Jsi moooc ošklivá holčička, tatínek se zlobí !Spakona napsal:...a hlavně se nebraň kouzlu stáří a zkušeností...
Kandidáti do pranýře
Re: Kandidáti do pranýře
Protož, prosím, povstaň Pane Bože vojsk, silný mstiteli, jenž mstíš hřiechy otcóv nad syny až do třetieho i čtvrtého pokolenie! Pozdvihni sě, jenž súdíš zemi, odplať otplatu pyšným a na tohoto přezřejmého potupitele tvého nepoškvrněného zákona a znamenitého haněče a tvých věrných lítého záhubci ruku tvé pomsty ztáhni!
ba ne, Spakona je naopak moc hezká holčička 
Jo tak sem koukal, že to už funguje... Žoldnéři živlů začali uklízet galerii http://zoldneri-zivlu.cz
Muhehe
Muhehe
Protož, prosím, povstaň Pane Bože vojsk, silný mstiteli, jenž mstíš hřiechy otcóv nad syny až do třetieho i čtvrtého pokolenie! Pozdvihni sě, jenž súdíš zemi, odplať otplatu pyšným a na tohoto přezřejmého potupitele tvého nepoškvrněného zákona a znamenitého haněče a tvých věrných lítého záhubci ruku tvé pomsty ztáhni!
Mám pocit, že divize ŽŽ se uklidila kompletně. Jo a pro přesnost do toho týpý jsem sice jednou vlez, ale celou dobu jsem k nim byl čelem
- Romikov
- Bééé !!!

- Místo/Bydliště: Horní Řasnice ev.č.8
Smrťák napsal:Mám pocit, že divize ŽŽ se uklidila kompletně. Jo a pro přesnost do toho týpý jsem sice jednou vlez, ale celou dobu jsem k nim byl čelem
zapiš si za uši - dobro!.. Je zákeřné,... ale zlo ! Je vzrušující! Omamné! Je ... povznášející.... a teď táhni!
Nejlepší je ta žlutá mašlička dole. Ta je fakt k sežrání.Radim Vaňousek napsal:Kandidát do pranýře by měl být i starosta naší obce, který dnes uvítal v Brodcích Petra Kaplíře ze Sulevic, oblečeného v celkem dobrém oblečku (akorát nevím nakolik dobovém), který dělal scénku z roku 1575, kdy obec jakoby nadal titulem "městys".
Šlo hlavně o to, že titul městys nám dal až jeho syn Albrecht Kaplíř.
Takovej kiks jsem neustál a utekl domů -tedy těch 30m přes křižovatku.![]()
"Bát se? Tebe? Před hodinou jsem zabila a stáhla medvěda dvakrát tak velkého - a to ani neměl tak hloupé poznámky!"
hra Proroctví, Altar
- Random
- SHŠ: Fäähnli Rattenschwanz
- Kontaktovat uživatele:
Tohle je kandydát jak višytej:
Jméno: Edgar Email: DomysekB@seznam.cz
Kategorie: Zbraně Datum: 2009-06-17 22:43:13
Text inzerátu: Hledám nějaký jednoapůlruční meč pro hystorický šerm nejlépe z kalené oceli, délkou čepele zhruba kolem 90 cm a pochvou.Cena kolem 3000kc
Kubáku, ozvi se mu, zbohatneš! Teda pokud Lebduška ocel kalí. Ačkoliv ten hoch by možná dal přednost meči z cukrkandlu
Jméno: Edgar Email: DomysekB@seznam.cz
Kategorie: Zbraně Datum: 2009-06-17 22:43:13
Text inzerátu: Hledám nějaký jednoapůlruční meč pro hystorický šerm nejlépe z kalené oceli, délkou čepele zhruba kolem 90 cm a pochvou.Cena kolem 3000kc
Kubáku, ozvi se mu, zbohatneš! Teda pokud Lebduška ocel kalí. Ačkoliv ten hoch by možná dal přednost meči z cukrkandlu
"Ad ultimum!"
Random: Psal jsem mu, ale nakonec z toho nic nebylo. Možná je to dobře, ten meč až tak špatnej neni, a bylo by mi líto vidět pak s nim nějakého prostěradlovo - kanadového zoufalce:-)
I will kill you so hard you will die to death.
no je to 14 letý kluk .. ( http://profil.lide.cz/profile.fcgi?akce ... r=DomysekB ) tak ho nebijmeRandom napsal: ...
- Random
- SHŠ: Fäähnli Rattenschwanz
- Kontaktovat uživatele:
Já mu to neberu, někdy se zpětně divím, jakou blbost dokážu napsat já, ale zaujal mě ten požadavek, aby jedenapůlka byla pokud možno z oceli ...Supík napsal:no je to 14 letý kluk ...
"Ad ultimum!"
- Romikov
- Bééé !!!

jo pánové já jednou asi ve tři a dvaceti napsal ve slově rytíř... i ....
... milence
zapiš si za uši - dobro!.. Je zákeřné,... ale zlo ! Je vzrušující! Omamné! Je ... povznášející.... a teď táhni!
Tohle sem myslím taky zapadne, jestli on to nepořádá ten šikula z Dymokur...
http://www.repora.eu/files/Pozvanka_burza.pdf
http://www.repora.eu/files/Pozvanka_burza.pdf
Smysl války není hrdinně padnout za vlast, ale donutit ty parchanty na druhé straně, aby padli za tu svojí....
- Romikov
- Bééé !!!

No ty pravidla na turnaj jsou na vyliž prd.. tam žádnej šerm neuvidíš, ale jinak se alespoň snaží nemyslíš? - rozhodně víc než jiní co tyhle akce dávaj dohromady - a ty domky vypadaj fajn, ne jako humr.
- Clary.Aldringen
- Kontaktovat uživatele:
Jo Řepora, tehdá jještě Tuležim mohl bejt dobrej projekt, bohužel to dvakrát vyhořelo a jedinej kdo se toho chtěl ujmout byl Ženíšek. Od té doby se v podstatě jen opravily věci poničené požárem a celkový dojem byl zkažen prkenným hradem pro děti a tzv. krytým tržištěm ve kterém se povalují šermířské rekvizity typu pexesové zbroje apod. Celý dojem je završen jediným zaměstancem - věčně ožralým ukrajincem. Smutný příběh původně nadějného projektu...
V galerii bylo tolik historických osobností na koních, že to vedlo k domněnce že historii z poloviny tvoří koně.
http://www.mercatores.cz
http://www.mercatores.cz
Romikov: Měl jsem na mysli jen ten turnaj, burzy jako takové jsou itázka sama pro sebe. Jako každej blešák je to ovlivněno tím, kdo prodává a kdo co shání. Omlouvám se za špatnou interpretavci svého rýpnutí...
Smysl války není hrdinně padnout za vlast, ale donutit ty parchanty na druhé straně, aby padli za tu svojí....