Galerie luků - uživatelé
Moderátoři: hawkwind, lasky, Pája1111
Re: Galerie luků - uživatelé
Baza je slabšia v tahu. Skúšal som urobiť väčší reflex a prasklo mi to na backu.
Mám od kamoša 10 rokov odrezaný kmienok. Pokúsim sa urobiť slabí 45 lb športový longbow s hlbokým D prierezom.
Mám od kamoša 10 rokov odrezaný kmienok. Pokúsim sa urobiť slabí 45 lb športový longbow s hlbokým D prierezom.
niečo nové: http://picasaweb.google.com/D.Matejov/A ... 0197004082
p.s. drak, nezabúdaj, že ak máš reflex trebárs 3", tak ako keby ho napneš o tie 3 palce viac.
p.s. drak, nezabúdaj, že ak máš reflex trebárs 3", tak ako keby ho napneš o tie 3 palce viac.
Nejprve si zjistěte fakta, potom je můžete překroutit dle libosti.
Mark Twain
Mark Twain
- Drak
- Dietolog

- Místo/Bydliště: Myjava, SK
- Kontaktovat uživatele:
TO mě napadlo, ale stejně to nemusím řešit
Na konci mě vycházela vlákna a nevšiml jsem si toho, bez praská stejně jako tis...
Drak
Máš tam pekné kusy.
Musím pridať vo vývoji.
Musím pridať vo vývoji.
nie je to celkom elb, ale nevedel som, kde ho zaradiť. dúfam, že sa bude páčiť:
http://picasaweb.google.com/D.Matejov/A ... 5479755314
poriadne mi ho okomentujte až viem na čom som
ten hrab sa mi zdá akýsi pomalý. ešte ho otestujem a uvidím. len je slabý, to bude asi tým.
http://picasaweb.google.com/D.Matejov/A ... 5479755314
poriadne mi ho okomentujte až viem na čom som
ten hrab sa mi zdá akýsi pomalý. ešte ho otestujem a uvidím. len je slabý, to bude asi tým.
Mark Twain
Mark Twain
- Pája1111
- Bůh inhumačních technik

- SHŠ: Divoké svině
- Místo/Bydliště: Brno
Pěkné, zvláště mě oslovilo zpracování backu, s tím sis fakt vyhrál!!! Gratuluji. 
„Jest čestné koupiti si dívku, unésti ji násilím je znakem statečnosti a odvahy, ale svésti děvče úsměvy a sladkými slůvky je podlé a hanebné“
Dobrý. Vypadá jako ty neoltické luky. IMHO jak je ten habr těžší, tak je třeba bejt víc paranoidní ohledně kontroly hmotnosti. Ale s tímhle charakterem není kam se hnát. Taky může bejt, že je to trochu vlhký, on ten habr je na to citlivější ještě možná i něž jasan. Dej ho na pár dní na topení 
J.
J.
Power is a dimension which raises all these concerns a thousand fold. With power you can indulge corrupt motives with corrupt behavior, coerce others into collaborating or submitting to your corruption, and impose the consequences of it on many innocent people much more easily. Why is then everybody willing to offer endless benefits of a doubt to the powerful, and none to the powerless?
Dave, klobouk dolů, ten luk vypadá nádherně, je to takový ten ošklivec, který se všem libí.
- Drak
- Dietolog

- Kontaktovat uživatele:
Novej luk. Dřevo je bez, délka NTN 75". Síla neměřena, mám rozbitej mincíř, je celej takovej pokroucenej, holt na 150lb byl slabý. Odhaduji to na 90-100# na 32" na to jak je krátký se natahuje dobře, set to chytlo palec.

Drak
- Pája1111
- Bůh inhumačních technik

- SHŠ: Divoké svině
- Místo/Bydliště: Brno
Pěkný luk!!! Tiler super, uvidíme, jak bude střílet....
„Jest čestné koupiti si dívku, unésti ji násilím je znakem statečnosti a odvahy, ale svésti děvče úsměvy a sladkými slůvky je podlé a hanebné“
no ďakujem teda za pochvalu
s tým backom som sa teda pobavil...
myslím, že je ten dosť suchý, mal som ho u krbu. mohol som ho urobiť ešte ľahší, ale pôvodne som ho chcel trochu širší, len som zmenil plán
. je tam dole hmotnosť. nemyslím, že je to nejaký "vrhač kameňov". ešte ho otestím a pošlem výsledky (len ho zrovna nemám pri sebe).
mam ešte druhu polovicu
drak, pekný len by som nabudúce rúčku doškrábol na kruhovejší tiler . ale ti angličani to tiež robili bohvieako
set dobrý nato ako je krátky.
myslím, že je ten dosť suchý, mal som ho u krbu. mohol som ho urobiť ešte ľahší, ale pôvodne som ho chcel trochu širší, len som zmenil plán
mam ešte druhu polovicu
drak, pekný len by som nabudúce rúčku doškrábol na kruhovejší tiler . ale ti angličani to tiež robili bohvieako
Mark Twain
Mark Twain
- Drak
- Dietolog

- Kontaktovat uživatele:
Kdepak, tohle považuji za eliptický tiler. Je právě na těch lucích z Mary Rose. Jak budu doma pošlu ti fotku.
Drak
Zdar, tady je luk bambus/IPE cca 90# na 30".
Dělal jsem ho s velkou pomocí a krutým dohledem Hawkwinda Nekompromisního
.
Má 191cm ntn. Uprostřed 29x23mm, konce 10mm. Váha 673g, SF 1,5".
Polotovar je staršího data a bambus má dost široký, tak to chytlo trochu větší set.

Draku, super luk. Zkus ho zvážit, ať si je porovnáme
Dělal jsem ho s velkou pomocí a krutým dohledem Hawkwinda Nekompromisního
Má 191cm ntn. Uprostřed 29x23mm, konce 10mm. Váha 673g, SF 1,5".
Polotovar je staršího data a bambus má dost široký, tak to chytlo trochu větší set.
Draku, super luk. Zkus ho zvážit, ať si je porovnáme