U nás na západě nosíme v novinách zamotanou železnou trubku.Dášenka napsal:A teď Tě vemou klackem po řepě
Kandidáti do pranýře
Re: Kandidáti do pranýře
"Bát se? Tebe? Před hodinou jsem zabila a stáhla medvěda dvakrát tak velkého - a to ani neměl tak hloupé poznámky!"
hra Proroctví, Altar
...do sběru?Krea napsal: U nás na západě nosíme v novinách zamotanou železnou trubku.
Jasně aby nedostaly paničky gangrénu z rezavýho železaMaršálek napsal:...do sběru?Krea napsal: U nás na západě nosíme v novinách zamotanou železnou trubku.
Protož, prosím, povstaň Pane Bože vojsk, silný mstiteli, jenž mstíš hřiechy otcóv nad syny až do třetieho i čtvrtého pokolenie! Pozdvihni sě, jenž súdíš zemi, odplať otplatu pyšným a na tohoto přezřejmého potupitele tvého nepoškvrněného zákona a znamenitého haněče a tvých věrných lítého záhubci ruku tvé pomsty ztáhni!
Ne, na to klackem po řepě. 
"Bát se? Tebe? Před hodinou jsem zabila a stáhla medvěda dvakrát tak velkého - a to ani neměl tak hloupé poznámky!"
hra Proroctví, Altar
- Madeleine
- SHŠ: Civitas Pragensis
- Místo/Bydliště: Praga.
Vrr, já jsem bratr MichalMaršálek napsal:Taková hezká sousedka a tak hubatá na starého pánaMadeleine napsal: Weyden, v poho byla jsem líná to hledat.
A kušujJó panenky už nejsou jako dřív, to za mlada, když jsme jeli po náměstí, všechny se za námi otáčely a květiny nám házely...
![]()
![]()
Omnia Vincit Amor
Jsem nevěděl že je Madlénka tranďák 
Protož, prosím, povstaň Pane Bože vojsk, silný mstiteli, jenž mstíš hřiechy otcóv nad syny až do třetieho i čtvrtého pokolenie! Pozdvihni sě, jenž súdíš zemi, odplať otplatu pyšným a na tohoto přezřejmého potupitele tvého nepoškvrněného zákona a znamenitého haněče a tvých věrných lítého záhubci ruku tvé pomsty ztáhni!
Tohle mi přišlo mailem. Prý se k tomu mám vyjádřit a že obšijou dírky ručně ... a pak jestli by to stačilo na 30letou válku ...
... a tak si Krokodýl sedl a usilovně plakal.
... a tak si Krokodýl sedl a usilovně plakal.
- Přílohy
-
- Margit_-_dlouhý_černý_živůtek.jpg (199.95 KiB) Zobrazeno 5068 x
hra Proroctví, Altar
ale jó, já oblboval krasavice na počátku 14. st., teď už oblbuju jenom sám sebe 
Krea:
ahhh....
Muž může být šťasten s kteroukoli ženou, pokud ji nemiluje.(Oscar Wilde)
Je-li některá žena věrna svému muži, je to ze zlomyslnosti k tomu třetímu. (Oscar Wilde)
Je-li některá žena věrna svému muži, je to ze zlomyslnosti k tomu třetímu. (Oscar Wilde)
Něco na způsob té dívčiny úplně vpravo jsem měl na sobě před třemi lety na Táborkách. To bylo v době kdy jsem chtěl dělat "středověk"
Což už je naštěstí pryč...
Pěchota z přesvědčení.
- narvek
- SHŠ: Cornwallská lehká pěchota
- Místo/Bydliště: Kostelní Radouň/Praha
- Kontaktovat uživatele:
Czernozub: Doufám, že se stydíš, todle mít na sobě, nebo NEDEJ BOŽE pod sebou, je ostuda. Příště bal baby střízlivej.
Zásadně nesouhlasím, pokud se svlékne a sundá brýle, bude dostatečně LH na to abych ji ubytoval u sebe ve stanu 
- narvek
- SHŠ: Cornwallská lehká pěchota
- Místo/Bydliště: Kostelní Radouň/Praha
- Kontaktovat uživatele:
Richarde, vem si brýle, nebo oči. Vždyť je ošklivá jak noc!
Neubytoval bys radši tuhle:

Já teda určitě ne, ty maskáče určitě nemá dělaný ručně!narvek napsal:Richarde, vem si brýle, nebo oči. Vždyť je ošklivá jak noc!
Pěchota z přesvědčení.