Kandidáti do pranýře

odstrašující případy, nevídané události...
Siegfried
Chaos
Chaos

Re: Kandidáti do pranýře

Příspěvek od Siegfried »

Spakona napsal:...a hlavně se nebraň kouzlu stáří a zkušeností...
:hippy2:
Jsi moooc ošklivá holčička, tatínek se zlobí !

Protož, prosím, povstaň Pane Bože vojsk, silný mstiteli, jenž mstíš hřiechy otcóv nad syny až do třetieho i čtvrtého pokolenie! Pozdvihni sě, jenž súdíš zemi, odplať otplatu pyšným a na tohoto přezřejmého potupitele tvého nepoškvrněného zákona a znamenitého haněče a tvých věrných lítého záhubci ruku tvé pomsty ztáhni!
Maršálek
Místo/Bydliště: HK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maršálek »

ba ne, Spakona je naopak moc hezká holčička :D
Siegfried
Chaos
Chaos

Příspěvek od Siegfried »

Jo tak sem koukal, že to už funguje... Žoldnéři živlů začali uklízet galerii http://zoldneri-zivlu.cz
Muhehe

Protož, prosím, povstaň Pane Bože vojsk, silný mstiteli, jenž mstíš hřiechy otcóv nad syny až do třetieho i čtvrtého pokolenie! Pozdvihni sě, jenž súdíš zemi, odplať otplatu pyšným a na tohoto přezřejmého potupitele tvého nepoškvrněného zákona a znamenitého haněče a tvých věrných lítého záhubci ruku tvé pomsty ztáhni!
Smrťák

Příspěvek od Smrťák »

Mám pocit, že divize ŽŽ se uklidila kompletně. Jo a pro přesnost do toho týpý jsem sice jednou vlez, ale celou dobu jsem k nim byl čelem
Romikov
Bééé !!!
Bééé !!!
Místo/Bydliště: Horní Řasnice ev.č.8

Příspěvek od Romikov »

Smrťák napsal:Mám pocit, že divize ŽŽ se uklidila kompletně. Jo a pro přesnost do toho týpý jsem sice jednou vlez, ale celou dobu jsem k nim byl čelem
:lol: Aplaus
zapiš si za uši - dobro!.. Je zákeřné,... ale zlo ! Je vzrušující! Omamné! Je ... povznášející.... a teď táhni!
Krea
Místo/Bydliště: Plzeň
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krea »

Radim Vaňousek napsal:Kandidát do pranýře by měl být i starosta naší obce, který dnes uvítal v Brodcích Petra Kaplíře ze Sulevic, oblečeného v celkem dobrém oblečku (akorát nevím nakolik dobovém), který dělal scénku z roku 1575, kdy obec jakoby nadal titulem "městys".
Šlo hlavně o to, že titul městys nám dal až jeho syn Albrecht Kaplíř.

Takovej kiks jsem neustál a utekl domů -tedy těch 30m přes křižovatku. :violent1: :puke:
Nejlepší je ta žlutá mašlička dole. Ta je fakt k sežrání. :alien:
"Bát se? Tebe? Před hodinou jsem zabila a stáhla medvěda dvakrát tak velkého - a to ani neměl tak hloupé poznámky!" :) hra Proroctví, Altar
Random
SHŠ: Fäähnli Rattenschwanz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Random »

Tohle je kandydát jak višytej:

Jméno: Edgar Email: DomysekB@seznam.cz
Kategorie: Zbraně Datum: 2009-06-17 22:43:13

Text inzerátu: Hledám nějaký jednoapůlruční meč pro hystorický šerm nejlépe z kalené oceli, délkou čepele zhruba kolem 90 cm a pochvou.Cena kolem 3000kc

Kubáku, ozvi se mu, zbohatneš! Teda pokud Lebduška ocel kalí. Ačkoliv ten hoch by možná dal přednost meči z cukrkandlu :badgrin:
"Ad ultimum!"
Kubák
Místo/Bydliště: praha

Příspěvek od Kubák »

Random: Psal jsem mu, ale nakonec z toho nic nebylo. Možná je to dobře, ten meč až tak špatnej neni, a bylo by mi líto vidět pak s nim nějakého prostěradlovo - kanadového zoufalce:-)
I will kill you so hard you will die to death.
Supík
SHŠ: Malchus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Supík »

Random napsal: ...
no je to 14 letý kluk .. ( http://profil.lide.cz/profile.fcgi?akce ... r=DomysekB ) tak ho nebijme ;) Jednou jsem se snažil napomínat přes mail jedno klučinu co ve třech slovech dokázal napsat 7 chyb. (a do bazaru mi sázel jeden nečitelný inzerát za druhým) Nakonec jsem zjistil, že je to těžký dysgrafik a prostě ta slova necítí :/ . Takže teď raději nejhorší chyby opravuju ručně a dál to neřešim.
Random
SHŠ: Fäähnli Rattenschwanz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Random »

Supík napsal:no je to 14 letý kluk ...
Já mu to neberu, někdy se zpětně divím, jakou blbost dokážu napsat já, ale zaujal mě ten požadavek, aby jedenapůlka byla pokud možno z oceli ...
"Ad ultimum!"
Romikov
Bééé !!!
Bééé !!!

Příspěvek od Romikov »

jo pánové já jednou asi ve tři a dvaceti napsal ve slově rytíř... i .... :lol: ... milence
zapiš si za uši - dobro!.. Je zákeřné,... ale zlo ! Je vzrušující! Omamné! Je ... povznášející.... a teď táhni!
mercenary

Příspěvek od mercenary »

Tohle sem myslím taky zapadne, jestli on to nepořádá ten šikula z Dymokur...

http://www.repora.eu/files/Pozvanka_burza.pdf
Smysl války není hrdinně padnout za vlast, ale donutit ty parchanty na druhé straně, aby padli za tu svojí....
Romikov
Bééé !!!
Bééé !!!

Příspěvek od Romikov »

No ty pravidla na turnaj jsou na vyliž prd.. tam žádnej šerm neuvidíš, ale jinak se alespoň snaží nemyslíš? - rozhodně víc než jiní co tyhle akce dávaj dohromady - a ty domky vypadaj fajn, ne jako humr.
Clary.Aldringen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Clary.Aldringen »

Jo Řepora, tehdá jještě Tuležim mohl bejt dobrej projekt, bohužel to dvakrát vyhořelo a jedinej kdo se toho chtěl ujmout byl Ženíšek. Od té doby se v podstatě jen opravily věci poničené požárem a celkový dojem byl zkažen prkenným hradem pro děti a tzv. krytým tržištěm ve kterém se povalují šermířské rekvizity typu pexesové zbroje apod. Celý dojem je završen jediným zaměstancem - věčně ožralým ukrajincem. Smutný příběh původně nadějného projektu...
V galerii bylo tolik historických osobností na koních, že to vedlo k domněnce že historii z poloviny tvoří koně.
http://www.mercatores.cz
mercenary

Příspěvek od mercenary »

Romikov: Měl jsem na mysli jen ten turnaj, burzy jako takové jsou itázka sama pro sebe. Jako každej blešák je to ovlivněno tím, kdo prodává a kdo co shání. Omlouvám se za špatnou interpretavci svého rýpnutí...
Smysl války není hrdinně padnout za vlast, ale donutit ty parchanty na druhé straně, aby padli za tu svojí....
Odpovědět

Vrátit se na “SSB pranýř”