Šípy, toulce, chrániče a jiné chlapské doplnky
Moderátoři: hawkwind, lasky, Pája1111
Re: Šípy, toulce, chrániče a jiné chlapské doplnky
Tak to je v prdeli, pretože 5,5´´ seženu i u nás.
Power is a dimension which raises all these concerns a thousand fold. With power you can indulge corrupt motives with corrupt behavior, coerce others into collaborating or submitting to your corruption, and impose the consequences of it on many innocent people much more easily. Why is then everybody willing to offer endless benefits of a doubt to the powerful, and none to the powerless?
- Rivan
- Místo/Bydliště: Brno/Pardubice
- Kontaktovat uživatele:
Taky me to s**e ... Ale aspon ze se to zjistilo dřív než pozdě ... Btw. o nějakém další US prodejci letek krom toho allegheny od Hawka nevíte ?
Co toto ? dražší to je teda sice víc , ale pokud čtu dobře zaručují 8" a cena bez posty je 9,7 kc
http://www.shopatron.com/products/produ ... 51.35554.0?
Tak jsem se zkusil zaregistrovat a tváří se jako by cena za odeslání sem byla 30 babek ... pak by cena letky byla 10,50kc ... pri zachování stávajícího počtu
----------------------- 20 říj 2009, 11:23 ---------------------
Eh, ted jsem si uvedomil ze pri editaci to nehodi jako novy, tak takhle
look up
Co toto ? dražší to je teda sice víc , ale pokud čtu dobře zaručují 8" a cena bez posty je 9,7 kc
http://www.shopatron.com/products/produ ... 51.35554.0?
Tak jsem se zkusil zaregistrovat a tváří se jako by cena za odeslání sem byla 30 babek ... pak by cena letky byla 10,50kc ... pri zachování stávajícího počtu
----------------------- 20 říj 2009, 11:23 ---------------------
Eh, ted jsem si uvedomil ze pri editaci to nehodi jako novy, tak takhle
Always aim for the centre. The centre of the aspirine tablet is exactly the same size as the centre of beach ball.
Moment nikam neubjegaj malčik, ještě jsem poptal svoje kontakty ve státech.
Tohle mi doporučil Marlon Torrs
http://www.shopatron.com/products/categ ... 51.35554.0
vychází mi tam full lenght bílej brk 9,8,- kč No vida, to je to samý co našel Rivan.
Poptal jsem to ještě přímo na trueflight, uvidíme co z nich vypadne.
Jarda
Jak tak koukám jak je to na sračky spíš bych vzal 500 brků, protože budou čím dál tím mín´ dostupný.
Tohle mi doporučil Marlon Torrs
http://www.shopatron.com/products/categ ... 51.35554.0
vychází mi tam full lenght bílej brk 9,8,- kč No vida, to je to samý co našel Rivan.
Poptal jsem to ještě přímo na trueflight, uvidíme co z nich vypadne.
Jarda
Jak tak koukám jak je to na sračky spíš bych vzal 500 brků, protože budou čím dál tím mín´ dostupný.
Power is a dimension which raises all these concerns a thousand fold. With power you can indulge corrupt motives with corrupt behavior, coerce others into collaborating or submitting to your corruption, and impose the consequences of it on many innocent people much more easily. Why is then everybody willing to offer endless benefits of a doubt to the powerful, and none to the powerless?
- Pája1111
- Bůh inhumačních technik

- SHŠ: Divoké svině
- Místo/Bydliště: Brno
No právě začínám zvažovat, že si jich také koupím víc.... Rivane, beru 200 
„Jest čestné koupiti si dívku, unésti ji násilím je znakem statečnosti a odvahy, ale svésti děvče úsměvy a sladkými slůvky je podlé a hanebné“
- Pája1111

