Nechci mentorovat ale mohlo by to být o hubu.
(komu ještě neprolít nad hlavou nabiják, že?)
K.
Moderátoři: Broďan, dave77, Zdenál, BidakII, Mac, schwarzhelm

Kamil Pce napsal:Já používám laboratorní třecí misku s tloučkem. Opatrně.

Konkrétně můj případ není moc typický. Já jsem před pár lety rozmočil v misce ve vodě půl piksly Vesuvitu, nechal jsem to vykrystalizovat a rozdrtil dřevěnou tyčkou. Pak jsem do toho přidal trochu nedrceného Vesuvitu a tahle zásoba mi dochází až teď.axík napsal:Meleš ho na jemno? Popřípadě v čem?

Kafe se střelným prachem může mít pěknej říz, ale pro naší dobu je to nežádoucí příměs. Stačí, že ojebáváme Vesuvitem, místo abychom si vyráběli sanytr z ovčího hnoje, v milíři pálili dřevěné uhlí a síru kupovali u alchymistySiegfried napsal:Já melu na keramickém mlýnku na koření![]()

Broďan napsal:Kafe se střelným prachem může mít pěknej říz, ale pro naší dobu je to nežádoucí příměs. Stačí, že ojebáváme Vesuvitem, místo abychom si vyráběli sanytr z ovčího hnoje, v milíři pálili dřevěné uhlí a síru kupovali u alchymistySiegfried napsal:Já melu na keramickém mlýnku na koření![]()
Ten mlýnek na koření je dobrej nápad a když se mele pepř, nemůže trocha střelného prachu být na škodu, takže netřeba čistit.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host