Kandidáti do pranýře

odstrašující případy, nevídané události...
Ignac
SHŠ: kanton Bern
Místo/Bydliště: Praha

Re: Kandidáti do pranýře

Příspěvek od Ignac »

Jj, serm.sk uz davno ctu :-P

A kdyz chcete, tak vám sem pošlu i keckaře, co chodili v keckách jen v sobotu ráno, když tam ještě nebyli diváci... :wave:

Uherští chlapci, pěkní, ale nechtěli si namočit botičky asi...
Obrázek

Obrázek

Najděte chybu...
Obrázek

A oni ho do toho ještě oblékají...
Obrázek

A na závěr... ale ne, já ho sem nedám, vždyť mi Kubo zatím nic špatného neudělal :occasion5: Tak už nic.
Kritizovat- to znamená usvědčit autora, že to nedělá tak, jak
bych to dělal já, kdybych to uměl.

Čapek K.
Olaff
Místo/Bydliště: Košice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Olaff »

Kuno napsal:Co by začalo ? Keckaři jsme všichni,někdo víc,někdo méně.

Ti,co jsou víc keckoidní to akorát mají problém veřejně přiznat a posléze svůj přístup měnit a o to potom keckaří více. :D
Absolutne dokonale...:thumbup:
"Humor je boj s lidskou hloupostí. V tomto boji nemůžeme nikdy vyhrát, ale nikdy v něm nesmíme ustat. Ovšem pozor na zmýlenou - ten, koho považujeme za blbce, považuje za blbce nás. Jde o to nevyvraždit se." Jan Werich
Kuno
Bůh rytířů
Bůh rytířů
SHŠ: SHŠ Revertar
Místo/Bydliště: Zlí­n

Příspěvek od Kuno »

Olaff napsal:Zatial nic moc, nezapojila sa este tazka pechota do debaty... :banan:
no,vyčkáme..... :D
Já jsem zvědavý jaké budou reakce na fest na Č.Kameni.
:D
Wir wissen was wir sollen machen und niemand wird uns kommandieren!!!
Olaff
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Olaff »

Aby sa nepovedalo, ze v Kosiciach nie su srdcari, ktori sa akosi zahadne dostali do Lubovne:

http://www.postimage.org/image.php?v=PqBNDSi
"Humor je boj s lidskou hloupostí. V tomto boji nemůžeme nikdy vyhrát, ale nikdy v něm nesmíme ustat. Ovšem pozor na zmýlenou - ten, koho považujeme za blbce, považuje za blbce nás. Jde o to nevyvraždit se." Jan Werich
narvek
SHŠ: Cornwallská lehká pěchota
Místo/Bydliště: Kostelní Radouň/Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od narvek »

Broken! nakopat! :violent1:
Jsme z Cornwallu, kde muži jsou muži a ovce se třesou strachy!
http://www.movember.com/m/1826062
Madeleine
SHŠ: Civitas Pragensis
Místo/Bydliště: Praga.

Příspěvek od Madeleine »

Ignac: :clap:
Omnia Vincit Amor
Ignac
SHŠ: kanton Bern
Místo/Bydliště: Praha

Příspěvek od Ignac »

Olaff napsal:Aby sa nepovedalo, ze v Kosiciach nie su srdcari, ktori sa akosi zahadne dostali do Lubovne:

Ej, no, ty jsem taky viděl, jak si rovnali svoje štíty, ale bohužel jsem nikdy neměl u sebe foťák, takže mi unikli... ALe což, pěkné botasky to byli :-D
Kritizovat- to znamená usvědčit autora, že to nedělá tak, jak
bych to dělal já, kdybych to uměl.

