To si klidně rejpni.Maršálek napsal:kdopak asi 8 let piplal mně? hádám, že asi nikdo a tak jsem vlastně chudáček a nechtěné dítě ulice... a na vině je vlastně tahle společnostKrea napsal: A nejvíc mě s..., že je člověk 8 let piplá z úplnejch kuřat ...![]()
sorry za OT, ale tohle slýchám často u soudu a tak jsem nemohl odolat
Kandidáti do pranýře
Re: Kandidáti do pranýře
"Bát se? Tebe? Před hodinou jsem zabila a stáhla medvěda dvakrát tak velkého - a to ani neměl tak hloupé poznámky!"
hra Proroctví, Altar
ženské už mně nechtějí, tak se ucházím o ruku ctihodného bratra - to je dobově fuj a tak to patří do pranýře 
- Přílohy
-
- žádost o ruku.jpg (131.83 KiB) Zobrazeno 5297 x
Taky psychicky narušenej. Výborně!Maršálek napsal:ženské už mně nechtějí, tak se ucházím o ruku ctihodného bratra - to je dobově fuj a tak to patří do pranýře
"Bát se? Tebe? Před hodinou jsem zabila a stáhla medvěda dvakrát tak velkého - a to ani neměl tak hloupé poznámky!"
hra Proroctví, Altar
Bratr je tak zapálen pro víru, že mu hoří kláda. Že se, Maršálku, nestydíš. 
"Všude je základním krokem vyjít ke kořenům své krajiny, svého etnika, svého dědictví. To není žádný nacionalismus, to je přirozený pluralismus, ve kterém vyrůstal druh homo sapiens sapiens." Egon Bondy
Do pranýře je ho škoda. Šup s ním hned do bedny!Maršálek napsal:ženské už mně nechtějí, tak se ucházím o ruku ctihodného bratra - to je dobově fuj a tak to patří do pranýře
Klid v duši? ...možná...
Už mi nestačila ruka, našel jsem si kluka. Teď ho každej večer ...

Něco málo ze Starej Ľubovňe... pro dychtivé :-P
Pozdněgotická sumka

Velkokníže Vitold, kožená verze

Pozdněgotická sumka
Velkokníže Vitold, kožená verze
Kritizovat- to znamená usvědčit autora, že to nedělá tak, jak
bych to dělal já, kdybych to uměl.
Čapek K.
Čapek K.
A teraz to zacne...
"Humor je boj s lidskou hloupostí. V tomto boji nemůžeme nikdy vyhrát, ale nikdy v něm nesmíme ustat. Ovšem pozor na zmýlenou - ten, koho považujeme za blbce, považuje za blbce nás. Jde o to nevyvraždit se." Jan Werich
- Kuno
- Bůh rytířů

- SHŠ: SHŠ Revertar
- Místo/Bydliště: Zlín
Co by začalo ? Keckaři jsme všichni,někdo víc,někdo méně.Olaff napsal:A teraz to zacne...
Ti,co jsou víc keckoidní to akorát mají problém veřejně přiznat a posléze svůj přístup měnit a o to potom keckaří více.
Wir wissen was wir sollen machen und niemand wird uns kommandieren!!!
Slovenskoooo, slovenskoooo
Tento rok bol urodny aj na par novych tvari
Tento rok bol urodny aj na par novych tvari
Muž může být šťasten s kteroukoli ženou, pokud ji nemiluje.(Oscar Wilde)
Je-li některá žena věrna svému muži, je to ze zlomyslnosti k tomu třetímu. (Oscar Wilde)
Je-li některá žena věrna svému muži, je to ze zlomyslnosti k tomu třetímu. (Oscar Wilde)
Mám přidávat další? 
Kritizovat- to znamená usvědčit autora, že to nedělá tak, jak
Čapek K.
Čapek K.
- narvek
- SHŠ: Cornwallská lehká pěchota
- Místo/Bydliště: Kostelní Radouň/Praha
- Kontaktovat uživatele:
V nejbližších dnech ti přijde účtenka za opravu počítače způsobenou poprskáním kafem. Málem jsem se udusil.Kain napsal:Bratr je tak zapálen pro víru, že mu hoří kláda. Že se, Maršálku, nestydíš.
Maršálku, na to jsi přišel před nebo po těch manévrech co jste měli v Jaroměři?
Ignac: no, ja som sice tiez len rychlokvaska, ale som za
ked uz si sa natrapil s tym fotenim...
Inak sme stihli spomenut nejaku kritiku (a fakt nebola az taka hrozna) na bitku a ucastnikov aj na slovenskom serme a uz je tam strasny flame
ah jooo...
Inak sme stihli spomenut nejaku kritiku (a fakt nebola az taka hrozna) na bitku a ucastnikov aj na slovenskom serme a uz je tam strasny flame
Muž může být šťasten s kteroukoli ženou, pokud ji nemiluje.(Oscar Wilde)
- Kuno
- Bůh rytířů

- SHŠ: SHŠ Revertar
- Místo/Bydliště: Zlín
flame na serm.sk........jdu si počíst...

Wir wissen was wir sollen machen und niemand wird uns kommandieren!!!
Zatial nic moc, nezapojila sa este tazka pechota do debaty... 
"Humor je boj s lidskou hloupostí. V tomto boji nemůžeme nikdy vyhrát, ale nikdy v něm nesmíme ustat. Ovšem pozor na zmýlenou - ten, koho považujeme za blbce, považuje za blbce nás. Jde o to nevyvraždit se." Jan Werich