dobře vybavenou skupinu. Jakým obdobím se má podle tebe zabývat?