Kandidáti do pranýře

odstrašující případy, nevídané události...
Jelas

Re: Kandidáti do pranýře

Příspěvek od Jelas »

Standa mž napsal:Ty ..ole , to mi připadá jak pomůcka na sado maso !
Nebude to deravej podberak (nebo jak se tomu rika) na ryby ?
Jsem čarostřelec - každá rána je zázrak
Maršálek
Místo/Bydliště: HK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maršálek »

Mahy napsal:http://bazar.arms.cz/soubory/foto/2009_ ... G_0265.jpg
toto je k mání na Bazaru!
...Velebnosti jdu blejt! :cry: :oops:

ehm, neměly to také na Libušíně i dvě elfské krasavice s luky? :D ..tedy na hlavách
Šimon z Curychu
SHŠ: Kompanie z Curychu
Místo/Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

zbiroh 2009

Příspěvek od Šimon z Curychu »

Tak, Zbiroh je za námi a musím říct, že úroveň byla slušná, ALE i tak se tam našlo pár excesů, které nevím proč prošly přes přísné výstrojní podmínky...

foto jsem zatím neobjevil :(

nicméně jsem se snažil výchovně působit a byl jsem dotyčným poslán do prdele :) tolik k osvětě. Příště mu rozbiju hubu halapartnou. Mě se uleví, zdravotníci se nebudou kousat nudou a LH nacisti nebudou mít pocit házení perel sviním :))
Naposledy upravil(a) Šimon z Curychu dne 10 Srp 2009, 09:41, celkem upraveno 1 x.
Šimon Christian Attinger
Curyšská hotovost
Obrázek
Zürich, die berühmte Stadt
Indy
Místo/Bydliště: Morava
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Indy »

Jmenuj! A měl jsi přijít za mnou. Já bych mu hlavu rozbil natotata!
"Ty vole! Tolik Indyjánů jsem v životě neviděl!" gen. Custer.
Hrdý majitel několika halaparten a hákovnic a neutuchající prudič, který má zvláště spadeno na blbce. A že jich je!
http://sedmiletka.brodec.org/
Šimon z Curychu
Kontaktovat uživatele:

Indy napsal:Jmenuj! A měl jsi přijít za mnou. Já bych mu hlavu rozbil natotata!
neznám jméno
jednalo se o pana princeznu v modré tunice a pana šlechtice v brokátku s jedenapůlí nonšalatně u pasu

pár dalších věcí už lze jen mlčky přejít:

slečny s moderníma náušnicema
slečny i muže bez pokrývky hlavy
nošení zbraní
apod.

jsem asi moc velkej kostýmovej nacista...
Šimon Christian Attinger
Curyšská hotovost
Obrázek
Jelas

Příspěvek od Jelas »

Šimon z Curychu napsal: ...
neznám jméno
jednalo se o pana princeznu v modré tunice a pana šlechtice v brokátku s jedenapůlí nonšalatně u pasu
...
Podle popisu by to mohli bejt kluci z Morituri Ital & spol, ale nevim ...
Jsem čarostřelec - každá rána je zázrak
Siegfried
Chaos
Chaos

Příspěvek od Siegfried »

Šimon z Curychu napsal: jednalo se o pana princeznu v modré tunice a pana šlechtice v brokátku s jedenapůlí nonšalatně u pasu
Moje chyba, vím o koho jde, je to jeden člověk ze skupiny Morituri od Itala. Přestože jsem Italovi zdůraznil jak mají ti lidé vypadat tak přijeli takhle - příjde mi, že jsou mentálně nekompatabilní s naší představou o rekonstrukci. A pokud řeknu co chci tak oni si asi představěj něco jiného... Takže příští rok pokud neudělají zásadní změny ve vybavení tak nepojedou.
Jinak tu jednoapůli měl snad aspoň v pochvě ne? Narážíš na zákaz nošení dlouhých zbraní v táboře? Nebo je to jen popis ke snažší identifikaci?
Šimon z Curychu napsal: pár dalších věcí už lze jen mlčky přejít:
slečny s moderníma náušnicema
slečny i muže bez pokrývky hlavy
nošení zbraní
apod.
jsem asi moc velkej kostýmovej nacista...
Jsi naprosto v pořádku. Ty pokrývky mě serou, párkrát sem taky sám zachyboval, ale myslím že trend je vzestupný, zde je potřeba asi to těm lidem říkat osobně hned, někdo se zapomene někdo netuší, že by neměl (naušnice)

Co se týče zbraní, zde sem to asi posral a nevyhlásl sem zákaz v táboře a pod. to je asi do debaty. Napiš mi prosím jak si to přesně myslel.
Díky

Protož, prosím, povstaň Pane Bože vojsk, silný mstiteli, jenž mstíš hřiechy otcóv nad syny až do třetieho i čtvrtého pokolenie! Pozdvihni sě, jenž súdíš zemi, odplať otplatu pyšným a na tohoto přezřejmého potupitele tvého nepoškvrněného zákona a znamenitého haněče a tvých věrných lítého záhubci ruku tvé pomsty ztáhni!
Maršálek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maršálek »

podle popisu byl jeden z princů od nich (a chvílema mu bylo do breku, když se do něho Argon s Grumem pustili a hrozili mu, že ho "píchnou" :lol: ) , nicméně i já mám s Romulem máslo na hlavě - přes Siegfriedovo ujišťování, že to ještě nějak projde jsme prostě v našem 14. zapadnout nemohli, na to už byla datace výrazně jinde :roll: příště dorazíme jako diváci

