Já měla za to, že kolejnice je na zemi spíš položenáscarvein napsal:Spravna kolejnice prece patri k zemi, ne?Indy napsal:Já nikdy nepochopím, proč ty meče rvou do země? Jsou to zemědělci, nebo co?
A to ještě na pražcích...
Já měla za to, že kolejnice je na zemi spíš položenáscarvein napsal:Spravna kolejnice prece patri k zemi, ne?Indy napsal:Já nikdy nepochopím, proč ty meče rvou do země? Jsou to zemědělci, nebo co?
Nechci se do toho Hejtmanovi vrtat, ale pokud někdo zná jeho identitu, můžete mu vyřídit ať příště na Libušín nejezdí? Ne proto že vypadá s prominutím jak -censurováno a nahrazeno slovem "nepatřičně"-, ani ne proto že ohrožuje sám sebe, ale proto že neumí poslouchat a následovat pravidla akce - a to i zcela primitivní. takoví lidé nejsou příliš vítáni, bez ohledu na to jestli jsou vybaveni fakt blbě, nebo jako nejvěrnější kopie historické předlohy.
Myslím, že to bylo jedno z těch dětí, které byly původně proti nám - ony rudé pseudopavézy s ptactvem. kdybych prováděl kontrolu, bylo by to jinačíHynek z Děčína napsal:K nám se taky přimotal takový exot, tuším ale že šel spíše ve vedle jdoucím šiku ?Armitores? a Mathias si ho hned zavolal a provedl na něm kontrolu. Měl teda na hlavě alespoň klobouk, ale docela divně vycpávanej. Jelikož jsme se už přibližovali k protivníkovi tak mu bylo sděleno, hlavně ať tam nechcípne ... Jak pak dopadl nevím.
Madeleine napsal:Našla jsem fotku z nácviku z Libušína 2010. Ano, je to JEN nácvik, ale i tak .. pobavilo)
http://lh4.ggpht.com/_12pxzbHA8M0/S98iC ... 40/303.jpg
foto by Vánočka 2010.

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host