Kandidáti do pranýře
Re: Kandidáti do pranýře
- Romikov
- Bééé !!!

- Místo/Bydliště: Horní Řasnice ev.č.8
zapiš si za uši - dobro!.. Je zákeřné,... ale zlo ! Je vzrušující! Omamné! Je ... povznášející.... a teď táhni!
- Kuno
- Bůh rytířů

- SHŠ: SHŠ Revertar
- Místo/Bydliště: Zlín
a nejenom vzniká aleu některých i dlouho dál funguje. 
Wir wissen was wir sollen machen und niemand wird uns kommandieren!!!
Kuno napsal:a nejenom vzniká aleu některých i dlouho dál funguje.
hehe
http://ignatz.rajce.idnes.cz/Obludy_z_R ... 081615.jpg
Kritizovat- to znamená usvědčit autora, že to nedělá tak, jak
bych to dělal já, kdybych to uměl.
Čapek K.
bych to dělal já, kdybych to uměl.
Čapek K.
"hybaj, holoto jedna!" ...
no to mne po*er - ono to fakt pořád funguje.
no to mne po*er - ono to fakt pořád funguje.
Este ze tam maju natiahnutu tu vystraznu pasku.
Hej... Malo by tam ešte chodiť pár policajtov, ako vo filmoch, a vravieť ľuďom: "Chodťe domov, toto nie je divadlo."scarvein napsal:Este ze tam maju natiahnutu tu vystraznu pasku.
Varpulis
- noxter
- SHŠ: http://www.rytiri.com/
- Místo/Bydliště: Ostrava
No řekněte, něbželi byste se tam hned podívat? http://img7.rajce.idnes.cz/d0701/5/5049 ... ov_120.jpg
naštěstí, to nebylo tak hrozné
Kdo uteče vyhraje, kdo nepřijde nemusí utíkat...
- Bilajz
- SHŠ: Burgunďané, Doba Karlova
- Místo/Bydliště: Brno
Že by Barbaři pořádali setkání s bečkou?
- Kuno
- Bůh rytířů

tu "zbroj" z toho plakátu mosím mět,pak snad nebudu nudný akční archeolog a když to pomaluji barvama budu dělat i pestrá vystoupení. 
- Divous
- SHŠ: Slánská rota
- Místo/Bydliště: Kladno
- Kontaktovat uživatele:
Mojshe: Duch článku a určité pasáže mi hodně připomínají články, které jsem kdysi psal do časopisu Pevnost v letech 2004 a 2005 - že by se kolega Waffle inspiroval?
Tak kdyby někdo měl zájem pátrat v archivech tak jsou to hlavně články "Železo je železo aneb jak se nestát keckařem 1 a 2" (Pevnost únor a březen 2004), "Chci dělat historický šerm" (duben 2004), "Vyrážíme na železnou bitvu 1" (Pevnost květen 2004), "Vyrážíme na železnou bitvu 2" (Pevnost říjen 2004), "Ideální výstroj an železnou bitvu" (Pevnost listopad 2004), "Scéniská vystoupení aneb vítejte v první lini" (Pevnost leden 2005), "Jak neudělat mizerné scénické vystoupení" (Pevnost duben 2005) a "Jak nebýt v bitvě za otloukánka" (Pevnost prosinec 2005).
Tak kdyby někdo měl zájem pátrat v archivech tak jsou to hlavně články "Železo je železo aneb jak se nestát keckařem 1 a 2" (Pevnost únor a březen 2004), "Chci dělat historický šerm" (duben 2004), "Vyrážíme na železnou bitvu 1" (Pevnost květen 2004), "Vyrážíme na železnou bitvu 2" (Pevnost říjen 2004), "Ideální výstroj an železnou bitvu" (Pevnost listopad 2004), "Scéniská vystoupení aneb vítejte v první lini" (Pevnost leden 2005), "Jak neudělat mizerné scénické vystoupení" (Pevnost duben 2005) a "Jak nebýt v bitvě za otloukánka" (Pevnost prosinec 2005).
"Rád slyším pleskání kroužkového odění o hrušku sedla a zvonění a cinkání postroje, pak spěchám dál a vidím prošívanice navlékané přes pancíř, pleskání praporců pozvedá mého ducha..." Petr z Bergeraku, 13. století
- Kuno
- Bůh rytířů

Divous: Já je pamatuji.Bylo to inspirativní počteníčko
,škoda že nejsou někde na netu....Nebo se mýlím?
- Divous
- SHŠ: Slánská rota
- Místo/Bydliště: Kladno
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji za pochvalu!
No kdysi fungoval archiv článků na stránkách časopisu Pevnost, ale už nevím jak je to dnes. Ale měl bych je mít někde doma na CD, třeba by se to dalo hodit někam na net ale musel by mi někdo poradit jak
"Rád slyším pleskání kroužkového odění o hrušku sedla a zvonění a cinkání postroje, pak spěchám dál a vidím prošívanice navlékané přes pancíř, pleskání praporců pozvedá mého ducha..." Petr z Bergeraku, 13. století
- Kuno
- Bůh rytířů

bylo by fajn je někam na net dát ale já jsem bohužel ten poslední,co by Ti poradil,jak. 
- Random
- SHŠ: Fäähnli Rattenschwanz
- Kontaktovat uživatele:
Jo, tyhle články jsem si také se zájmem četl a možná je mám někde schované. Je zajímavé, že bylo poněkud obtížné sladit ty informace s vlastní praxí 
"Ad ultimum!"