V pondělí mám rande s naším šefém a budem dávat dohromady nové texty na web. Zbrusu nový už je ve výrobě, ale chvilku to ještě potrvá. Tak se prozatím pokusíme změnit obsahovou stránku toho současného a doplnit to o nějaké současnější fota. Zatím to vypadá, že naše proprání pranýřem tvorbu nového webu celkem urychluje. Takže díky kluciKain napsal:RSG: no...naposledy jsem je viděl v Hradci nad Moravicí asi v roce 2004-5 (nechci křivdit, ruku do ohně bych nedal) - a vypadali zrovna takhle. Od té doby jsem občas jen zabrousil na web - a vypadají tam zrovna takhleTož ale teď koukám, kdo se na "keckaře" ozval - a oni to nejsou žádní keckaři! Tak si chlapi změňte web, však vám to dělá image neměnných dinosaurů. A teda odvolávám, už nejste známí keckaři, už jste jen známí
Kandidáti do pranýře
- LosPedros
- SHŠ: http://rytiri.com/
- Místo/Bydliště: Ostrava
Re: Kandidáti do pranýře
Ale rádo se stalo, až zas budete potřebovat vynadat nebo urazit, dejte vědět
BTW zrovna jsem v ostravě, asi tak do 28, takže kdybyste chtěli zajít na pivko (v mém případě na čaj), dejte vědět
BTW zrovna jsem v ostravě, asi tak do 28, takže kdybyste chtěli zajít na pivko (v mém případě na čaj), dejte vědět
"Všude je základním krokem vyjít ke kořenům své krajiny, svého etnika, svého dědictví. To není žádný nacionalismus, to je přirozený pluralismus, ve kterém vyrůstal druh homo sapiens sapiens." Egon Bondy
- noxter
- SHŠ: http://www.rytiri.com/
- Místo/Bydliště: Ostrava
Zdar já bych určo zašel, zvažoval jsem totiž možnost podívat se příští rok na Hradecký turnaj aktivně a jelikoš jsem v kontaktu s myschwerkem, tak bych rád k tobě do družiny......což by bylo ideální probrat osobně. Když tak mi pošli do SZ tel. na tebe a já bych ti brknul.Kain napsal:Ale rádo se stalo, až zas budete potřebovat vynadat nebo urazit, dejte vědět![]()
Kdo uteče vyhraje, kdo nepřijde nemusí utíkat...
mě k tomu napadá snad jen "Im Iron Man"Martin Broďan napsal:Mne přijde dobrej, prostě mladej začínající šermíř, který nedělá LH. Zdá se ale, že vzadu čučí jeho děda s babičkou a jsou dost naštvaný. Dědulovi asi kluk ukradnul zánovní fanku na helmu a škatuli hlíníkových nýtků a té babce budou kouřit kamna, když má kus jejího komína na krku. Ještě to chce vychytat nějaký mouchy, třeba ty průzory nějak nesedí na oči, ale jinak supr plechovka, kam že se hrabou nějaký prašiví hadráci.deCarabas napsal:No, ja neviem, co sa vam nepaci na tomto?
![]()
nabouranej do stromu
Neboj,buď zmoudří nebo se rozplyne přesně tak jak se zjevil.
"Všude je základním krokem vyjít ke kořenům své krajiny, svého etnika, svého dědictví. To není žádný nacionalismus, to je přirozený pluralismus, ve kterém vyrůstal druh homo sapiens sapiens." Egon Bondy
Naopak ja do histerma vkládám hodně nadějíMalej napsal:Neboj,buď zmoudří nebo se rozplyne přesně tak jak se zjevil.
V tom případě by se měl identifikovat a napsat nám něco o sobě. Moje sympatie k anonymovi kterej se "zjeví" s nějakým převratným projektem jsou od éry Comodora Falkona poněkud omezené.
Já samozřejmě netvrdím, že kritik by měl vědět naprosto všechno, u totálních hrůz stačí selský rozum a úsudek, na druhou stranu by za kritikem měla zůstávat nějaká vlastní práce na které by mohl stavět to morální niveau.
Nepadejme do té pasti liberální internetové debaty s tím že všechny názory mají stejnou váhu - to ani omylem .
J.
Já samozřejmě netvrdím, že kritik by měl vědět naprosto všechno, u totálních hrůz stačí selský rozum a úsudek, na druhou stranu by za kritikem měla zůstávat nějaká vlastní práce na které by mohl stavět to morální niveau.
Nepadejme do té pasti liberální internetové debaty s tím že všechny názory mají stejnou váhu - to ani omylem .
J.
Power is a dimension which raises all these concerns a thousand fold. With power you can indulge corrupt motives with corrupt behavior, coerce others into collaborating or submitting to your corruption, and impose the consequences of it on many innocent people much more easily. Why is then everybody willing to offer endless benefits of a doubt to the powerful, and none to the powerless?
- MadHamster
- SHŠ: Tizon
- Místo/Bydliště: Havířov
- Kontaktovat uživatele:
To si piš že nemají...třeba ten můj má o 40 kilo větší váhu jak ten tvůjhawkwind napsal: Nepadejme do té pasti liberální internetové debaty s tím že všechny názory mají stejnou váhu - to ani omylem .
J.

"Heresy is like a garden weed, it won't stop feeding until you... BURN THE WHOLE DAMN GARDEN WITH A FLAMER, BURN IT, BURN IT TO HELL!!!!!" "Is there a wittle puppy in the garden? ITS A DAEMON! BURN IT!"
Ale mnohem menší dopad.
J.
J.
Power is a dimension which raises all these concerns a thousand fold. With power you can indulge corrupt motives with corrupt behavior, coerce others into collaborating or submitting to your corruption, and impose the consequences of it on many innocent people much more easily. Why is then everybody willing to offer endless benefits of a doubt to the powerful, and none to the powerless?
- Standa mž
- Sponzor Brodce
- SHŠ: Slánská rota
- Místo/Bydliště: Horšovský Týn
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem zkouknul jejich stránky a je to opravdová paráda . Zvláště tento bojovník,ten má podle nich pohled ze kterého jde strach . Málem jsem se strachy po.....Kain napsal:Ze sběrny keckařů:
http://eques-tempus.majestat.cz/
už jsem jim napsal, čekám, jestli se ozvou...
- Přílohy
-
- Zlý bojovník.JPG (102.41 KiB) Zobrazeno 5184 x
Tyto a podobné chyby v realitě mě utvrzují v tom že matrix je skutečný.
J.
J.
Našel jsem to jako verbovací inzerát na bazar arms.
Text inzerátu:
Ruprecht hledá spolehlivého kluka od 18 do 35 let odhodlání a chuť dělat divadlo šerm a .......... okolí HK,PA,
Text inzerátu:
Ruprecht hledá spolehlivého kluka od 18 do 35 let odhodlání a chuť dělat divadlo šerm a .......... okolí HK,PA,
Futute ducem!
Bože to je fakt prasečí rypák....
Protož, prosím, povstaň Pane Bože vojsk, silný mstiteli, jenž mstíš hřiechy otcóv nad syny až do třetieho i čtvrtého pokolenie! Pozdvihni sě, jenž súdíš zemi, odplať otplatu pyšným a na tohoto přezřejmého potupitele tvého nepoškvrněného zákona a znamenitého haněče a tvých věrných lítého záhubci ruku tvé pomsty ztáhni!