Bum napsal:
Hm. Ono se to sice představuje jako teambuilding, ale to nevadí, jsou to podobná slova se skoro stejným počtem slabik.
Ty tam čteš
teambuilding, já tam čtu
husita. Jen toho husity tam vcelku moc není. Možná je to nějaká moje deformace... Asi by mě zajímalo jestli je to interní teambuilding, nebo akce pro někoho platícího, ale třeba pro mě je to naprosto jako pěst na oko - v porovnání s ostatními fotkami tam, je to dosti divná prezentace.
Aby to neznělo tak namyšleně: Našel bych tam i dost toho co se mi líbí (ať již proto že je to dobré, nebo z mojí vlastní neznalosti období/tématu) a jestli jsou divadelně dobří, tak jen houšť (znám hromadu lidí co mají fešné vymazlené kostýmky s dobovým střihem a nejdobovějšího materiálu který si vypěstovali od semínka, a dělají divadlo které stojí za hovno - a stejně ho dělají, a je to stejné zlo jako opačně). A zároveň vím že já mám také značné rezervy. Jenže o tom tahle diskuze tak úplně není.
A tahle "husitská" prezentace z mého pohledu na těch stránkách vyloženě škodí. A spíše než bych nenáviděl, tak je mi to líto.