Supr! Koukám, že jsi se regnul i do encyklopedie
Jinak si zkus založit vlastní stránku. Zjistil jsem že registrace a tvorba stránky není úplně dobře propojená. Současný postup pro založení vlastní stránky na Brodci je tedy nasledujicí:
1. Na úvodní straně brodce se zaregistrujete - pri registraci je tam sice položka "URL stránky (required)" přesto se tím ta stránka nezaloží to se udělá až po registraci. (viz další bod)
2. Po registraci a aktivaci účtu přes aktivační odkaz co přijde do emailu se přihlásíte a v horní liště klinete na: Moje stránky a v menu co vyjede zvolíte: Vytvoř stránku. V následujícím dialogu si jen vyplníte název stránky a je to hotovo. www stránek si můžete zakládat kolik chcete ale zbytečně se nerozjíždějte
Stránky lze zakladat i jinak .. to už si najdete. Jen ještě napovím, že do klasického admin rozhraní Wordpresu se dostanete přes adresu
http://brodec.org/vase-stranka/wp-admin/ tam si můžete zakládat další autory (klidně půl vaší shš

) , měnit vzhled stránky z přednastavených šablon. (pokud tam nenajdete svoji oblibenou, tak mi pošlete odkaz a ja vám jí tam nahraju), spravovat fotogalerie v extrémě povedené NextGen fotogalerii (dnes večer jí tam budu implemetovat) atd..
Koukal jsem do vyvojářského blogy buddypressu a myslím že se máme na co těšit. Vyhodou totiž je že vývoj směřuje k tomu že jednotlivé stránky na brodci budou moci "komunikovat" nebudou to strikně oddělené prostory. (sazmozřejmě pokud by chtěl být někdo vyloženě oddělen tak si to může nastavit a je to)
Omlouvám se za tu angličtinu co se tam často objevuje..překládám to jak jen to jde. Je to cca 100 000 písmenek tak vydržte