Fotografie našich počátků.
Re: Fotografie našich počátků.
Vykopal jsem ještě nějaké staré fotky: změny v průběhu času.
1996
[attachment=5]asi 1996.jpg[/attachment]
1999
[attachment=4]rok 1999.jpg[/attachment]
2000
[attachment=3]chinon rok 2000.jpg[/attachment]
2003
[attachment=2]asi 2003.jpg[/attachment]
2005
[attachment=1]hallwil 2005.jpg[/attachment]
2006
1996
[attachment=5]asi 1996.jpg[/attachment]
1999
[attachment=4]rok 1999.jpg[/attachment]
2000
[attachment=3]chinon rok 2000.jpg[/attachment]
2003
[attachment=2]asi 2003.jpg[/attachment]
2005
[attachment=1]hallwil 2005.jpg[/attachment]
2006
- Přílohy
-
- hallwil 2005.jpg (104.84 KiB) Zobrazeno 5710 x
-
- asi 2003.jpg (159.84 KiB) Zobrazeno 5710 x
-
- chinon rok 2000.jpg (243.61 KiB) Zobrazeno 5710 x
-
- rok 1999.jpg (120.1 KiB) Zobrazeno 5710 x
-
- asi 1996.jpg (115.52 KiB) Zobrazeno 5710 x
To je přece jasný hned ten druhej za prava co se tak zabijácky šklebí na SpáčuIgnac napsal:A poslouchaj, Mojshe, který oni jsou na tý první fotce?
Protož, prosím, povstaň Pane Bože vojsk, silný mstiteli, jenž mstíš hřiechy otcóv nad syny až do třetieho i čtvrtého pokolenie! Pozdvihni sě, jenž súdíš zemi, odplať otplatu pyšným a na tohoto přezřejmého potupitele tvého nepoškvrněného zákona a znamenitého haněče a tvých věrných lítého záhubci ruku tvé pomsty ztáhni!
Když jsem na to koukal, jak si ti rytíři navlékají kroužky jen tak na tělo, tak jsem si říkal "to má být nějaký druh flagelantství?"Supík napsal:No kalhoty ala "falesna krouzkovka" jsem mel tenkrat puvodem z nejakeho divadelniho fundusu. Podle jejich stavu a stari si v tom filmu mozna i zahrali. Jsem tomu nerozumel a jediny kdo mi radil byl Boris .. kdo zna Borise z Decina tak vi
.
Pěchota z přesvědčení.
Hehe, to je zostava..... Jaro Matejka, Fero z Berezunu, lenivy Cifros uplne vpravo...scarvein napsal:
Muj prvni "kompletni" bojovy kostym, druhy z prave stranyJak naivni jsem tehdy byl
"Humor je boj s lidskou hloupostí. V tomto boji nemůžeme nikdy vyhrát, ale nikdy v něm nesmíme ustat. Ovšem pozor na zmýlenou - ten, koho považujeme za blbce, považuje za blbce nás. Jde o to nevyvraždit se." Jan Werich
Hej, to bolo dobre leto
Este tam je aj Francuz z Arwenu a Lubo Krepl zo Ziliny (obaja nalavo)
Dobre sme to nadraftovali 
Tak teď jsem právě našel cosi velmi výživného z roku 2004. Byl já to ale fešák těch pár let nazpátek (to lobotomicky se tvářící individuum druhé zleva) v dobách temného mečíkářství a ježdění na akce s Trollem. (Kdo zná ten ví jak moc divoké časy to byli) Druhej švajcar na fotce nechť se práskne sám 
- Přílohy
-
- IMG_5529.JPG (212.76 KiB) Zobrazeno 5677 x
Just old fashioned cowboy...

A tady hned tři budoucí švajcaři vedle sebe.... Strašná prdel po letech tohle vyhrabat 
- Přílohy
-
- IMG_5597.JPG (230.45 KiB) Zobrazeno 5676 x
Naposledy upravil(a) Rizek dne 27 Dub 2010, 14:04, celkem upraveno 1 x.

