A fotky nám neukážeš? Hanba ti!Dorlas napsal:tákže dnes som mal tú česť si na Oravskom hrade ošahať tie repliky veľmajstra Janka Janika a zaujala ma napríklad jeho replika celokovovej korvínovskej pavézy alebo päť kilové kordy...no proste dokonalé repliky...
Kandidáti do pranýře
Re: Kandidáti do pranýře
Kritizovat- to znamená usvědčit autora, že to nedělá tak, jak
bych to dělal já, kdybych to uměl.
Čapek K.
Čapek K.
- Dorlas
- SHŠ: Sprisahanci
- Místo/Bydliště: Žilina
- Kontaktovat uživatele:
hej je celokovová...nefotil som bohužiaľ...boli sme tam zo školy robiť ukážky kovania a ja som si na chvíľku odbehol pozrieť po hrade...ale ti meče sú brutál...to si neviem predstaviť ani len nosiť na opasku... 
"Never trust another reenactor."
No lebo tou vahou by ta to zlomilo v pase 
Muž může být šťasten s kteroukoli ženou, pokud ji nemiluje.(Oscar Wilde)
Je-li některá žena věrna svému muži, je to ze zlomyslnosti k tomu třetímu. (Oscar Wilde)
Je-li některá žena věrna svému muži, je to ze zlomyslnosti k tomu třetímu. (Oscar Wilde)
Výzva přijata jdu najít tu inkriminovanou fotkuCzernozub napsal:Vsadím se že já byl ještě horší, naštěstí z toho nejsou fotky.Aselhaz napsal: Vsadím se s tebou o co chceš, že jsem na sobě měl něco mnohomilionkrát horšího před cca pěti lety
![]()

Tak a jestli byl někdo horší keckař než já, tak ať se na místě do země propadnuAselhaz napsal:Výzva přijata jdu najít tu inkriminovanou fotkuCzernozub napsal: Vsadím se že já byl ještě horší, naštěstí z toho nejsou fotky.
- Přílohy
-
- P3211571.JPG (126.46 KiB) Zobrazeno 5534 x

Buznáče, rozervané triko, pohory, přes to svářečské kamaše, přes triko kožíšek, plášť z uměliny a katanu na opasku(aspoń jsem měl vymyšlenou historku jak jsem ji získal), na to nemáš 
Abych jen nespamoval:

Poznejte SHŠ
Abych jen nespamoval:

Poznejte SHŠ
Pěchota z přesvědčení.
- LosPedros
- SHŠ: http://rytiri.com/
- Místo/Bydliště: Ostrava
Jdete do toho teda prsama. To se musí nechat
Asi taky budu muset prohrábnout archiv, ale až tak silný dojem asi neudělám. Pohory jsem měl již v ranných začátcích obalené imitací dobové obuvi 
- Bilajz
- SHŠ: Burgunďané, Doba Karlova
- Místo/Bydliště: Brno
Zube ty jsi ta osoba ve fialovém? 
Ale prdlajs BilajzBilajz napsal:Zube ty jsi ta osoba ve fialovém?
Pánové, jste krásné kecky, ale vpravdě spamujete, tak se pochlubte svými začátky v té správné diskuzi... skoro všichni jsme začínali jako krásné kecky :-P
Čapek K.
Čapek K.
¨Amen.Mahy napsal:Ale prdlajs BilajzBilajz napsal:Zube ty jsi ta osoba ve fialovém?Vzácný snímek zachycuje vpravdě historický okamžik vzniku Černozuba! Dobře si povšimni toho zdiva za onou skupinkou! Nic? Tam přece evidentně hlodal a hlodá Zub času! A ze Zubu času už je jenom krůček k Černozubovi! Tajemství vzniku a prvního výskytu Černozuba je tak navždy odhaleno!
Bilajz: bejt to Dorlas, skoro bych se mohl urazit
Pěchota z přesvědčení.
- Dorlas
- SHŠ: Sprisahanci
- Místo/Bydliště: Žilina
- Kontaktovat uživatele:
Czernozub napsal:
Bilajz: bejt to Dorlas, skoro bych se mohl urazit
"Never trust another reenactor."
Čapek K.
Čapek K.
Ignac: No potěš. Brzy se přidám a zveřejním svoje fotoúlovky
Ale omluva předem, růžovou slovanskou batiku ze stánku vedle kostela jsem vyfotit nezvládla 
Malá a občas i šikovná
"Lid v celém království je pijácký, obžerství oddaný, pověrčivý a chtivý novot."
papež Pius II. na adresu českého lidu
"Lid v celém království je pijácký, obžerství oddaný, pověrčivý a chtivý novot."
papež Pius II. na adresu českého lidu