P.S. přes své zjevně nezapadající vzezření jsem byl nejmenovaným účastníkem označen jako LH fašista, číhající na špatně oděné chudáky - prý se mám příště uklidnit a neplížit se táborem jako špicl (já se přitom plížil od jednoho kraje tábora k druhému, abych byl co nejméně na očích a fakt jsem nikomu neřekl křivého slova :badgrin: )

P.P.S. mnohdy jsem potkal myslím dobře oděnou měšťanku, s moderními přívěsky na krku, náušnicemi, moderními prstýnky a tak, nicméně tohle je asi na soudnosti každého (já mlčím, bo sám jsem soudný nebyl)
Siegfried
Chaos
Chaos

Příspěvek od Siegfried »

Maršálek napsal:podle popisu byl jeden z princů od nich (a chvílema mu bylo do breku, když se do něho Argon s Grumem pustili a hrozili mu, že ho "píchnou" :lol: ) , nicméně i já mám s Romulem máslo na hlavě - přes Siegfriedovo ujišťování, že to ještě nějak projde jsme prostě v našem 14. zapadnout nemohli, na to už byla datace výrazně jinde :roll: příště dorazíme jako diváci
Blbost, Romul byl dokonalej drbano vesničan jakej se mi hodil do role, a ani ty si nevypadal na to co si měl být až tak mimo, uvědom si, že moda drbanů se měnila velmi málo... to není vašich každých 10let...

Protož, prosím, povstaň Pane Bože vojsk, silný mstiteli, jenž mstíš hřiechy otcóv nad syny až do třetieho i čtvrtého pokolenie! Pozdvihni sě, jenž súdíš zemi, odplať otplatu pyšným a na tohoto přezřejmého potupitele tvého nepoškvrněného zákona a znamenitého haněče a tvých věrných lítého záhubci ruku tvé pomsty ztáhni!
Kulíšek

Příspěvek od Kulíšek »

Siegfried napsal:Moje chyba, vím o koho jde, je to jeden člověk ze skupiny Morituri od Itala.
Do teď si tluču hlavou o zem a lituju toho že jsem se zachoval jako kamarád a zavolal jim že nejsou přihlášený a nevybodnul se na ně. Na druhou stranu asi mluví za vše že celej víkend strávili u sebe ve stanu na kraji lesa nebo v hospodě :D bohužel na bitvu a na nácvik přece jen vylezli :(
Nejvíc mě dostala zmiňovaná princeznička alias Robin tim že na svojí obhajobu co že to má na sobě začal tvrdit že je to úplně v pořádku akorát že je to na 14. století což ale nemůže tolik vadit :evil:
Šimon z Curychu
Kontaktovat uživatele:

Kulíšek napsal:
Siegfried napsal:Moje chyba, vím o koho jde, je to jeden člověk ze skupiny Morituri od Itala.
Do teď si tluču hlavou o zem a lituju toho že jsem se zachoval jako kamarád a zavolal jim že nejsou přihlášený a nevybodnul se na ně. Na druhou stranu asi mluví za vše že celej víkend strávili u sebe ve stanu na kraji lesa nebo v hospodě :D bohužel na bitvu a na nácvik přece jen vylezli :(
Nejvíc mě dostala zmiňovaná princeznička alias Robin tim že na svojí obhajobu co že to má na sobě začal tvrdit že je to úplně v pořádku akorát že je to na 14. století což ale nemůže tolik vadit :evil:
je to blb
Šimon Christian Attinger
Curyšská hotovost
Obrázek
Maršálek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maršálek »

Kulíšek napsal: Nejvíc mě dostala zmiňovaná princeznička alias Robin tim že na svojí obhajobu co že to má na sobě začal tvrdit že je to úplně v pořádku akorát že je to na 14. století což ale nemůže tolik vadit :evil:
tak ona to má princezna na 14. st.? hm, že bych ho pozval na turnaj a tam ho Drslav s Píjíčkem a Jarwiksem trápili jako loni Landštejna? to mu přeci nemůže tolik vadit :badgrin:
P.S. stále jsou ve 14. st. módní vlny, které mi zjevně unikají...a jednou z nich byla ta jeho :badgrin:
žabža

Příspěvek od žabža »

Chtělo by to fotky.
Ignac
SHŠ: kanton Bern

Příspěvek od Ignac »

Tak si říkám, škoda, že jsem neměl s sebou svoji cameru obscuru, jako zvyčajně :badgrin: Bychom na ně mohli hned ukázat...

Ale ten chlapeček v modrém z Morituri dostal, to si nemyslete... dopoledne se rozhodl vyrazit si na procházku lapkovským lesem a narazil na celkem rozdováděné bandity. Nevím proč, ale začal se s námi regulérně přetlačovat, takže skončil na zemi. Dvakrát. :blackeye: :badgrin:
Kritizovat- to znamená usvědčit autora, že to nedělá tak, jak
bych to dělal já, kdybych to uměl.

Čapek K.
Olaff
Místo/Bydliště: Košice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Olaff »

Ako clovek v sobotu prevazne bez pokryvky hlavy sa ospravedlnujem. O to viac, ze som tu ciapku so sebou mal, co bolo vidiet napriklad v piatok aj nedelu, len na sobotu som ju tak dobre v stane odlozil, ze som ju nasiel az v nedelu. Na bitku aspon mi chalani pozicali ciapku, ked si vzali prilbu.

Toz tak, no.

Ale zase povazujem za uspech, ze som si ju znovu nasiel, mam ju celkom rad aj s odznakom... :)
"Humor je boj s lidskou hloupostí. V tomto boji nemůžeme nikdy vyhrát, ale nikdy v něm nesmíme ustat. Ovšem pozor na zmýlenou - ten, koho považujeme za blbce, považuje za blbce nás. Jde o to nevyvraždit se." Jan Werich
Odpovědět

Vrátit se na “SSB pranýř”