Čapek K.
Krea
Místo/Bydliště: Plzeň
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krea »

Co u vás botasky, to u nás baletní nácvičky ... :-)))
"Bát se? Tebe? Před hodinou jsem zabila a stáhla medvěda dvakrát tak velkého - a to ani neměl tak hloupé poznámky!" :) hra Proroctví, Altar
Mahy
Místo/Bydliště: Třebíč

Příspěvek od Mahy »

Olaff napsal:Aby sa nepovedalo, ze v Kosiciach nie su srdcari, ktori sa akosi zahadne dostali do Lubovne:

Heršoft na té glocně vlevo má čs. helmu vz.29 nebo je to německej gladiator Luftschutz? :shock:
Quod licet Jovi, non licet bovi
Rychlokvaška ve všech směrech
http://polnimyslivci.webnode.cz/
Olaff
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Olaff »

Mahy, co nepoznas salier? :roll:
scarvein

Příspěvek od scarvein »

Mne sa najviac pacilo, ked som prichadzal s vlajkou na bojisko a jeden z Batuhly sa na mna oboril, ze sa lesknem ako psie gule. Ked som ho potom spravne pocastoval ze je okapar a ze nech si skusi pozriet niekde aspon obrazok ako ma vypadat zbroj 15. storocia a o kostyme uz nehovorim ani, tak sa hrozne urazil... ze ja ti dam okapy!! :)

Pre mna su batuhlacke valcovane plechy asi to najhorsie, co na slovensku vidim. Beztvare, neesteticke, nefunkcne, hlucne. Zarucena moravska garazova produkcia :) Nemate niekto ich foto? :protest:
Siegfried
Chaos
Chaos

Příspěvek od Siegfried »

scarvein napsal:Mne sa najviac pacilo, ked som prichadzal s vlajkou na bojisko a jeden z Batuhly sa na mna oboril, ze sa lesknem ako psie gule. Ked som ho potom spravne pocastoval ze je okapar a ze nech si skusi pozriet niekde aspon obrazok ako ma vypadat zbroj 15. storocia a o kostyme uz nehovorim ani, tak sa hrozne urazil... ze ja ti dam okapy!! :)
Nechci ti kazit náladu, ale pokud máš zbroj naleštěnou tak to taky není moc košer :)

Protož, prosím, povstaň Pane Bože vojsk, silný mstiteli, jenž mstíš hřiechy otcóv nad syny až do třetieho i čtvrtého pokolenie! Pozdvihni sě, jenž súdíš zemi, odplať otplatu pyšným a na tohoto přezřejmého potupitele tvého nepoškvrněného zákona a znamenitého haněče a tvých věrných lítého záhubci ruku tvé pomsty ztáhni!
scarvein

Příspěvek od scarvein »

Samozrejme, o tom niet pochyb. Nalestenych zbroji bolo uplne minimum. Ale moj kostym je stavany na vysokeho slachtica, ktory si to moze dovolit. S tym som do toho isiel. Ja som ten v tom cervenom brokatovom jupone, co sme spolu prehodili v tabore par slov pred nasim stanom :)

Skor mi islo celkom o funkcnost a vyzor tych plechov, co na sebe batuhla nosi, to ani vo sne nepripomina zbroj, skor nestastny pokus o rekonstrukciu Sputnika 1.
deCarabas

Příspěvek od deCarabas »

Vlajkonosic Scarvein, aspon myslim:

Obrázek

Cosi ktosi z Batuhly:

Obrázek
Muž může být šťasten s kteroukoli ženou, pokud ji nemiluje.(Oscar Wilde)

Je-li některá žena věrna svému muži, je to ze zlomyslnosti k tomu třetímu. (Oscar Wilde)
Siegfried
Chaos
Chaos

Příspěvek od Siegfried »

scarvein napsal:to ani vo sne nepripomina zbroj, skor nestastny pokus o rekonstrukciu Sputnika 1.
Muhehehe

Protož, prosím, povstaň Pane Bože vojsk, silný mstiteli, jenž mstíš hřiechy otcóv nad syny až do třetieho i čtvrtého pokolenie! Pozdvihni sě, jenž súdíš zemi, odplať otplatu pyšným a na tohoto přezřejmého potupitele tvého nepoškvrněného zákona a znamenitého haněče a tvých věrných lítého záhubci ruku tvé pomsty ztáhni!
Odpovědět

Vrátit se na “SSB pranýř”