Kandidáti do pranýře

odstrašující případy, nevídané události...
Kuno
Bůh rytířů
Bůh rytířů
SHŠ: SHŠ Revertar
Místo/Bydliště: Zlí­n

Re: Kandidáti do pranýře

Příspěvek od Kuno »

Indy:počkej až ho trošku poštengruju... :D :D :D

Já se s ním osobně setkal jen jednou a taktéž stačilo. Z těch jeho bludů si pamatuji pouze jak začal s chvalozpěvy na Nůska.
Pak jsem se šel po valašsky ožrat. :D
Wir wissen was wir sollen machen und niemand wird uns kommandieren!!!
Mojshe
SHŠ: Rattenschwanz, C.of st. George

Příspěvek od Mojshe »

znám ho od městských slavností v Opavě 1994 - tehdy jsem vnímal styl představení Krumlovských Petrovských -Rytířů z Nemanic jako šermířskou bombu. - obávám se, že styl je stále na úrovni, která byla v roce 1994 dobrá, ale..

vybavení mi připadá že berou jakou podružnou záležitost, jako že "do něčho se na tu scénku obléknou musíme, tak vyhrabem něco ve fundusu", komu co padne na jeho velikost...
Jákob aka Mojshe
-----------------------
www.armabohemia.cz
www.mojshe.sweb.cz
Mahy
Místo/Bydliště: Třebíč

Příspěvek od Mahy »

Mojshe napsal:znám ho od městských slavností v Opavě 1994 - tehdy jsem vnímal styl představení Krumlovských Petrovských -Rytířů z Nemanic jako šermířskou bombu. - obávám se, že styl je stále na úrovni, která byla v roce 1994 dobrá, ale..

vybavení mi připadá že berou jakou podružnou záležitost, jako že "do něčho se na tu scénku obléknou musíme, tak vyhrabem něco ve fundusu", komu co padne na jeho velikost...
Myslíš něco jako ta akce kdo má kostým jde za rakví? :D :lol:
Quod licet Jovi, non licet bovi
Rychlokvaška ve všech směrech
http://polnimyslivci.webnode.cz/
Spakona

Příspěvek od Spakona »

co bylo k vidění na plese v Kolíně :D
DSC00129.JPG
DSC00129.JPG (912.68 KiB) Zobrazeno 5112 x
DSC00128.JPG
DSC00128.JPG (924.71 KiB) Zobrazeno 5112 x
DSC00126.JPG
DSC00126.JPG (716.55 KiB) Zobrazeno 5112 x
bezprizorní a všudypřítomná, rustikálně upřímná
Kdybychom byly muži, hovořily bychom teď o tom, jak za svou zem položíme své životy. Jako ženy můžeme mluvit jen o tom, že se položíme.
Ignac
SHŠ: kanton Bern
Místo/Bydliště: Praha

Příspěvek od Ignac »

Vždyť přece Rotika je podle vzoru erotika, ne? :badgrin:
Kritizovat- to znamená usvědčit autora, že to nedělá tak, jak
bych to dělal já, kdybych to uměl.

Čapek K.
Mahy
Místo/Bydliště: Třebíč

Příspěvek od Mahy »

To je smutný když je pořadatel ignorant a ani si nezjistí správný název či přezdívku.

Tady na odlehčení perla z bazaru-
POPTÁVKA

Jméno: Dan Email: donsaladon (zavináč) seznam.cz
Kategorie: Jine Datum: 2010-01-18 11:28:19

Text inzerátu: Scháním psí brnění v přijatelné ceně. Na středně velkého psa.

Tak nevím :D brnění nebo stačí jen plech?
Quod licet Jovi, non licet bovi
Rychlokvaška ve všech směrech
http://polnimyslivci.webnode.cz/
Spakona

Příspěvek od Spakona »

problém není v tom že by "nevěděl" jak se to píše - problém je že je disdebil a ještě ignorant

a s měkkým erotiku neuděláš :D
bezprizorní a všudypřítomná, rustikálně upřímná
Kdybychom byly muži, hovořily bychom teď o tom, jak za svou zem položíme své životy. Jako ženy můžeme mluvit jen o tom, že se položíme.
Siegfried
Chaos
Chaos

Příspěvek od Siegfried »

Spakono, jsi ale velice ošklivá. On za to nemůže, no, prostě mu ty písmenka nejdou. Zase je hodnej a obětavej. Podívej se jakej udělal pěknej ples a jakej tam zařídil program. Prostě nebuď na lidi tak tvrdá. Páč jinak budou pořád z tebe měkký :-)

