Galerie luků - uživatelé
Moderátoři: hawkwind, lasky, Pája1111
- Lumir
- Místo/Bydliště: Krakonošovo
- Kontaktovat uživatele:
Re: Galerie luků - uživatelé
Jo, aha. No, ono to tam není moc vidět, ale je tam závit. Je to screw socket, fotka je v TTBB 3 str. 167. A je to z nerezu. 
Tuez cette merdaille!
Ano to vysvětluje všechno....
J.
J.
Power is a dimension which raises all these concerns a thousand fold. With power you can indulge corrupt motives with corrupt behavior, coerce others into collaborating or submitting to your corruption, and impose the consequences of it on many innocent people much more easily. Why is then everybody willing to offer endless benefits of a doubt to the powerful, and none to the powerless?
Abych furt jenom nekecal

Luk co jsem udělal pro Mášu. Megaholmegaard 80#/31". Já teda nedělám ty eifel špičky tak modelované ani hluboké, ani dlouhé. Obvykle pod ní stačí jedno léto na vyztužení.
Je to jasan co jsem kácel v únoru, dobrej matroš. Je to nafouklá verze luku co jsem dělal pro Triss, ten její je z lehčího materiálu a asi poloviční nátah, ale hodně rychlej.
J.

Luk co jsem udělal pro Mášu. Megaholmegaard 80#/31". Já teda nedělám ty eifel špičky tak modelované ani hluboké, ani dlouhé. Obvykle pod ní stačí jedno léto na vyztužení.
Je to jasan co jsem kácel v únoru, dobrej matroš. Je to nafouklá verze luku co jsem dělal pro Triss, ten její je z lehčího materiálu a asi poloviční nátah, ale hodně rychlej.
J.
Power is a dimension which raises all these concerns a thousand fold. With power you can indulge corrupt motives with corrupt behavior, coerce others into collaborating or submitting to your corruption, and impose the consequences of it on many innocent people much more easily. Why is then everybody willing to offer endless benefits of a doubt to the powerful, and none to the powerless?
- Pája1111
- Bůh inhumačních technik

- SHŠ: Divoké svině
- Místo/Bydliště: Brno
Hezká práce. Foto v nátahu nemáš? Už vidím Mášu, jak se tetelí radostí 
„Jest čestné koupiti si dívku, unésti ji násilím je znakem statečnosti a odvahy, ale svésti děvče úsměvy a sladkými slůvky je podlé a hanebné“
Ten je vymazlený. Špičky máš ukončené ako to ja robím.
Mám tiež nový 60 lb z agátu, viac fotiek keď bude doma foťák.
http://picasaweb.google.com/lh/photo/r5 ... directlink
Je tošku charakterový.
Včera som našiel tvrdý jilm s drevom farby čokolády, tiež nafotím. Budú holmíci jedna radosť.
Mám tiež nový 60 lb z agátu, viac fotiek keď bude doma foťák.
http://picasaweb.google.com/lh/photo/r5 ... directlink
Je tošku charakterový.
Včera som našiel tvrdý jilm s drevom farby čokolády, tiež nafotím. Budú holmíci jedna radosť.
- Pája1111

Hezký akátik. Když má luk charakter, je hezčí
Já už budu mít konečně chvíli času a pustím se taky do nějakých luků, jen doufám, že mi z toho nepolezou zase 150# 
„Jest čestné koupiti si dívku, unésti ji násilím je znakem statečnosti a odvahy, ale svésti děvče úsměvy a sladkými slůvky je podlé a hanebné“
Je to hezčí, ale víc práce s tilerovaním. Tento má trošku reflex.
Najlepšie sa mi robí 50-60 lb, mám to už nacvičené a v oku. Furt niekto chce na mne celodrevo 30 lb a to ma teda neteší.
Najlepšie sa mi robí 50-60 lb, mám to už nacvičené a v oku. Furt niekto chce na mne celodrevo 30 lb a to ma teda neteší.
Hm, to netěší ani mě
Je to ale udělané jinak než máš ty, ty konce.
Pája : fotku v nátahu nemám, Máša hned první 45 gramovej šíp (jedinej) ztratil. První ranou

J.
Pája : fotku v nátahu nemám, Máša hned první 45 gramovej šíp (jedinej) ztratil. První ranou
J.
Myslím špičku do kýlu, ten hrot a čelný zárez na tetivu. Mám to na posledných 8 lukoch
To dělám už 10 let. Ale je tam laburnová overlay, tak jak je neděláš.
J.
J.
To ne.
Mám slonovinu aj parohovinu. Čakám na drevo, ktoré ich bude hodné.
Mám slonovinu aj parohovinu. Čakám na drevo, ktoré ich bude hodné.

Jasan, 62#/28", 190cm.
Uprostřed 32 x 21 mm, konce 10 x 10 mm.
Tětiva vlámská z 18 vláken Spectra 652, zatím bez omotávky.
Povrchová úprava bude opět 4 vrstvy PUR laku.
SG a celková váha zatím neměřeny, dostřel nezkoušen.
Vzdělání při člověku nectném je toliko jako šperk v rypáku svině. J. A. Komenský
- Pája1111

Tiler se mi moc nelíbí.... A ty špičky? Přijdou ještě dodělat, nebo je necháš tak zaříznutý do ploska?
Na tom ohebnějším rameni máš pant, podle mého by bylo dobré celý luk ubrat. No, spíš tam máš plošky. Ubral bych z pravého ramena a potom to celé dotileroval....
Na tom ohebnějším rameni máš pant, podle mého by bylo dobré celý luk ubrat. No, spíš tam máš plošky. Ubral bych z pravého ramena a potom to celé dotileroval....
Jsem vinen, přiznávám. Není to nic moc. Ta chybná místa jsou v místech suků a měl jsem s nimi hodně potíží. Vlastně jsem z takového materiálu dělal poprvé.
Špičky nechávám takhle zaříznuté.
Špičky nechávám takhle zaříznuté.
Vzdělání při člověku nectném je toliko jako šperk v rypáku svině. J. A. Komenský
S ohľadom na to , že ten materiál nieje dokonale rovný sa mi to zdá dobré. Set je vyhovujúci. Prax ukáže čo to vydrží.