Galerie luků - uživatelé
Moderátoři: hawkwind, lasky, Pája1111
Re: Galerie luků - uživatelé
Tvoj dostrel presne zodpovedá tej libráži. Máš to ok.
Proč bych tě vyhazoval, my jsme rádi, když někdo dělá luky a konečně někdo taky maká. Jen ty zakládky...ty zakládky....
J.
J.
Power is a dimension which raises all these concerns a thousand fold. With power you can indulge corrupt motives with corrupt behavior, coerce others into collaborating or submitting to your corruption, and impose the consequences of it on many innocent people much more easily. Why is then everybody willing to offer endless benefits of a doubt to the powerful, and none to the powerless?
Oba luky máš naozaj krásne tilerované.
Idem teraz skúsiť ušáka z drínového kminku. Má dĺžku 66, priemer 2, extra tvrdé drevo sušené sedem mesiacov a ešte nieje úplne suché.
http://picasaweb.google.com/cornus2/CornusMolly#
Idem teraz skúsiť ušáka z drínového kminku. Má dĺžku 66, priemer 2, extra tvrdé drevo sušené sedem mesiacov a ešte nieje úplne suché.
http://picasaweb.google.com/cornus2/HRAB#
50@28 hrab- habr
69 ntn, 40 mm široký
560 gramov, pol palca set
proces výroby trval 20 dní, väčšinu času som ho vypaloval v aute.
Tento hrab ma popolavú až miestami hnedú farbu.
50@28 hrab- habr
69 ntn, 40 mm široký
560 gramov, pol palca set
proces výroby trval 20 dní, väčšinu času som ho vypaloval v aute.
Tento hrab ma popolavú až miestami hnedú farbu.
Super! Ted´jsem vytáhl nějaký dřevo na dílně a musím říct, že je všechno vlhký. Zkurvený počasí. Chvíli jsem měl taky asi 5 tyčí v autě, ale jestli to pomohlo....Mám ted´předříznutý hodně zajímavý snake flatbow z habru, ale chvíli musí počkat...
J...
J...
Power is a dimension which raises all these concerns a thousand fold. With power you can indulge corrupt motives with corrupt behavior, coerce others into collaborating or submitting to your corruption, and impose the consequences of it on many innocent people much more easily. Why is then everybody willing to offer endless benefits of a doubt to the powerful, and none to the powerless?
Ha, vozil som to keď bol ešte hic a pálili sedačky. Teraz už neschne. Keď chčije mám v byte vlhkosť 70%.
Tu som sa aj trafil do váhy podľa Badgerovho vzorca, výpočet 555g., reál 560 g.
Špice sú široké 9 mm, prešiel som na čelné zárezy pre tetivu, zatiaľ držia.
Je to parádny mrštník.
Tu som sa aj trafil do váhy podľa Badgerovho vzorca, výpočet 555g., reál 560 g.
Špice sú široké 9 mm, prešiel som na čelné zárezy pre tetivu, zatiaľ držia.
Je to parádny mrštník.
Toto je rozkošný lučík.
Je to z drínového saplingu asi 6 cm priemeru.
Sušené v aute.
Čistý primitív ako si mohol vyškrabať neolitický lovec
Nestakuje ešte na 28 palcoch.
Vypadá trošku nesúmerne, jedno rameno malo malý deflex.
Toto je rozkošný lučík.
Je to z drínového saplingu asi 6 cm priemeru.
Sušené v aute.
Čistý primitív ako si mohol vyškrabať neolitický lovec
Nestakuje ešte na 28 palcoch.
Vypadá trošku nesúmerne, jedno rameno malo malý deflex.
"Čistý primitiv" - inu jaký kmán, takový pán
Dělals to šutrem?
J.
Dělals to šutrem?
J.
Trvalo mi to cca tri hodky oceľou. Obsidiánom asi kolko?, desaťnásobok času?
Je to v podstate len odeberenie materiálu z rovnej vetve.
Tomu českému prísloviu som akože nerozumel.
Je to v podstate len odeberenie materiálu z rovnej vetve.
Tomu českému prísloviu som akože nerozumel.
- Lumir
- Místo/Bydliště: Krakonošovo
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem dokončil další věc co jsem tu měl rozdělanou, teď už se vrhnu na tu 80ku.
Habrový take-down flatbow, NTN 190cm, 55#@32", ramena v nejširším místě 45 x 18 mm.
Vnitřní průměr rádlovaného socketu je 32mm.

Habrový take-down flatbow, NTN 190cm, 55#@32", ramena v nejširším místě 45 x 18 mm.
Vnitřní průměr rádlovaného socketu je 32mm.

Tuez cette merdaille!
To je tiež riešenie ako dostať rovný kus habru.
Skvelé.
Človeče, si dlhý jak týždeň do výplaty.
Ako hodnotíš to drevo na luk?
Idem teraz robiť z tretí flatbow z hrabu.
Skvelé.
Človeče, si dlhý jak týždeň do výplaty.
Ako hodnotíš to drevo na luk?
Idem teraz robiť z tretí flatbow z hrabu.
- Lumir
- Kontaktovat uživatele:
No, dřevo na luky je to velmi dobré. Ani nemám problém sehnat dostatečně dlouhý kus, jako spíš že je mám do vrtule, na dvou metrech se mi otočí o 90 stupňů. Ale pásule to schroustá 
Hlavně konečně možnost jak udělat pro mě dostatečně dlouhý luk se kterým se vejdu do vlaku
Hlavně konečně možnost jak udělat pro mě dostatečně dlouhý luk se kterým se vejdu do vlaku
Tuez cette merdaille!
Dobré lumíre. Ten socket takhle drží? Přijde mi ta nástrčka celkem krátká. Na spodním rameni v první třetině od rukojeti máš docela flatspot, ale ty takedowny se špatně hodnotěj na tiler. Zkus dát nocking point o 7 mm výš než ted´.
Jinak se mi to moc líbí, dobrá práce.
J.
Jinak se mi to moc líbí, dobrá práce.
J.
- Lumir
- Kontaktovat uživatele:
Obě ramena jsou do toho socketu zapuštěna 6,5cm hluboko a zatím to drží.
Příště budu dělat longbow, jeho průřez se bude do kulatého soketu zapouštět mnohem snadněji...
NP zkusím posunout, uvidíme. Díky
Příště budu dělat longbow, jeho průřez se bude do kulatého soketu zapouštět mnohem snadněji...
NP zkusím posunout, uvidíme. Díky
Tuez cette merdaille!
Uh, nejde mi o to kolik jsou ramena zapuštěná do toho socketu. Jde mi o to, že je krátkej. Ale zase vypadá robustně.
J.
J.