Můžu vám vespolek říkat kožkáři?
"Ty vole! Tolik Indyjánů jsem v životě neviděl!" gen. Custer.
Hrdý majitel několika halaparten a hákovnic a neutuchající prudič, který má zvláště spadeno na blbce. A že jich je!
http://sedmiletka.brodec.org/
Hrdý majitel několika halaparten a hákovnic a neutuchající prudič, který má zvláště spadeno na blbce. A že jich je!
http://sedmiletka.brodec.org/
- Jeremias
- Místo/Bydliště: ČelEj
- Kontaktovat uživatele:
Ty jo to mi nedelej..vypalilo mi to oci...
No jo. To byly ale krasne casy.....
Kde je Braník, tam je i naděje....
- Bilajz
- SHŠ: Burgunďané, Doba Karlova
- Místo/Bydliště: Brno
Rok 2007 kdyz jsem zacinal. Bohuzel vsechny tyhle kramy se furt vali u nas v klubovne a obcas se do nich oblekaji novacci.
- Přílohy
-
- Pribyslav 2007
- P1040192.JPG (113.92 KiB) Zobrazeno 5663 x
-
- Humburky 2007
- P5190137.JPG (69.65 KiB) Zobrazeno 5663 x
Řízku, vlevo je Honzík, tohle měl i na nějakejch Milovicích co dělal Michal, uprostřed Vojta? A ten řádovej borec z hubenejma nožkama si snad ty??Rizek napsal:Nejlepší je ale troláč kterej od tý doby akorát získal pár galonů tuku a ztratil pár vlasů. Hotový chodící muzeum českého šermu je ten náš Pavel
Protož, prosím, povstaň Pane Bože vojsk, silný mstiteli, jenž mstíš hřiechy otcóv nad syny až do třetieho i čtvrtého pokolenie! Pozdvihni sě, jenž súdíš zemi, odplať otplatu pyšným a na tohoto přezřejmého potupitele tvého nepoškvrněného zákona a znamenitého haněče a tvých věrných lítého záhubci ruku tvé pomsty ztáhni!
- Jeremias
- Místo/Bydliště: ČelEj
- Kontaktovat uživatele:
Ale ne prece...
Rizek je ovci babicka uprostred. Hubene nozky a prosteradlo vlastnil tenkrat Ramon...
Ale me jsi poznal spravne...Opravdu ta chlupata kuriozitka vlevo...
Rizek je ovci babicka uprostred. Hubene nozky a prosteradlo vlastnil tenkrat Ramon...
Ale me jsi poznal spravne...Opravdu ta chlupata kuriozitka vlevo...
Kde je Braník, tam je i naděje....
Přesně jak říká Honza... V roce 2004 Vojta ještě někde sál pivo z kojenecký lahve a my byli drsní vojáci a ty mezi sebe děti neberou. 

- MadHamster
- SHŠ: Tizon
- Místo/Bydliště: Havířov
- Kontaktovat uživatele:
Jápřed 5ti lety a 20ti kily, povšimněte si prosím elegantních botek vyrobených oblepením tenisek materiálem ze starých panelákových rolet a nohavic MkII(přešel sem z buzňáčů na podvlíkačky)

"Heresy is like a garden weed, it won't stop feeding until you... BURN THE WHOLE DAMN GARDEN WITH A FLAMER, BURN IT, BURN IT TO HELL!!!!!" "Is there a wittle puppy in the garden? ITS A DAEMON! BURN IT!"
- Michal Medvěd
- Kontaktovat uživatele:
Sakra, děcka, fakt jsem se snažil, ale nenašel jsem nic než (zatím) předposlední akci své dřevařské kariéry, aneb Lakárie 2004. Kdo pozná, co jsme hráli, má bod.
Ale kde jsou fotky Spolku svatého Simeona léta páně 2000, aj, ptám se já? Snad najdu něco doma na papíře, pevný disk zcela selhal.
Ale kde jsou fotky Spolku svatého Simeona léta páně 2000, aj, ptám se já? Snad najdu něco doma na papíře, pevný disk zcela selhal.
- Přílohy
-
- 055.jpg (84.62 KiB) Zobrazeno 5473 x
Naposledy upravil(a) Michal Medvěd dne 10 Kvě 2010, 13:36, celkem upraveno 1 x.