Protož, prosím, povstaň Pane Bože vojsk, silný mstiteli, jenž mstíš hřiechy otcóv nad syny až do třetieho i čtvrtého pokolenie! Pozdvihni sě, jenž súdíš zemi, odplať otplatu pyšným a na tohoto přezřejmého potupitele tvého nepoškvrněného zákona a znamenitého haněče a tvých věrných lítého záhubci ruku tvé pomsty ztáhni!
mercenary

Příspěvek od mercenary »

www.textiler.cz

docela mě dostaly kamaše do gumy. naprosto echtovní, ne???
Smysl války není hrdinně padnout za vlast, ale donutit ty parchanty na druhé straně, aby padli za tu svojí....
LosPedros
SHŠ: http://rytiri.com/
Místo/Bydliště: Ostrava

Příspěvek od LosPedros »

mercenary napsal:http://www.textiler.cz
docela mě dostaly kamaše do gumy. naprosto echtovní, ne???
No Denisu Tichou si pochvaluje široké okolí. Podle stránek člověka opravdu asi napadne....Proč???
Ale abych byl spravedlivý....podle mě konstrukci většiny historických oděvů zná a švadlena je dobrá. Zakopaný pes bude možná v tom že jako manželka uměleckého vedoucího Společnosti pro historii a romantiku Durandal směřuje produkci na čistokrevnou scéniku. Někdy s lepším a někdy s horším výsledkem.
Měl jsem u ní svého času objednaného lancknechta. Teď jsem rád že z toho sešlo. Člověk by se na ní měl obrátit pouze v případě, že potřebuje divadelní kostým na kterém mu nevadí různé gumy, dyftýny a další vymoženosti, nebo vojenskou uniformu.
mercenary

Příspěvek od mercenary »

No ono i ušití vojenské uniformy má své. Speciálně výrobky této firmy jsem řešil ohledně RU uniformy a kolegy který tomu sakra rozumí se, byť ateista, křižoval tak, že si přivodil zánět šlach. Tak nevím....
Smysl války není hrdinně padnout za vlast, ale donutit ty parchanty na druhé straně, aby padli za tu svojí....
LosPedros
SHŠ: http://rytiri.com/
Místo/Bydliště: Ostrava

Příspěvek od LosPedros »

No to je zase věc, které moc nerozumím já. Tak jsem vycházel z referencí ostatních :oops: Tak jestli je to tak, tak to je zlé :shock:
mercenary

Příspěvek od mercenary »

No ono obecně, když jsem viděl prezentaci Gryfu a v ní jejich rudoarmějce tak jsem si říkal, že keckařem lze být v každém období. A já si dělám starosti, že nemám na druhou válku originál štětku na holení :(
Siegfried
Chaos
Chaos

Příspěvek od Siegfried »

Mě ta sedmiletka nepřišla špatně, tedy třeba ty vesty a kalhoty :) Ale středověkje převážně hrůza. Ale zase tohle střihově pěkný až až. http://www.textiler.cz/eshop/katalog_detail.php?id=150 sice kopie Medieval marketu, ale proč ne :)

Protož, prosím, povstaň Pane Bože vojsk, silný mstiteli, jenž mstíš hřiechy otcóv nad syny až do třetieho i čtvrtého pokolenie! Pozdvihni sě, jenž súdíš zemi, odplať otplatu pyšným a na tohoto přezřejmého potupitele tvého nepoškvrněného zákona a znamenitého haněče a tvých věrných lítého záhubci ruku tvé pomsty ztáhni!
mercenary

Příspěvek od mercenary »

Jen bych se obával aby to nebyla odněkud stažená fotka podobně jako je to s těma uniformama na I. a II.válku...

Pokud ne omlouvám se, ale mě ten přístup ,,stáhnu a postnu na stránky" nějak odrazuje.
Ale třeba jsem jen blb a hnidopich, kterej prostě speciálně u věcí, který jsou perfektně zdokumentovaný očekává, že budou i dobře napodobovaný. A ne že to dopadne takhle (ten odkaz už tu jednou byl, ale někam zmizel, nicméně Siegfried mě naťuk ať prej ho sem postnu znova):

http://www.country-military-plzen.cz/mi ... topten.htm

EDIT: odkaz blbne, v levém sloupku klikni na Army TOP10
EDIT by Siegfried - odkaz opraven
Odpovědět

Vrátit se na “SSB pranýř”