Kandidáti do pranýře

odstrašující případy, nevídané události...
Spakona

Re: Kandidáti do pranýře

Příspěvek od Spakona »

tohle jen tak spíš pro zasmání - na Notorburku bylo faaakt hnusně ...
Přílohy
Snímek 001m.jpg
Snímek 001m.jpg (290.19 KiB) Zobrazeno 4394 x
bezprizorní a všudypřítomná, rustikálně upřímná
Kdybychom byly muži, hovořily bychom teď o tom, jak za svou zem položíme své životy. Jako ženy můžeme mluvit jen o tom, že se položíme.
Jelas

Příspěvek od Jelas »

Spakona napsal:tohle jen tak spíš pro zasmání - na Notorburku bylo faaakt hnusně ...
Ano, bylo tam fakt hnusne - docela sem mu to udelatko zavidel ... :)
Jsem čarostřelec - každá rána je zázrak
Siegfried
Chaos
Chaos

Příspěvek od Siegfried »

Ta věc co to řeší se jmenuje slaměný klobouk... i dříve bývalo slunečno :)

Protož, prosím, povstaň Pane Bože vojsk, silný mstiteli, jenž mstíš hřiechy otcóv nad syny až do třetieho i čtvrtého pokolenie! Pozdvihni sě, jenž súdíš zemi, odplať otplatu pyšným a na tohoto přezřejmého potupitele tvého nepoškvrněného zákona a znamenitého haněče a tvých věrných lítého záhubci ruku tvé pomsty ztáhni!
Spakona

Příspěvek od Spakona »

no víš Sigi - ono tam lilo jako z konve.... takže buď sem jen nepochopila ironii, ale nemám pocit že sobotní průtrže by slamák nějak zásadně řešil :D
bezprizorní a všudypřítomná, rustikálně upřímná
Kdybychom byly muži, hovořily bychom teď o tom, jak za svou zem položíme své životy. Jako ženy můžeme mluvit jen o tom, že se položíme.
Malej
Místo/Bydliště: Třebíč,Münster

Příspěvek od Malej »

Chtěl bych dodat jen k Zubštejnu,že jsem tu "akci" náhodně navštívil 3 roky zpátky. Odjel jsem v momentě,když po mě chtěli,abych si obličej pomazal uhlím jinak nebudu správný loupeživý rytíř. Ty eskapády,které jsou formou "soubojů" nemají chybu. Řekl bych a měl jsem možnost na vlastní oči vidět,že si ti kluci ani neuvědomují,jak riskují své zdraví přitom co mají na sobě a jak se na sebe vrhají. Mimochodem letos tuto akci navštívil p.Blažek - přeci jen je potřeba dělat propagandu :).
Ogrier
SHŠ: Maligarde
Místo/Bydliště: Pavlikov + Rakovnik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ogrier »

Spakona napsal:tohle jen tak spíš pro zasmání - na Notorburku bylo faaakt hnusně ...

Tak a skupina tohohle paka mi krade lidi z moji skupiny... Docela cumim, ze ma buznace, tuhle sem na nich videl i nohavice a bruchy, proste uz byli LH :D

Ted jim jedem na bitvu na Krakovec, treba ulovime nejakou peknou fotecku ;) Nepojede nekdo?
-Beatus vir qui timet Dominum-
Kulíšek

Příspěvek od Kulíšek »

Ogrier napsal:Ted jim jedem na bitvu na Krakovec, treba ulovime nejakou peknou fotecku ;) Nepojede nekdo?
Škoda my jedeme lovit na Mrač :D
Siegfried
Chaos
Chaos

Příspěvek od Siegfried »

Ikdyž jsme k úrovni pořadatelů a Mrače jako celku poněkud skeptický, tak myslím že Krakovec jednoznačně zvítězí... už výběr bojiště a tábořiště mu dává slušný náskok :)

Protož, prosím, povstaň Pane Bože vojsk, silný mstiteli, jenž mstíš hřiechy otcóv nad syny až do třetieho i čtvrtého pokolenie! Pozdvihni sě, jenž súdíš zemi, odplať otplatu pyšným a na tohoto přezřejmého potupitele tvého nepoškvrněného zákona a znamenitého haněče a tvých věrných lítého záhubci ruku tvé pomsty ztáhni!
Ogrier
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ogrier »

