Galerie luků - uživatelé

Luky, šípy, kuše atp. -moderovaná diskuse.

Moderátoři: hawkwind, lasky, Pája1111

cornus
Kontaktovat uživatele:

Re: Galerie luků - uživatelé

Příspěvek od cornus »

Je to tilerované z 32 mm kmínku.
Tá ploška bude kýl, ešte to nieje dokončené.

tu je ďaľší zdneška:
http://picasaweb.google.com/cornus2/BLACKLOCUST02#
hawkwind
Disciplí­na a zručnost
Disciplí­na a zručnost

Příspěvek od hawkwind »

Moc pěkný Peter, jen kdyby to nebylo na té zgurvené picasse :D :D :D
Poslyš na jak vysoko dáváš na těchhle lukách brace - protože ne že bys to měl špatně, ale je to tak na horní hraně.
Mě osobně brace nad 14 cm na těžším luku vadí, ale já mám taky krátký předloktí.

J.
Power is a dimension which raises all these concerns a thousand fold. With power you can indulge corrupt motives with corrupt behavior, coerce others into collaborating or submitting to your corruption, and impose the consequences of it on many innocent people much more easily. Why is then everybody willing to offer endless benefits of a doubt to the powerful, and none to the powerless?
cornus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cornus »

Teraz je tam brace 16-17 cm.
Začínam na 15 cm, ale pozorujem, že mi to pri vyššom brace lieta lepšie, hladšie z luku.
hawkwind
Disciplí­na a zručnost
Disciplí­na a zručnost

Příspěvek od hawkwind »

To je moc vysoko. Chápu že máš hladší výmet ale to je jenom o tom jak to člověk drží a dobrovolně se okrádáš o 2,5 cm power stroke.

J.
Power is a dimension which raises all these concerns a thousand fold. With power you can indulge corrupt motives with corrupt behavior, coerce others into collaborating or submitting to your corruption, and impose the consequences of it on many innocent people much more easily. Why is then everybody willing to offer endless benefits of a doubt to the powerful, and none to the powerless?
cornus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cornus »

http://picasaweb.google.com/cornus2/Jasen#
Robil som dnes holmegaard 2.
rýchly, presný, parádička.
hawkwind
Disciplí­na a zručnost
Disciplí­na a zručnost

Příspěvek od hawkwind »

No vlastně je to jako ten Molegabet. Moc pěkný, máš to hezky vypracovaný. Ty ramena se nechaj ubrat, nemusej bejt celý paralelně... :)

Oni jsou to zvláštní luky - zkus si někdy udělat nějakej z malýho kmínku, bude mít vypuklý back a ploché břicho, možná právě to co se na jasan hodí.

J.
cornus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cornus »

Ideálny by bol jilm, agát priemeru tak 5-6 cm. Toto som robil z jaseňa priemernej kvality, z ktorého by nič iné moc nevyšlo, malo to iba 68 palcov.
S vypracovaním som sa naozaj pohral. Dosť dlho som vybrusoval aby nezostali stopy po nástrojoch.
Či zužovať tie pružiny som dlho zvažoval, ale myslím je to jedno keď sú iba do pol ramien.
Chcel som skúsiť dostrel, dráha bola rozblatená.
Zastrielal som iba do terča a má to delovú prdu na 65 lb, terčovnica zo 16 vrstiev kartónu nestačila.
Fyzická hmotnosť luku je 620 gramov. Podla programu BADGER´S MASS METHOD CALCULATOR vyšlo, že by mal mať 595 gramov. Vcelku presne.
Človeksa stále učí.
http://picasaweb.google.com/cornus2/Jas ... 9863102754
http://picasaweb.google.com/lh/photo/2Y ... directlink
http://www.youtube.com/watch?v=exjrKk14VZA
Kain
přirozený pluralista
přirozený pluralista

Příspěvek od Kain »

Hele, já jsem dám svou fotku, i když luk dělal Jarda:-)

Obrázek

Obrázek
"Všude je základním krokem vyjít ke kořenům své krajiny, svého etnika, svého dědictví. To není žádný nacionalismus, to je přirozený pluralismus, ve kterém vyrůstal druh homo sapiens sapiens." Egon Bondy
hawkwind
Disciplí­na a zručnost
Disciplí­na a zručnost

Příspěvek od hawkwind »

Delší nátah, trochu se do toho polož :D

Předpokládám, že je to ten tvůj lovecký obleček?

J.
Kain
přirozený pluralista
přirozený pluralista

Příspěvek od Kain »

JJ. Překvapivě se s tímhle kloboukem dobře střílí. A Monsieu "Úd" je můj oblíbený Francouz :-)

Nátah - jasně, to byl první výstřel a přední ruka ještě dojde - nezapomeň taky, že ten šíp má k tulejce skoro 35´´ :-) Ale ještě kousek víc za ucho bych tahat měl, to je fakt, položím se...
"Všude je základním krokem vyjít ke kořenům své krajiny, svého etnika, svého dědictví. To není žádný nacionalismus, to je přirozený pluralismus, ve kterém vyrůstal druh homo sapiens sapiens." Egon Bondy
hawkwind
Disciplí­na a zručnost
Disciplí­na a zručnost

Příspěvek od hawkwind »

To je "Rabín Hut". :badgrin: :badgrin: :badgrin:

J.
cornus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cornus »

To je preesný Robin. :D
Pája1111
Bůh inhumačních technik
Bůh inhumačních technik
SHŠ: Divoké svině
Místo/Bydliště: Brno

Příspěvek od Pája1111 »

Kain napsal:JJ. Překvapivě se s tímhle kloboukem dobře střílí. A Monsieu "Úd" je můj oblíbený Francouz :-)

Nátah - jasně, to byl první výstřel a přední ruka ještě dojde - nezapomeň taky, že ten šíp má k tulejce skoro 35´´ :-) Ale ještě kousek víc za ucho bych tahat měl, to je fakt, položím se...
Když už tě tak vidím na fotkách.... Kdy bude navrátil toho kopyta???
„Jest čestné koupiti si dívku, unésti ji násilím je znakem statečnosti a odvahy, ale svésti děvče úsměvy a sladkými slůvky je podlé a hanebné“
Kain
přirozený pluralista
přirozený pluralista

Příspěvek od Kain »

Pockej, to si delas prdel, ze jo? Ja jsem ti to kopyto poslal po klukach 17. rijna, jeste jsem byl smutny, ze jsem nestihl dodelat novy toulec pro sebe a pro marsalka...nedelas si srandu, ze ne?

----------------------- 03 pro 2009, 21:07 ---------------------

Už zjišťuju, takže zjevně neděláš...má ho celou tu dobu Rivan v Brně. Už jsem mu napsal. Omlouvám se, myslel jsem, že ho posílám přes Rivana rovnou tobě...
Pája1111
Bůh inhumačních technik
Bůh inhumačních technik
SHŠ: Divoké svině
Místo/Bydliště: Brno

Příspěvek od Pája1111 »

No, on Rivan nějak na poklep nereaguje..... Budu si na něj muset trošku posvítit, na ptáčka jednoho.... :evil:
„Jest čestné koupiti si dívku, unésti ji násilím je znakem statečnosti a odvahy, ale svésti děvče úsměvy a sladkými slůvky je podlé a hanebné“
Odpovědět

Vrátit se na “Historická střelba”