Tábor můžeme oddělit od CP tábora jedním příčným stanem (nebo více - záleží na prostoru), takže se ani nebudeme prát o náměstíčko a nebudeme CP kazit jejich panorama.
Ohledně dodržování pravidel v táboře: Chceme dodržovat svazem nastavená pravidla vyvěšená zde http://www.linhart.chytrak.cz/podminky_svazu.pdf , jsou-li stále aktuální.
PS pro Chomiho: Chápu, že jsi asi očekával nějaké další informace, ale předpokládal jsem, že když danou věc řeším s Mathiasem, tak nemusím diskutovat s někým dalším z CP. Tobě jsem tu zprávu poslal čistě ze slušnosti a s ohledem na to, co jsi doposud pro Svaz a Pražany vykonal. Pokud bych měl řešit danou věc s každou šarží v CP, tak bych si mohl založit vlastní poštovní službu - konkrétně bych psal hejtmanovi, rychtáři, asi 4 uličním hejtmanům, písaři, kuchyním a dalším 5 lidem, co sice šarži nemají, ale považují se za natolik důležité, že by se cítili ukřivděni, pokud bych jim nenapsal. Takže tak. Snad jsem nebyl moc hnusnej. Až se uvidíme, dáme pivsouna a pořešíme to osobně