No a vůbec je taková přehnaně vyretušovaná, kdoví jak vypadá doopravdy
Kandidáti do pranýře
Re: Kandidáti do pranýře
A má velmi divná prsa...
tak to už je i jiná dimenze, ne jen jiný živočišný druh... jen doufám, že toto na třicítce nepotkámKrea napsal:Tohle mi přišlo mailem. Prý se k tomu mám vyjádřit a že obšijou dírky ručně ... a pak jestli by to stačilo na 30letou válku ...
... a tak si Krokodýl sedl a usilovně plakal.
Co řeknu, to sedí...
Nerad bych seděl za to, co řeknu.
http://www.mortaigne.com Projekt rekonstrukce vojenské jednotky z období třicetileté války

http://tricitka.brodec.org Diskusní fórum pro zájemce o třicetiletou válku
Nerad bych seděl za to, co řeknu.
http://www.mortaigne.com Projekt rekonstrukce vojenské jednotky z období třicetileté války

http://tricitka.brodec.org Diskusní fórum pro zájemce o třicetiletou válku
Naštěstí slečna, co mi psala kvůli tancování, že miluje "hystorii", tak už asi nebude mít žádné dotazy. 
"Bát se? Tebe? Před hodinou jsem zabila a stáhla medvěda dvakrát tak velkého - a to ani neměl tak hloupé poznámky!"
hra Proroctví, Altar
Zdravím. CHcem sa spýtať či nepozná niekto týchto ,,exotov,, ,ktorý boli včera oslobodzovať naše mesto ?
Podľa pozvanky sa malo jednať o 30-ročnú vojnu. Naštastie však prebehol aj odborný výklad pre verejnosť kde som sa napríklad dozvedel ,že v prešivanici su pozašívané kusy železa.
Bohužial ,alebo naštastie som nevydržal počúvať tú ,,užasnú,, prednášku dalej takže dalšie múdrosti som sa nedozvedel. Zvyšok nášho mesta však áno takže už aspoň každý kto ma pozná vie, do čoho to vlastne vrážam svoj čas a peniaze.
Podľa pozvanky sa malo jednať o 30-ročnú vojnu. Naštastie však prebehol aj odborný výklad pre verejnosť kde som sa napríklad dozvedel ,že v prešivanici su pozašívané kusy železa.
Bohužial ,alebo naštastie som nevydržal počúvať tú ,,užasnú,, prednášku dalej takže dalšie múdrosti som sa nedozvedel. Zvyšok nášho mesta však áno takže už aspoň každý kto ma pozná vie, do čoho to vlastne vrážam svoj čas a peniaze.
Tranďák říznutej rádiem a poplašnou sirénou.Siegfried napsal:Jsem nevěděl že je Madlénka tranďák
- každá dlouhodobá politika potřebuje jednou za čas projít takovou malou defenestrací.
Fox: Nákrčníky + ramená, vzpieračské ponitované opasky, buzňáče, bez pokrývok hláv a ešte k tomu "poučný" kus hystérie... Čo viac si priať, nie ? 
Varpulis
- narvek
- SHŠ: Cornwallská lehká pěchota
- Místo/Bydliště: Kostelní Radouň/Praha
- Kontaktovat uživatele:
Bradavková zbroj:

Si to asi jen popletly s brigantinouVarpulis napsal:Fox: Nákrčníky + ramená, vzpieračské ponitované opasky, buzňáče, bez pokrývok hláv a ešte k tomu "poučný" kus hystérie... Čo viac si priať, nie ?
Pěchota z přesvědčení.
Narvek - to bude asi ten Kolínský Grunwald, že? To bude ten důvod, proč na Kolín nejezdím...
- Bilajz
- SHŠ: Burgunďané, Doba Karlova
- Místo/Bydliště: Brno
Marsalku ano, to je tenhle Kolin. A byly tam jeste horsi zverstva 
Jo, to byla ta perda v sobotu po ránu, když na Českém rozhlase hlásili, že: "... u Kolína proběhne rekonstrukce bitvy u Grünwaldu."Maršálek napsal:Narvek - to bude asi ten Kolínský Grunwald, že? To bude ten důvod, proč na Kolín nejezdím...
"Bát se? Tebe? Před hodinou jsem zabila a stáhla medvěda dvakrát tak velkého - a to ani neměl tak hloupé poznámky!"
hra Proroctví, Altar
a v bradavkové zbroji kráčí jistě sám velkokníže Vitold, doprovázen svými nobily v tradičních litevských zbrojích počátku 15. st. 
- narvek
- Kontaktovat uživatele:
Jak jsi to poznal? Chudáci litevci dostávali pěknou čočku, opakovaně jsme je zbourali my, pak řádový, pak zas my...Holt si vytáhli krátkou slámku...Maršálek napsal:a v bradavkové zbroji kráčí jistě sám velkokníže Vitold, doprovázen svými nobily v tradičních litevských zbrojích počátku 15. st.
že by šla mizerná výstroj ruku v ruce s mizernou koordinací a bojovou přípravou? jinak jistě dobří duelanti a zkušení šermíři s mnohaletou zkušeností asi neustáli konfrontaci s šiky, že?
P.S. ale já jsem jenom taková namachrovaná rychlokvaška, co se nákupem LH věcí stala extrémistou a teď se tu předvádí(to je zase na čš počtěníčko
)
P.S. ale já jsem jenom taková namachrovaná rychlokvaška, co se nákupem LH věcí stala extrémistou a teď se tu předvádí(to je zase na čš počtěníčko
- narvek
- Kontaktovat uživatele:
To určitě není pravda, to je jen nesportovní chování těch zlých "prasata s těma tyčovkama co tam půce litvy rozbila hlavy a ještě se nám vrhla na knížete? hovada... " . Největší fauly: fyzička, funkčnost výbavy, pravidalný trénink, pečlivost přípravy