Galerie luků - uživatelé
Moderátoři: hawkwind, lasky, Pája1111
- Pája1111
- Bůh inhumačních technik

- SHŠ: Divoké svině
- Místo/Bydliště: Brno
Re: Galerie luků - uživatelé
No, ten protivítr byl docela silnej, třebas Roman měl problém s ipákem dostřelit k vlajce (169m). Myslím, že by se z toho těch 185-190m dalo vydojit..... Jinak pocitově mi přijde ten luk docela svižný a s šípy, které budou udělané přímo na něj by mohl střílet kolem těch 210m, ale to je teorie....
„Jest čestné koupiti si dívku, unésti ji násilím je znakem statečnosti a odvahy, ale svésti děvče úsměvy a sladkými slůvky je podlé a hanebné“
Z mereni v protivetru se nestrili, tak uvidis, az budes mit normalni podminky. Jinak je to typicky luk jaky jsem navrhnul pro Welsh class. Jen tak dal a houst.
J.
J.
Power is a dimension which raises all these concerns a thousand fold. With power you can indulge corrupt motives with corrupt behavior, coerce others into collaborating or submitting to your corruption, and impose the consequences of it on many innocent people much more easily. Why is then everybody willing to offer endless benefits of a doubt to the powerful, and none to the powerless?
- Pája1111

Mirabelka LB 105#@32", N/N 198cm, šířka středu 37x28, špičky 12mm.0 set, špičky mírně do reflexu. Docela byl pracný, vlnky na horním rameni, zákeřná předozadní vlnka v rameni, praskání dřeva atd...
Špičky z kravské rohoviny. Foto ve fulldraw dodám později.

Špičky z kravské rohoviny. Foto ve fulldraw dodám později.

„Jest čestné koupiti si dívku, unésti ji násilím je znakem statečnosti a odvahy, ale svésti děvče úsměvy a sladkými slůvky je podlé a hanebné“
Super práce,
jak se to rovná teplem?
J.
jak se to rovná teplem?
J.
Power is a dimension which raises all these concerns a thousand fold. With power you can indulge corrupt motives with corrupt behavior, coerce others into collaborating or submitting to your corruption, and impose the consequences of it on many innocent people much more easily. Why is then everybody willing to offer endless benefits of a doubt to the powerful, and none to the powerless?
- Pája1111

Jde to hezky rovnat, až na jeden malý problém, že to při nahřívání praská jako sviňa. Tento kousek mi praskl na backu u špičky.
Suché to bylo jako pepř, tak že vlhkostí to není....
Jinak bacha na malé součky na břichu, rádo to u nich fretuje..... Mám tam dva malé fretíky, uvidím, jestli se nerozlezou
Suché to bylo jako pepř, tak že vlhkostí to není....
Jinak bacha na malé součky na břichu, rádo to u nich fretuje..... Mám tam dva malé fretíky, uvidím, jestli se nerozlezou
Ted´v létě jsem měl možnost vidět nějaké ty italské tisy, "magickej materiál" jak všichni tvrdí a od pinů a součků to fretí jako hajzl - a nikdo si s tím neláme hlavu. Možná to nic nebude. Mám ted´taky suchou tyč mirabelky, tak akorát, taky z ní chci zkusit.
J.
J.
Pekné Pájo. Mne sa moc páčia ako robíš rohové končíky.
Slivky pri suchom nahrievaní praskajú. Pri sušení tiež hrozne. Teraz som rezal nejaké trnky a nezatreté konce popraskali za pár hodín než som ich dopravil domov.
Slivky pri suchom nahrievaní praskajú. Pri sušení tiež hrozne. Teraz som rezal nejaké trnky a nezatreté konce popraskali za pár hodín než som ich dopravil domov.
- Pája1111

Mám stejnou zkušenost...Praská to šíleně... Dneska jsem ten luk zastřílel, není to superman, ale střílí to docela slušně.
Zítra sem hodím foto v nátahu.... Mrknul jsem na to a spodní rameno, díky předozadní vlně vypadá trošku divně, ale když jsem to pozoroval ještě jak střílel z něj Roman, tak to sedí.....
Zítra sem hodím foto v nátahu.... Mrknul jsem na to a spodní rameno, díky předozadní vlně vypadá trošku divně, ale když jsem to pozoroval ještě jak střílel z něj Roman, tak to sedí.....
No já ted´všechny trnky a slívy ořezal, jak moje tak kašovo, znovu tlustá vrstva laku a zdá se, že všechno vyjde, ale já mám na dílně poměrně chladno a vlhko, tak to tam nevylítlo z toho dřeva jako kdybych to vzal domů.
J.
J.
- Pája1111

Já to mám v koutě na dvorku, pod střechou. Ono bacha, já jsem měl ten kus zatřený, všechno vypadalo perfektně. Začal jsem na tom dělat, bylo to suché a najednou to prdlo na břichu, Potom znova při nahřívání atd...
Je to fakt sviňa dřevo....
Je to fakt sviňa dřevo....
- Pája1111

Jo a ještě foto nátahu toho posledního luku... To místo, na spodním rameni, kam se dívá i Močík, tak to je ta předozadní vlnka. Furt se mi to nezdálo, tak jsem nechal střílet Romana a koukal na to jako husa do flašky..
Prostě z prdele místo

Prostě z prdele místo
60@28 z brutálne tvrdého drínu. Nič tak husté som doteraz nestrúhal. Pri rašplovaní som mal pocit ako keby robím nejaký silon.
Pri dĺžke 66, viac nebolo, a nátahu 28 drží 0 set.
Je to plochý longbow, máličko zúžené madlo, opálené brucho.
https://picasaweb.google.com/zaneta.pau ... directlink
Pri dĺžke 66, viac nebolo, a nátahu 28 drží 0 set.
Je to plochý longbow, máličko zúžené madlo, opálené brucho.
https://picasaweb.google.com/zaneta.pau ... directlink
- Pája1111

Pěkný klacík
Pokud to mám teď set 0, tak si ho to i zachová, můj stařičký svíďák, je pořád stejný, jako den po výrobě.
Bylo nutné ho opálit??? Jo a co fretíky u součků? Neklubou se???
Bylo nutné ho opálit??? Jo a co fretíky u součků? Neklubou se???
Drín mi po pár pokusoch príde lepší ako svída. Hustejšie drevo, tenšie letokruhy.
Součky tam sú, uvidíme časom či sa urobia fretíky.
Drieň opalujem aby drevo nepôsobilo nudne bielo. V skutočnosti vypadá lepšie, fotky sú na prd.
Součky tam sú, uvidíme časom či sa urobia fretíky.
Drieň opalujem aby drevo nepôsobilo nudne bielo. V skutočnosti vypadá lepšie, fotky sú na prd.
pájo pekný luk, tie vlny sa mi páčia.
niečo moje čo by mohlo zaujať
anglické:
https://picasaweb.google.com/1019766370 ... 0525323778
ploché:
https://picasaweb.google.com/1019766370 ... 2670106818
popisy sú dole.
niečo moje čo by mohlo zaujať
anglické:
https://picasaweb.google.com/1019766370 ... 0525323778
ploché:
https://picasaweb.google.com/1019766370 ... 2670106818
popisy sú dole.
Nejprve si zjistěte fakta, potom je můžete překroutit dle libosti.
Mark Twain
Mark Twain