Siegfried napsal:už výběr bojiště a tábořiště mu dává slušný náskok :)
Duvod proc jsem od toho dal ruce pryc, kdyz jsem prevzal vedeni skupiny. A taky duvod odchodu nekolika lidi, kdyz jsem to delat nechtel... Ted tam jedem jako ucastnici, mame problem tam nekde postavit stany, nemuzu si vzit halapartnu etc... Ale mam to 15 km od domova, tak jedu ;)
Siegfried
Chaos
Chaos

Příspěvek od Siegfried »

Ogrier napsal:Ted tam jedem jako ucastnici, mame problem tam nekde postavit stany, nemuzu si vzit halapartnu etc... Ale mam to 15 km od domova, tak jedu ;)
Asi takhle, už jsem z některejch věcí vyrostl a hlavně jsem na Curii, ale stále bych měl drobné nutkání vzít si těžkooděnce na začátek 14.stol, dva tři družiníky a ukázat dotyčným jak strašnou nakládačku jim někdo může dát palcátem, když má oproti nim výzbroj zajišťující nesmrtelnost :) Docela mě buhurty v Polsku zase rozehřály :)

Ogrier
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ogrier »

Ale nezapomen, ze takovehle lidi chrani preci aura a casto i tvrda lebka :D Taky jsem se chtel jet podivat na Curii, ale my si to spojime s pochodem a musime rozhybat zlenivela tela pred Zbirohem ;)

Ja jsem jeste mladej, na to abych umrel v buhurtech :D
Supík
SHŠ: Malchus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Supík »

Ogrier napsal:Ted jim jedem na bitvu na Krakovec, treba ulovime nejakou peknou fotecku ;) Nepojede nekdo?
Na Krakovec jedu.. nikdá jsem tam nebyl a mám to plusminus po cestě až se budu vracet z dovolené. Tak se tam třeba potkáme :) ... Navíc mám pocit, že si tam bez problému zabitvim i s moji starou ne příliš košer helmou. (nová helma , časově odpovídajicí mé historické postavě pobývající na zrovna dostavěném hradě Švábenice), bude hotová do 3 tydnů, tak snad konečne budu KM pro toto období)
Standa mž
Sponzor Brodce
SHŠ: Slánská rota
Místo/Bydliště: Horšovský Týn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Standa mž »

Tak a máme tu zase Pernštejny . Tohle jsem sem musel dát . Tohle je Siegu střeh , kdybys to nevěděl !!!
IMG_2044.jpg
IMG_2044.jpg (70.43 KiB) Zobrazeno 4447 x
Nu , profíci jsou prustě profíci !!!
Broďan
Bůh cynismu
Bůh cynismu
Místo/Bydliště: Český Brod
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Broďan »

Zas mne ten středověk nějak s.re. Dílem to dělaj takovýhle dementi a la Fort Hummer, dílem vychcaní zmrdi, dále zkameněliny, které se nikdy nevzdají buzňáčů a pak pár desítek nadějnějších lidí, kteří se rozutečou, až dostudujou nebo až si založí rodiny. A taky se už pomalu blížím věku, kdy by mi lépe slušel rakouský myslivec, veterán z americké obč. války nebo osamělý lovec kožešin.
Na víkendových střelbách na Landštejně jsem opět viděl tolik buzňáčů a punčocháčů, košilek z praporoviny, pletených svetrů-kroužkovek, pláštíků ze sametu a dyftýnu, kožených oblečků, kamizolek, jupiček, šněrovaček a jiných nesmyslů, že se začínám stydět za svou postavu střelce. Opravdu nemá cenu jít někomu příkladem, je to spíš takové házení hrachu na prosakující zeď žumpy. Broda Hrr!!
Cynik je zlosyn, jehož pokřivené vnímání­ způsobuje, že vidí­ věci jaké jsou, ne jaké by měly být.
narvek
SHŠ: Cornwallská lehká pěchota
Místo/Bydliště: Kostelní Radouň/Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od narvek »

Mno, já si dnes pročítal inzeráty na šermířském bazaru a shledal jsem, že historický šerm asi přitahuje dementní krétény nebo jinak vyšinuté individua. Protože lidi, kteří jsou schopni napsat "hystorický" nebo "virobyl", nejsou normální a zasluhují nejvyšší míru opatrnosti při jednání s nimi. Pjoč?
Jsme z Cornwallu, kde muži jsou muži a ovce se třesou strachy!
http://www.movember.com/m/1826062
Odpovědět

Vrátit se na “SSB pranýř”