Hele vy anglicky mluvící, jak jsme se v sobotu bavili o pacifickým tisu.... Zkuste zjistit aktuální stav s posíláním k nám.
Pokud by to šlo poslat přes tu kámošku od Rivana a vyšlo by to levněji.... Hmmm, já bych si jednu určitě pořídil....
http://www.medicinebowwoods.com/gallery.htm
Díky.
Pokud by to šlo poslat přes tu kámošku od Rivana a vyšlo by to levněji.... Hmmm, já bych si jednu určitě pořídil....
http://www.medicinebowwoods.com/gallery.htm
Díky.
„Jest čestné koupiti si dívku, unésti ji násilím je znakem statečnosti a odvahy, ale svésti děvče úsměvy a sladkými slůvky je podlé a hanebné“
Poptal jsem co vlastně znamená "commercial full lenght" přímo na trueflight. Odpověd´je, že většina těch brků je 9-10", nicméně fotky které dodali jsou druhá nebo třetí kvalita. 8" brko se z toho nicméně střihnout dá.
Poptal jsem ještě firmu v německu, na kterou mi dal odkaz Rivan, ta prodává od té firmy co jsme postovali oba ten stejnej odkaz.
Nicméně - posíláním přes soukromého prostředníka ve státech bychom se eventuelně zbavili cla - když to označí jako "dárek". Jinak se vzhledem k cenám poštovného z německa, německým cenám a faktu, že němi si musej napočítat ještě znova to poštovný ze států domnívám, že bude lepší koupit to přímo tam.
J.
Poptal jsem ještě firmu v německu, na kterou mi dal odkaz Rivan, ta prodává od té firmy co jsme postovali oba ten stejnej odkaz.
Nicméně - posíláním přes soukromého prostředníka ve státech bychom se eventuelně zbavili cla - když to označí jako "dárek". Jinak se vzhledem k cenám poštovného z německa, německým cenám a faktu, že němi si musej napočítat ještě znova to poštovný ze států domnívám, že bude lepší koupit to přímo tam.
J.
- Pája1111

Tak pánové, máme s Pepou docela dobrý typ na tisové dřevo z Německa a za dobrou cenu. Zatím to vypadá na štangli cca 2500-3000 Kč. Zjistíme s Pepou víc, až nám ten borec pošle detailní info.
Tak zatím rozmýšlejte, kdo by chtěl dobrou tisovou štangli. Na skladě má prý cca 40 kusů.
Tak zatím rozmýšlejte, kdo by chtěl dobrou tisovou štangli. Na skladě má prý cca 40 kusů.
Cena dobrá. Je to Taxus brevifolia?
Tis pacifický (Taxus brevifolia) Patrí k botanickej čeladi Taxaceae, ktorá je malou skupinou s jedným hlavným rodom - Taxus (tis). Patrí sem Taxus baccata (Tis európsky), Taxus cuspidate (Tis japonský) a Taxus Canadensis (Tis kanadský). Taxus brevifolia bol prvýkrát nájdený v oblasti severozápadného Pacifiku v Spojených štátoch na území Montany, Idaha, Oregonu a Washingtonu.
Tis pacifický (Taxus brevifolia) Patrí k botanickej čeladi Taxaceae, ktorá je malou skupinou s jedným hlavným rodom - Taxus (tis). Patrí sem Taxus baccata (Tis európsky), Taxus cuspidate (Tis japonský) a Taxus Canadensis (Tis kanadský). Taxus brevifolia bol prvýkrát nájdený v oblasti severozápadného Pacifiku v Spojených štátoch na území Montany, Idaha, Oregonu a Washingtonu.
- Pája1111

Cornusi, když je ten tis z Německa, tak to asi nebude pacifický, ani japonský, že? 
No jo, ale pacifický je dnes najlepší.
- Pája1111

Jo, to asi je, ale zajeď si ho do států koupit. Uvidíme, jakou bude mít kvalitu a potom se rozhodneme
Rivan, no tak to vezmem z toho "shopatron".....
J.
J.
Já bych vzal těch brk nejspíš 200, aby se to přiblížilo celkově k 2000 brk.
Ted´jsem při hledání brků na ebay narazil na 100 bambusovejch tyček, jsou broušený, rovnaný a spinovaný - mají i spine přes 95#. Ne že by to bylo relevantní pro středověkého evropského lukostřelce, ale jdou asi za 80 doláčů sto tyček + nějaký poštovný (celkem hodně -45usd), což mi přijde zajímavý pro rekreačního střelce z těžkých luků. Navíc jsou 33" dlouhé.
Kdyby to někoho zajímalo, tak se ozvěte.
Kdyby to někoho zajímalo, tak se ozvěte.